קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-06-2010, 01:12
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-06-2010, 23:48
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 11:29
  4. [סיפור] חיים קום
    על ידי יהונתן אהרוני בפורום רץ במייל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 14:33
  5. תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 20:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[ייעוץ] סיפור חיים

ברירת מחדל [ייעוץ] סיפור חיים

אני לא מתכוון להשתמש כאן בכל מיני מושגים ולספר איזה סיפור הצלחה כלשהו, אבל אני רק רוצה לספר את מה שקרה לי מאז ששמתי לב לתחום הפיקאפ, ועוד כמה עצות מכם, פלוס מחשבות כלליות שברצוני לשתף.

קודם כל זה נחמד לראות קהילה פתוחה של הנושא הזה לא כמו למשל של פורום אומנות הפיתוי שסגור ומסוגר לכל מי שלא לקוח כלשהו.

אז ככה, אני בן 18 וקצת, עד לא מזמן הרגשתי שעברה עליי את השנה הכי גרועה שיכולה לעבור על בנאדם, משום שכבר מתתי להגיע לאיזשהי התקדמות עם בנות וזה מעולם לא עבר את שלב המסך (חוץ מבגיל 11 שאמנם יחסית לגיל היו ב"קשר" המגוחך הזה דברים מתקדמים אבל שום דבר באמת רציני), בכל אופן למרות שהשנה הזאת הייתה איומה וללא איזשהי הצלחה, אני נפגשתי עם 2 בנות, פגישה אחת הייתה כישלון מצדי, פגישה אחרת הייתה כישלון מכוון משום שהמועד שלה התארך יותר מדי ובגלל אכזבה אישית שלי, אבל אני לא יכנס לזה, אני רק יוסיף שבנוסף לכל החרא שאכלתי השנה ועל איך שראיתי אנשים אחרים מצליחים עם בנות ואני לא, מה שרק הטריף אותי יותר, אני גם נחרדתי לגלות כמה דברים על המראה החיצוני שלי שאין אצל הרבה מאוד אנשים, ואני מתכוון לכמה פאקים רציניים בפנים (פשוט חוסר סימטריה רציני) ויש סיכוי גם הקצנתי את זה בפני עצמי כי אף אחד לא ראה את זה לפני זה אולי חוץ מדבר אחד שהוא לא משמעותי והוא פחות מפריע לי וכו', ובקיצור אכלתי סרטים מזה ושלא לדבר על זה שאני גם די שחיף... ולמרות כל זה והדכאונות שתקפו אותי מדי פעם אמרתי לעצמי שאני צריך להתחיל עם בחורות, לפחות לנסות אחרת בחיים זה לא ילך, הבעיה היא שאני התחלתי עם הרבה כשהייתי בסטלה קלה-כבדה, כדי שיהיה לי אומץ לגשת וכל החרטא הזה, ובכלל אני בלי קשר לזה לא הייתי כמעט עם ביטחון עצמי, ולמרות כל הדברים האלה, לפני כמה חודשים הייתי במועדון עם חברים שלי, ויכלתי אם לא הייתי טיפש וחסר ידע, לעשות 3 בנות באותו היום! מה שהיה מעלה לי את הביטחון באלפיים אחוז, אחת מהן פשוט הצלחתי לדבר איתה ואני באמת לא זוכר על מה חח, אחת אחרת התחילה איתי בעצמה! ובגלל שהיא הייתה כזאת מדהימה חטפתי הלם ופשוט אמרתי לה את זה ישר מה שגרם לה להיעלם תוך כמה דקות,ואחת אחרת שפשוט חיכתה לזה שאני יחרמן לה את הצורה אבל אני לא הייתי בטוח בעצמי אם לעשות את זה או לא, בקיצור היו לי 3 מצבים קלאסים שאני חושב שהיום הייתי מצליח לשפר אותם, בכל אופן אחרי התקופה ההיא של הבילויים והיציאות פשוט התחלתי לחשוב שזה אבוד והתחלתי ממש להתחרפן מזה, עד שקראתי כל מיני דברים על פיק אפ ואומנות הפיתוי וכו', ורכשתי המון ידע בסופו של דבר שעזר לי להעיף מהראש שלי כל מיני שטווית שהאמנתי בהם ובעיקר להבין את כל הטעויות האיומות שעשיתי עד היום, ויותר מזה זה גרם לי לשנות את הגישה על כך שהייתי כל כך גרוע ובכל זאת היה לי מזל שהיו כמה בחורות שנמשכו אליי בחייהן, במקום להסתכל על זה כמו שתמיד חשבתי, רק לי אין מזל, לכולם