קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תוכנה] CloneDVD Mobile 1.1.5.3 beta * גירסה חדשה *
    על ידי סטלן16 בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 12:46
  2. השרת האגדי חזר עם גירסה חדשה WORLD-MU
    על ידי motomix בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-06-2006, 18:12
  3. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 22-06-2006, 17:06
  4. [חדשות] יצאה גירסה חדשה ל Windows XP מעודכנת למרץ 2006
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 17:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

Apple נלחמת בפריצות - לא תוציא גירסה חדשה ל IOS4 עד שתצא פריצה לגירסה הנוכחית.

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

ברירת מחדל Apple נלחמת בפריצות - לא תוציא גירסה חדשה ל IOS4 עד שתצא פריצה לגירסה הנוכחית.

זה פשוט לא יאומן אבל ע"פ מקור שעובד בחנות של Apple יצרנית האייפון מתעקבת עם גירסה חדשה ל-IOS4 עד שאחת מחברות הפריצה תוציא פריצה יציבה לגירסה הנוכחית, כדי שבגירסה הבאה IOS 4.0.1/4.1 היא תוכל לתקן את הבאג המוביל לפריצה.
    הדבר הזה זאת התשובה כניראה ל DEV-TEAM חברת הפריצה הגדולה בתחום שפירסמה בשבוע שעבר שיש לה כבר פריצה ל 4.0 אבל היא לא תשחרר אותה לפני הגירסה החדשה 4.0.1/4.1 כדי ש APPLE לא תתקן את באגה פריצה.
    זאת רק שמועה כרגע, אבל ככל שעובר יותר זמן זה הופך לנכון.
    עכשיו השאלה הגדולה היא מי יפעל קודם במלחמה הענקית הזאת? חברות הפריצה או Apple , כל הפורצים פה יודעים מה עדיף.
    (מקור)

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של BigBeng5
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    4
    נקודות
    11
    משפט מחץ
    NFS CRYSIS COD5

מה צריך את העדכון לגירסא 4??!
    הם אמרו שזה יתקן באג בתצוגת הקליטה (רק) באייפון 4 אז זה אפילו לא משפר את הקליטה!!
    ותכלס מה אכפת לי אם יהיה 2 או 3 קווים באייפון

אם אני הייתי חלק מהדב טים הייתי משחרר את הפריצה וזהו

מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
    כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C

שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

כן סהר אבל לא קשור לקליטה אחי DEV-TEAM לא רוצים לשחרר פריצה ואז אחרי כמה ימים יש גירסה חדשה שמבטלת אותה ואז צריך מהתחלה וזה והכול.

משתמש כבוד האוואטר של BigBeng5
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    4
    נקודות
    11
    משפט מחץ
    NFS CRYSIS COD5

מה שאני מנסה להגיד שאפילו למי שיש אייפון 4 אז לא צריך לשדרג לגירסא 4.1 כי השיפור לא משנה ולא משמעותי

מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
    כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C

שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

אההה עכשיו הבנתי אותך תשמע יש משהו במה שאתה אומר אבל הינה למשל בסלקופ (אני בסלקום) יש דיווחים שמי ששידרג ל 4.0 נתקל בבעיות קשות מאוד לא של קליטה קשות יותר בהרבה וכניראה יש עוד מדינות שחובות את זה.

משתמש מכור
    לייקים
    16
    נקודות
    59

איזה בעיות למשל?

