הפעם זה אמיתי, לא צוחק...(אני יודע שפתחתי אשכולות ספאם אבל זה אמיתי)
קיצר נסעתי מראשון לבת-ים(הייתי אצל חברים) טוב אז הדרך היא מונית שרות ואז אוטובוס...
אז אני עולה למונית שרות מודרנית כזו ממוזגנת(להפתעתי) ויש מאחורה מקום מין מקום שלפני יש מושבים ככה שהנהג רואה רק חלק מהראש שלי.
קיצר אחרי 10 דקות עולה פתאום HB8 עם שיער שחור ומכנס קצר כזה(מכירים את האופנה החדשה של הבנות שהחולצה בתוך מכנס קצר כזה, וואלה מת על זה)
קיצר אני רואה שהיא נכנסה והסתכלה עליי לרגע(רואה את הפנים) והתיישבה יותר מקדימה. קיצר אז חשבתי איזה 5 דקות וישר עלה לי רעיון מה לעשות !
אמרתי לה "היי תוכלי לעזור לי פה שנייה עם המכתב" (היה לי מכתב ביד שהייתי צריך להעביר אותו, אתם יודעים אלפרון וכל השטויות שלו עם החובות)
קיצר היא אומרת אוקיי ומתיישבת ושואלה במה לעזור?
ואז לפני שאני מספיק לעזור לה היא רואה שם על המכתב "דודו אלפרון"
והיא כזו הההאאאאא אתה אלפרון?! ואני בדיוק מפה ניצלתי.
אומר לה"אתה יודעת שאסור להגיד א תהשם הזה ברחוב נכון? הורגים על כזה דבר!"
וואלה היא מצחקקת ואני בא ושולף את האקדח שלי! ברגע שהיא פותחת את הפה לצעוק אני מכניס את האקדח לפה שלה ועושה לה עם השפתיים "ששששש".
באותו הרגע שעשיתי "שששש" עם היד השנייה פתחתי את הרוכסן והתחלתי להוריד לה תראש(תוך כדי שהאקח בפה שלה) עד שהיא התחילה למצוץ לי!(תוך כדי שהאקדח בפה שלה) וואלה מצצה לי כאילו שהולכים להרוג אותה... אחר כך אני משכיב אותה ככה על הצד ומפמפם לה תתחת(תוך כדי שהאקח בפה שלה). ואז ממש בשקט אני שם משתיק קול ופורק לה תראש!(תוך כדי שאני עושה "ששששש" עם השפתיים)
אחר כך יצאתי מהמונית ונתתי טיפ לנהג!
מה אתם אומרים? (זה לא ספאם!!!!!)