הולך ורק לי לא, הבנתי שאני פשוט עשיתי הכל הפוך! והראש שלי השתנה לגמרי כבר מהמאמרים הראשונים (המזל שלי הוא שאני לומד מהר חח בבית ספר למשל שאותו סיימתי לא מזמן... מה שאנשים למדו בשנה שלמה אני למדתי בכמה שעות ויצאו לי ציונים מפציצים בלי להגזים) והדברים שקראתי גרמו לי לסוויץ' מיידי וכמעט מוחלט לגמרי הביטחון שלי עלה, אפילו ההליכה שלי השתנתה, הדיבור שלי עם אנשים, ההתנהגות שלי ליד אנשים שאני לא מכיר וכו', הבעיה שלי היא עם הכמעט הזה, עדיין פה ושם יש לי פלאשבקים שגורמים לי לתחושות גועל ומזכירים לי באיזה מצב אני נמצא, אני יודע שהמון אנשים הצליחו בזכות הפיק אפ ולפני זה הם אפילו לא ידעו מה זה בנות, שזה לא המצב שלי, אבל מילים כמו בתול וכל מיני שטויות כאלה יכולות להחזיר אותי אחורה ולהטריף אותי, אבל אני פייטר ובדרך כלל הדברים שאני מצליח בהם זה אחרי שעבדתי בהם כמו שצריך, וגם הדברים שבהם אני לא מתאמץ בכלל זה בגלל שבעבר השקעתי כדי להגיע למצב כזה, בכל מקרה הסיבה לכמעט הזה היא בגלל שצברתי יותר מדי מידע תיאורטי מיותר מדי אנשים ויש יותר מדי גישות ככה שאני לפעמים מתבלבל וזה לא מסודר אצלי בראש, עד כמה שזה נשמע לכם דפוק אין לי כרגע כסף לספר או קורס לא משנה של מי, אז אני מסתפק במה שיש באינטרנט, אבל אני באמת מאמין שאני יצליח גם עם זה כי בכל מה שקשור להבנת הנקרא ובכלל להפיק משהו אפילו מתוך ספר וכמה מילים זה מספיק לי, קריאה נטו זה מה שהביא לי בהצלחה בלימודים למשל, אבל העניין הוא שהבעיה האמיתית היא שאני ניסיתי רק פעם אחת מאז שהתחלתי לקרוא על כל הדברים האלה להתחיל עם מישהי, ולמרות שהיא הייתה באמת מדהימה ולא הראיתי התרגשות כמו בעבר, עדיין אני בסך הכל פתחתי טוב את השיחה, וגם זה אחרי שהיא התיישבה לידי באוטובוס (!) ופשוט משם לא ידעתי מתי להמשיך ולמרות כל הדברים שקראתי ולמרות שעלה לי הביטחון עדיין לפני שבכלל דיברתי איתה לקחו כמה שניות ועדיין הרגשתי בתוכי איך שאני שובר את הפחד ואיך שקשה לשבור אותו, ואני יודע שבקרוב אני אתחיל ליישם את הכל, אבל ישנה בעיה נוספת שלפעמים יורדת לי המוטיבציה, ושאני מרגיש שזה קצת הזוי שאני קורא חומר בצורה יבשה ואחרי זה צריך להביא את זה למציאות, ואני לא מת על הצורך לדקלם דברים וכו', לכן אני זקוק לעצות כמו למשל סיפורים אישיים (ואני מצטער על הסלקציה שאני עושה אבל באמת רצוי שאלו יהיו סיפורי סינדרלה כלומר אני מעדיף שכאלה שהיו להם ניסים ונפלאות לפני זה לא יכתבו על זה כי זה יוריד לי יותר מאשר יוסיף),ובכלל סתם טיפים איך להעלות מוטיבציה, גם טיפה סדר באיך צריך להתחיל את השיחה ואיך צריך לסיים אותה וכו'.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של JohnBiryon
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

גבר יש מצב אתה מסדר קצת את ההודעה? , ואני גם דיי חדש בתחום יחסית ואני אשמח לעזור לך במה שאני יכול אבל יהיה לי הרבה יותר קל אם תסדר את השאלות שלך לפי סדר מסוים או מספרים, כי אני בעצמי לא יודע מאיפה להתחיל
    בגדול, מה שהכי חשוב לדעתי זה להבין את A C S כי זה נותן קווים מנחים דיי ברורים לאינטרקציה
    נערך לאחרונה על ידי JohnBiryon; 26-06-2010 בשעה 03:51.
    You Miss 100% Of The Shots You Don't take.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

א. חבר אתה חופר!
    ב. אם לשני כשלונות אתה קורה "שנה איומה" חביבי, החיים שלך טובים.
    ג. הטיפים שאתה מבקש: תתחיל ממה שכבר יש בלינקיה.

