אני לא מתכוון להשתמש כאן בכל מיני מושגים ולספר איזה סיפור הצלחה כלשהו, אבל אני רק רוצה לספר את מה שקרה לי מאז ששמתי לב לתחום הפיקאפ, ועוד כמה עצות מכם, פלוס מחשבות כלליות שברצוני לשתף.
קודם כל זה נחמד לראות קהילה פתוחה של הנושא הזה לא כמו למשל של פורום אומנות הפיתוי שסגור ומסוגר לכל מי שלא לקוח כלשהו.
אז ככה, אני בן 18 וקצת, עד לא מזמן הרגשתי שעברה עליי את השנה הכי גרועה שיכולה לעבור על בנאדם, משום שכבר מתתי להגיע לאיזשהי התקדמות עם בנות וזה מעולם לא עבר את שלב המסך (חוץ מבגיל 11 שאמנם יחסית לגיל היו ב"קשר" המגוחך הזה דברים מתקדמים אבל שום דבר באמת רציני), בכל אופן למרות שהשנה הזאת הייתה איומה וללא איזשהי הצלחה, אני נפגשתי עם 2 בנות, פגישה אחת הייתה כישלון מצדי, פגישה אחרת הייתה כישלון מכוון משום שהמועד שלה התארך יותר מדי ובגלל אכזבה אישית שלי, אבל אני לא יכנס לזה, אני רק יוסיף שבנוסף לכל החרא שאכלתי השנה ועל איך שראיתי אנשים אחרים מצליחים עם בנות ואני לא, מה שרק הטריף אותי יותר, אני גם נחרדתי לגלות כמה דברים על המראה החיצוני שלי שאין אצל הרבה מאוד אנשים, ואני מתכוון לכמה פאקים רציניים בפנים (פשוט חוסר סימטריה רציני) ויש סיכוי גם הקצנתי את זה בפני עצמי כי אף אחד לא ראה את זה לפני זה אולי חוץ מדבר אחד שהוא לא משמעותי והוא פחות מפריע לי וכו', ובקיצור אכלתי סרטים מזה ושלא לדבר על זה שאני גם די שחיף... ולמרות כל זה והדכאונות שתקפו אותי מדי פעם אמרתי לעצמי שאני צריך להתחיל עם בחורות, לפחות לנסות אחרת בחיים זה לא ילך, הבעיה היא שאני התחלתי עם הרבה כשהייתי בסטלה קלה-כבדה, כדי שיהיה לי אומץ לגשת וכל החרטא הזה, ובכלל אני בלי קשר לזה לא הייתי כמעט עם ביטחון עצמי, ולמרות כל הדברים האלה, לפני כמה חודשים הייתי במועדון עם חברים שלי, ויכלתי אם לא הייתי טיפש וחסר ידע, לעשות 3 בנות באותו היום! מה שהיה מעלה לי את הביטחון באלפיים אחוז, אחת מהן פשוט הצלחתי לדבר איתה ואני באמת לא זוכר על מה חח, אחת אחרת התחילה איתי בעצמה! ובגלל שהיא הייתה כזאת מדהימה חטפתי הלם ופשוט אמרתי לה את זה ישר מה שגרם לה להיעלם תוך כמה דקות,ואחת אחרת שפשוט חיכתה לזה שאני יחרמן לה את הצורה אבל אני לא הייתי בטוח בעצמי אם לעשות את זה או לא, בקיצור היו לי 3 מצבים קלאסים שאני חושב שהיום הייתי מצליח לשפר אותם, בכל אופן אחרי התקופה ההיא של הבילויים והיציאות פשוט התחלתי לחשוב שזה אבוד והתחלתי ממש להתחרפן מזה, עד שקראתי כל מיני דברים על פיק אפ ואומנות הפיתוי וכו', ורכשתי המון ידע בסופו של דבר שעזר לי להעיף מהראש שלי כל מיני שטווית שהאמנתי בהם ובעיקר להבין את כל הטעויות האיומות שעשיתי עד היום, ויותר מזה זה גרם לי לשנות את הגישה על כך שהייתי כל כך גרוע ובכל זאת היה לי מזל שהיו כמה בחורות שנמשכו אליי בחייהן, במקום להסתכל על זה כמו שתמיד חשבתי, רק לי אין מזל, לכולם הולך ורק לי לא, הבנתי שאני פשוט עשיתי הכל הפוך! והראש שלי השתנה לגמרי כבר מהמאמרים הראשונים (המזל שלי הוא שאני לומד מהר חח בבית ספר למשל שאותו סיימתי לא מזמן... מה שאנשים למדו בשנה שלמה אני למדתי בכמה שעות ויצאו לי ציונים מפציצים בלי להגזים) והדברים שקראתי גרמו לי לסוויץ' מיידי וכמעט מוחלט לגמרי הביטחון שלי עלה, אפילו ההליכה שלי השתנתה, הדיבור שלי עם אנשים, ההתנהגות שלי ליד אנשים שאני לא מכיר וכו', הבעיה שלי היא עם הכמעט הזה, עדיין פה ושם יש לי פלאשבקים שגורמים לי לתחושות גועל ומזכירים לי באיזה מצב אני נמצא, אני יודע שהמון אנשים הצליחו בזכות הפיק אפ ולפני זה הם אפילו לא ידעו מה זה בנות, שזה לא המצב שלי, אבל מילים כמו בתול וכל מיני שטויות כאלה יכולות להחזיר אותי אחורה ולהטריף אותי, אבל אני פייטר ובדרך כלל הדברים שאני מצליח בהם זה אחרי שעבדתי בהם כמו שצריך, וגם הדברים שבהם אני לא מתאמץ בכלל זה בגלל שבעבר השקעתי כדי להגיע למצב כזה, בכל מקרה הסיבה לכמעט הזה היא בגלל שצברתי יותר מדי מידע תיאורטי מיותר מדי אנשים ויש יותר מדי גישות ככה שאני לפעמים מתבלבל וזה לא מסודר אצלי בראש, עד כמה שזה נשמע לכם דפוק אין לי כרגע כסף לספר או קורס לא משנה של מי, אז אני מסתפק במה שיש באינטרנט, אבל אני באמת מאמין שאני יצליח גם עם זה כי בכל מה שקשור להבנת הנקרא ובכלל להפיק משהו אפילו מתוך ספר וכמה מילים זה מספיק לי, קריאה נטו זה מה שהביא לי בהצלחה בלימודים למשל, אבל העניין הוא שהבעיה האמיתית היא שאני ניסיתי רק פעם אחת מאז שהתחלתי לקרוא על כל הדברים האלה להתחיל עם מישהי, ולמרות שהיא הייתה באמת מדהימה ולא הראיתי התרגשות כמו בעבר, עדיין אני בסך הכל פתחתי טוב את השיחה, וגם זה אחרי שהיא התיישבה לידי באוטובוס (!) ופשוט משם לא ידעתי מתי להמשיך ולמרות כל הדברים שקראתי ולמרות שעלה לי הביטחון עדיין לפני שבכלל דיברתי איתה לקחו כמה שניות ועדיין הרגשתי בתוכי איך שאני שובר את הפחד ואיך שקשה לשבור אותו, ואני יודע שבקרוב אני אתחיל ליישם את הכל, אבל ישנה בעיה נוספת שלפעמים יורדת לי המוטיבציה, ושאני מרגיש שזה קצת הזוי שאני קורא חומר בצורה יבשה ואחרי זה צריך להביא את זה למציאות, ואני לא מת על הצורך לדקלם דברים וכו', לכן אני זקוק לעצות כמו למשל סיפורים אישיים (ואני מצטער על הסלקציה שאני עושה אבל באמת רצוי שאלו יהיו סיפורי סינדרלה כלומר אני מעדיף שכאלה שהיו להם ניסים ונפלאות לפני זה לא יכתבו על זה כי זה יוריד לי יותר מאשר יוסיף),ובכלל סתם טיפים איך להעלות מוטיבציה, גם טיפה סדר באיך צריך להתחיל את השיחה ואיך צריך לסיים אותה וכו'.

ציטוט ההודעה