גם אני ניסיתי את זה פעם אחת וזה לא זרם, אבל ישר אחר כך התחלתי לדבר על משהו אחר, זה יצא 2 פתיחים. הראשון: Do u know why u suck? והשני היה פתיח סיטואציה שאני לא זוכר.
גם אני ניסיתי את זה פעם אחת וזה לא זרם, אבל ישר אחר כך התחלתי לדבר על משהו אחר, זה יצא 2 פתיחים. הראשון: Do u know why u suck? והשני היה פתיח סיטואציה שאני לא זוכר.
|
|
אז עוד הייתי מתחיל ואם הייתי מקבל תגובה רעה ממישהי ישר הייתי מנסה ל"תקן" (כי הסטייט שלי היה תלוי בתגובות של הבחורות, טעות חמורה בדיעבד - בגלל זה אני נגד לחפש IOIים), הייתי דוחף סתם רוטינות וזה היה יוצא מוזר.
בקיצר אתם ממליצים לי לחשוב על כמה משפטי פתיחה? משלי אולי יצא יותר טוב אני חושב?
השאלה באיזה סגנון לומר אותם בטון ערסי כזה:פרח כמוך לא רואים כל יום משהו יותר מנומס כמו:
שאלה לי אישית בשבילך מי משקר יותר נשים/גברים?
איזה סגנון יותר עדיף?~!
כי יש מצבים שאני כבר מנסה על הרבה בנות שוות ולא הולך עם אפחת אז בשביל לא לצאת בלי כלום לגמרי אני מתפשר אבל החלטתי שמהיום אנלא מתפשר יותר מקסימום אני יצא בלי כלום
ובקשר לרוטינה של "את יודעת למה את מבאסת" זה לא מוריד מהערך שלי שאני קורא לה מיס פופולר וזה אני כאילו יוצא הילד הלא מקובל שבא בתור נואש לילדה המקובלת זה מה שנראלי בחיים לא ניסיתי את זה
בכל אינטרקציה חברתית לומדים משהו, העובדה שאני מסוגל להגיב בצורה מסוימת היום כשמישהו מפריע לי לשיחה
או כשמישהי מתנהגת כמו ילדה קטנה או כשבאים עוד עשרה חברים להתערב, זה רק בגלל שפתחתי הרבה סטים ונתקלתי
בהרבה סיטואציות.
מה יתן לך בחיים לגשת לקבוצה של 30 בנות ולשאול אותן מה השעה? או להזמין מישהי לקפה? כלום חוץ מנסיון והיכרות עם סיטואציות חברתיות שונות ממה שאתה רגיל.
לא אמרתי שאתה צריך לזיין אותן, רק לדבר איתן.