מצאתי רוטינה מאוד נחמדה בפורום מחו"ל. המטרה העיקרית שלה הוא לבנות נוחות. אם מסתכלים על השלבים בMystery Method אפשר לדעתי לשלב אותה כבר מa3 וכמובן אחר כך, תלוי מה המטרה שלך, למרות שראיתי שאנשים הצליחו לשלב אותה בa1 ובa2 אפילו עם קבוצה של בחורות. היא משתמשת ב"קריאה קרה" המון. החלטתי לתרגם אותה ולהביא אותה לפה.
השתמשתי בה כמה פעמים, ומצאתי אותה שימושית מאוד בגלל שמאוד קל לשנות אותה לכל מיני כיוונים... פעם אחת השתמשתי בה כדי להעלות את המתח המיני, מרבית הפעמים זה סתם כלי שיוצר נוחות עם בחורה שכבר נישקתי, חלק מהפעמים השתמשתי רק בחלקים מהרוטינה כ"קריאה קרה" כדי להרשים את הבחורה... בקיצור, אתם יכולים להתגמש איתה מאוד ואני באמת ממליץ לכם לעשות את זה.
כמובן שכל התנאים של הפיקאפ עדין חלים פה... אל תספרו לה אותה כאילו אתם קוראים מספר, תעבירו רגשות, תשדרו אמינות, גם אם היא לא תאמין לכם אל תפחדו ותשחקו את זה - אלה משחקים נחמדים שבונים נוחות בצורה טובה.
קוראים לרוטינה בתרגום חופשי הקוביה (באנגלית The Cube). אתם הולכים לשאול כמה שאלות את הבחורה, ולפי מה שכתוב פה ומה שהיא סיפרה תוכלו לספר לה על עצמה באופן די טוב, וגם זה לא נכון זה עדיין נחמד ואם תעשו את זה טוב היא תזרום.
אתם אומרים לה משהו בסגנון:
תדמייני לך בראש תמונה פשוט של מדבר, קו האופק והשמיים.
בתוך התמונה הזאת תדמייני לך קוביה. תתארי לי אותה באופן כמה שיותר מדויק... איפה היא? מרחפת? על האדמה? רחוקה? קרובה? באיזה צבע היא? כמה היא גדולה?
עכשיו תוסיפי לתמונה שלך סולם. תתארי לי גם אותו... ממה הוא עשוי? כמה הוא גבוה? כמה שלבים יש בו? איפה הוא ביחס לקוביה?
תוסיפי פרחים לתמונה שלך. כמה הם? מאיזה סוג? איפה הם נמצאים ביחס לסולם ולקוביה?
תדמייני גם סוס בתמונה שלך. באיזה צבע הוא? מה הוא עושה? איפה הוא ביחס לכל השאר?
לבסוף, תוסיפי לתמונה שלך סופה. איפה? רחוקה? קרובה? גדולה? קטנה?
אחרי שהיא ענתה על כל השאלות (לא אמור לקחת הרבה זמן), אתם הולכים לפרש לה כל אחת מהתשובות על פי אותו סדר:
קוביה - סולם - פרחים - סוס - סופה
המשמעות של כל אחד מהאובייקטים:
קוביה - איך הבחורה רואה את עצמה (יש משמעות לצבע)
סולם - חברים ומשפחה
פרחים - ילדים בחייה
סוס - המאהב האידיאלי בשבילה
סופה - צרות בחייה
עכשיו אין פרוש מוחלט... זה מה שיפה במשחק הזה, אתה מתאים אותו לרצונך (הבסיס דומה) ולמה שלמדת עליה עד כה. כמעט כל מה שתגיד יהיה נכון. הנה כמה דוגמאות לפירושים מקובלים:
הקוביה - היא עצמה
קוביה קטנה - היא מרגישה קטנה, שמתעלמים ממנה.
קוביה על האדמה - מובססת היטב, לא מרחפת ומכירה במציאות.
קוביה בשמיים - מרחפת, טיפוס מדמיין... לא מציאותי.
קוביה הרחק מאחור - מרגישה שהיא כל הזמן נותרת מאחור.
קוביה שקופה - טהורה.
הסולם - חברים ומשפחה
הרבה שלבים - הרבה חברים
מעט שלבים - מעט חברים אך חברים קרובים.
סולם רחוק מהקוביה - לא בדיוק בוטחת בחברים.
סולם גדול מהקוביה - מרגישה לא בטוחה בחיי החברה שלה.
סולם קרוב לקוביה - שומרת את חבריה קרוב אליה.
הפרחים - הילדים
מספר הפרחים - מספר הילדים שהיא רוצה (אתם מוזמנים לעזור לממש את זה... (: )
פרחים רחוקים - לא רוצה ילדים.
פרחים קרובים לקוביה - מרגישה קרובה לילדים שיש לה או שיהיו לה.
פרחים יפים מאוד - אוהבת מאוד ילדים ומוצאת אותם יפים.
הסוס - המאהב האידיאלי
סוס חזק, גדול - רוצה גבר חזק שישמור עליה.
סוס רחוק - המאהב רחוק ממנה.
סוס חלש - בנתיים לא מצאה גבר שמספק אותה, ורואה בכולם חלשים.
סוס עם פרחים לידו - רוצה גבר שאוהב ילדים.
הסופה - צרה בחייה
סופה רחוקה - צרות רחוקות
סופה קרובה - צרות קרובות (דה..)
סופה קטנה - כמעט ואין לה צרות בחיים
אתם יכולים להוציא מזה עוד המון... לא קיבלתי תשובה דומה אף פעם. אתם יכולים גם להשתמש בחלקים מהרוטינה, כמו לבקש תיאור של הסוס בלבד, או של הקוביה בלבד.
מי שרוצה את המקור (יש שם עוד מידע), מכיוון שזה מפורום מתחרה... אני לא יפרסם פה ותאלצו לבקש בפרטי ואני ישלח לכם את המקור (באנגלית).
קצת ארוך, קצת מפורסם, קצת קשה לזכור... אבל מנסיון יש אחלה תוצאות. מקווה שיעזור לכם. ותזכרו שזה ממש לא החלק העיקרי בגיים שלכם, אז אל תיתפסו על זה יותר מדי.
תהנו.

ציטוט ההודעה