א.יש אנשים עם עומק, תתמודד.
    ב.השנה האיומה הייתה ללא קשר ל2 הכשלונות האלה, ואני כבר שיניתי גישה לגמרי כמו שרשמתי כבר.
    ג.אני יודע, אני פשוט הרגשתי צורך לרשום קודם את ההודעה הזאת, אחרי זה התחלתי לקרוא יותר בפורום כאן, זה לא היה כל כך חכם אבל זה הרגיש לי נכון לכתוב את זה קודם כל.

וג'ון, כשאתה מתכוון לסדר אותה אתה מתכוון מבחינת איך שהיא כתובה (כמו זה שאין רווחים כמעט? חחח) או שאתה מתכוון לסדר אותה מבחינת מה אני בדיוק רוצה שתסבירו לי וכו'?

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ערכתי לך את הכותרת!!!
    פעם הבאה הנושא ינעל ותקבל אזהרה.
    -מועבר לדיווחים-
    נערך לאחרונה על ידי InSane; 26-06-2010 בשעה 10:27.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם לומר את האמת, לא הבנתי את השורה התחתונה.
    מה שכן הבנתי הם כמה דברים.
    -יש לך פחד גישה
    - יש לך אמונה מגבילה
    - אתה חושב שהמראה החיצוני הוא גורם חשוב בהצלחה עם בחורות- שזה בכלל לא נכון.

עצה שלי, תתחיל לקרוא כאן חומרים בפורום, אני גם לא מזמן הגעתי לכאן, משהו כמו שבוע, ואלו דברים שבאמת עוזרים, יש לי יותר בטחון ממה שהיה לפני שבוע, אני מתחיל לעשות דברים שאף פעם לא עשיתי ועוד ועוד.

בהצלחה.
    התענוג הכי גדול בחיים, הוא לעשות דבר שאנשים אמרו שאינך מסוגל לו

ALTO, מסתבר שלא הבנת באמת, אבל תודה על התגובה, אני אסביר.

אין לי אמונה מגבילה, הייתה לי כזו והיא נעלמה, יש לי פחד גישה מסויים אבל הוא הרבה פחות נוראי מאשר היה לפני כמה חודשים, הבעיה העיקרית שלי היא ליישם את כל הדברים שקראתי בצורה טובה, וכמו שרשמתי מדי פעם אני פשוט מרגיש חוסר מוטיבציה למרות שברור לי שזה הדבר שאני חייב לעשות ושאני יעשה במוקדם או במאוחר (הכוונה לפיק אפ) ומה שלפני זה זה פשוט קצת על מה היה לפני שידעתי על קיומו של הפיק אפ.

ותודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

לפי מה שאני רואה כאן למדת מספיק ויש לך את החומר להתחלה
    עכשיו אם אתה רוצה להתקדם תקבע לך כל יום מטרה ותעשה ככה
    להתחלה תצא ותגיד לעצמך שאתה הולך לפתוח 3 סטים לפחות ואם אתה לא פותח אתה לא חוזר הביתה (אפשר לשאול מה השעה או איך להגיע למקום כלשהו בתור חימום) תאמין לי שאחרי זה ישתפר לך הביטחון בצורה שממש תרגיש
    אחרי זה תגיד שאתה הולך לפתוח 5 סטים לפחות ואתה לא חוזר הביתה עד שאתה עושה את זה
    אחרי זה להשיג מספר פלאפון אחד וכל מיני דברים כאלה שעולים לאט לאט ברמה

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

תקום בבוקר ותציב מטרות... היום אני מתאמן,מתחיל שיחה עם 5 בנות.
    אתה צריך להתחיל לצאת לשטח,אני ממליץ לך לראות וידיואים בשביל לראות איך זה קורה מה לעשות שיש רוטינות שצריך לדקלם, זה עובד זה מה שחשוב.

ובכן אני מסכים מאוד עם מה שנאמר כאן, וזה מה שאני אעשה... הגעתי לנקודה שבה אין לי כבר יותר חומר תיאורטי לקרוא ופשוט נשאר לגשת ולבצע וזה מה שיקרה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,838 | הודעות: 8,150,420 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect