נכתב במקור על ידי
The Hangover
מתי לאחרונה ראית הומו שרץ ברחוב בתחתונים "בצבעי הקשת"? את רואה יותר מידי סרטים, וגרועים. רק שתהיה בעניינים, אם תלך ברחוב ראשי בעיר שבה אתה גר או עיר קרובה למקום מגוריך בשעה עמוסה יעברו לידך לפחות 2-3 הומואים/לסביות ובחיים לא תבחין בזה או תעלה על דעתך שהם הומואים/לסביות. אומנם יש פלח מסוים שבוחר להחצין ולהקצין את הנטייה המינית שלו, אבל זה פלח מאוד, אבל מאוד קטן. רוב ההומאים/לסביות שאתה פוגש אתה לא מודע לזה.
לפי דעתי, החשיבה המעוותת היא החשיבה שלך. תסביר לי מה ההבדל בין הומו לבין עיוור או נכה? שניהם נחשבים "חריגים, שונים, לא נורמטיבים". לשניהם יש דברים שהם לא עושים או לא יכולים לעשות כמו "השאר", כמו "הנורמלים". הומואים לא בוחרים להיות כאלו, זה הטבע שלהם, זוהי המשיכה הטבעית שלהם, בדיוק כמו שהמשיכה הטבעית שלך היא אישה ולא גבר. לכן החשיבה המעוותת היא שלך, לך יש בעיה. אתה זה שלא מקבל אותם כשווים למרות שהם שווים במלוא מובן המילה. אבל אני לא מאשים אותך, אתה עוד צעיר. אני מסכים עם זה שאמר שבין גיל 14 ל-16 הוא השתנה. החשיבה משתנית, אתה מתבגר, אתה צובר ידע ומגבש לעצמך אישיות. אני מאחל לך ומייחל שכשתגדל ותתבגר אתה תבין שזאת חשיבה מעוותת לחלוטין.
תעביר ערוץ.