ברגע של עצב אנחנו מתערבבים עם הרגשה של פחד וחוסר בטחון,
וברגע של פחד החוסר בטחון מעפיל על כל החושים
ואנחנו מרגישים קטנים וחסרי הגנה,
וכשאנחנו שמחים החיוך ניהיה רחב יותר ואנחנו מוכנים לתת את הכל בשביל הרגע.
כשאנחנו צוחקים הקול שלנו ניהיה חזק ומשמעותי יותר, כי הוא משקף את מה שנמצא בפנים
כשאנחנו בוכים הרצון למגע מלטף באותו הרגע גובר על כל תשוקה אחרת ואנחנו מחכים שמישהו יבוא להציל אותנו.
לפעמים כשאנחנו מאוכזבים מהחיים שלנו אנחנו שואלים את עצמנו את אותן השאלות המוזרות. ובאותו זמן יודעים שאם הכל הייה אחרת החיים שלנו אולי היו טובים יותר
מה הייה קורה אם הייתי נולד במקום אחר? להורים אחרים? והייה לי שם אחר? או אולי אפילו צבע עור אחר? או שער אחר? או אם היינו חשובים יותר או עדכניים יותר מה הייה קורה אז?
כנראה לעולם לא נדע
ההתעסקות הבלתי פוסקת בתקוות העתיד או הציפיה של מה שיגיע מבעד לדלת או מצד שני ההתעסקות בעבר ובזכרונות הוורודים או באכזבות הקשות שאנחנו לא מצליחים להוציא מהתת מודע כמובן כל זה מעניין וחשוב אבל זה מיותר להתרכז במה שהייה ובמה שיהיה הרי העבר והעתיד לא מגדירים אותנו ''עכשיו'' בזמן שאנחנו נושמים אוכלים וישנים טוב לפחות לא באותה המידה כמו ההווה שאתם חיים בו.
תרגישו את העכשיו שלכם ותפיקו ממנו את המירב וזרקו מהראש את השטויות ותהנו ממה שאתם עכשיו ברגע זה ולהיות יותר מדויק אהבו לעשות את הזמן הזה להכי בלתי נשכח שיכול להיות לכם
ולמי שהעתיד כלכך משמעותי ולא יכול להפסיק לדאוג ולחשוב לגביו תדעו שההווה הוא השפעה הכי ישירה עליכם גם לגבי העתיד שלכם וכל המאמצים שאתם מכניסים בהווה ומשקיעים בו יביא לכם תועלת בהמשך החיים שלכם
אל תרימו ידיים כל פעם שאתם פוגשים חומות אלא להפך קחו מהדר ועשו לעצמכם מטרה אחד ויחידה לא להפסיק עד שהחומה תיפול ואני מבטיח שהיא אכן תיפול אם באמת תרצו בזה
בעקרון לי יש רק 3 חוקים ברורים ופשוטים להבנה:
''הפרדוקס''- לא הכל כפי שהוא נראה ומה שאתם רואים בהתחלה לא בהכרח נכון ואמיתי באותו הרגע אז אל תאמינו למראה עיניכם בלי לקבל את העובדות לכך.
''הומור''- תצחקו על החיים אבל אל תתנו לחיים לעשות צחוק ממכם תדעו לנצל את ההזדמנויות הניתנות לכם ותהנו מהרגעים של ניצול הזדמנויות אלו כי אולי לא תיהיה פעם נוספת לכך.
''שינוי''- אל תשנו את עצמכם בהתאם לסובבים אותכם אלא עשו כך שהסביבה שעוקפת אותכם תשנה את עצמה ותתאים עצמה אליכם, אל תבגדו בעקרונות שלכם ובאמת הפנימית שלכם בשביל אף אחד !
בקיצור הכירו את עצמכם מהציפורן על הרגל עד לשערה האחרונה על ראשכם כי כמה שתכירו את עצמכם טוב יותר תיהו בטוחים יותר בעצמכם ותאמינו ביכולת שלכם ותעריכו את החיים יותר וזה רק עניין של זמן עד הפריצה שלכם לפחות ככה אני מאמין.....



ציטוט ההודעה