משתמש משקיע האוואטר של Spotch
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    1
    נקודות
    41
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    תעז תצליח וגם את זה אני מבטיח ;)

חחחחח בסופו של דבר כל מערכת הפעלה תפרץ.
    גם אימא של סטיב (הבעלים של APPLE) פרוצה חחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Spotch צפיה בהודעה
    חחחחח בסופו של דבר כל מערכת הפעלה תפרץ.
    גם אימא של סטיב (הבעלים של APPLE) פרוצה חחחחחחחחחחחחחח
    אהבתי אם איזה תוכנה השתמשו?
    חח
    מי שרוצה לעשות החלפת הזמנות איתי
    אז אני ישמח לעזור לכם ואתם לי וככה כולם יהיו מורצים

משתמש מתחיל האוואטר של Grid
    לייקים
    1
    נקודות
    52

ציטוט נכתב במקור על ידי -OmeR- צפיה בהודעה
    זה פשוט לא יאומן אבל ע"פ מקור שעובד בחנות של Apple יצרנית האייפון מתעקבת עם גירסה חדשה ל-IOS4 עד שאחת מחברות הפריצה תוציא פריצה יציבה לגירסה הנוכחית, כדי שבגירסה הבאה IOS 4.0.1/4.1 היא תוכל לתקן את הבאג המוביל לפריצה.
    הדבר הזה זאת התשובה כניראה ל DEV-TEAM חברת הפריצה הגדולה בתחום שפירסמה בשבוע שעבר שיש לה כבר פריצה ל 4.0 אבל היא לא תשחרר אותה לפני הגירסה החדשה 4.0.1/4.1 כדי ש APPLE לא תתקן את באגה פריצה.
    זאת רק שמועה כרגע, אבל ככל שעובר יותר זמן זה הופך לנכון.
    עכשיו השאלה הגדולה היא מי יפעל קודם במלחמה הענקית הזאת? חברות הפריצה או Apple , כל הפורצים פה יודעים מה עדיף.
    (מקור)

תקרא בבקשה את התגובה שלי שרשמתי בפורום אחר ואני אעשה אותו בצ'טוט שיסביר לך בדיוק מה יפעל קודם במלחמה...וזה כולל את כולכם כאן.
    צ'טוט שלי מתוך פורום אחר...
    אחי, שים את הקונסולה רגע בצד, נדבר רגע על החיים האמיתיים, אתה בעל מסעדה מסויימת, ומגיעה עליך סחורה טרייה אוקיי, סחורה שאתה משלם עליה כסף והמון כסף(לא מדבר אתכם על 100 שקל וכל החרטא הזאת, זה מגיע לעשרות אלפי שקלים בשנה) ואתה צריך לשיווק את המוצר הזה שקנית לאנשים אחרים, אם נגיד הזמנת בין 3-4 קילו בשר סינטה, אתה צריך למכור אותו ללקוחות שבאים לאכול אצלך במסעדה, אז כיצד היית מרגיש אם המנה לא היתה נמכרת? שה-3-4 קילו בשר סינטה לא היה נמכר לאף לקוח? אתה מפסיד מזה כסף הריי נכון? אתה רוצה רוויח מסויים על מה שאתה משווק, איך היית מרגיש אם אף אחד לא היה מזמין את הבשר סינטה שלך וזה היה מתקלקל והיית זורק לפח 3-4 קילו בשר טרי, איך היית מרגיש? נכון חרא? אתה מרגיש כל כך חרא שבא לך להעניש את מי שעשה את זה, במקרה הזה מפטרים את הטבחים ואת המלצרים(כי הטבחים המליצו והמלצרים צריכים לשוויק), אותו דבר בקונסולות משחק, אנשים רוצים רווח מסויים על המוצר שאתה קונה אוקיי, זה לא מספיק שאתה מתחבר ללייב ומשחק בדמואים וכו', הם רוצים שתקנה משחקים מקוריים כי זה למעשה הרוויח שלהם, אתה למעשה משלם למייקרוסופט ונותן להם סיבה להמשיך לייצר את המוצר ואם אתה לא משלם לחברה, החברה מפסידה כסף אוקיי על כל דיסק שאתם צורבים, לכן הם מחלקים באנים בלייב, לא בגלל שהם שונאים אתכם או אם זה עניין אישי, הם פשוט רוצים רוויח על המוצר שהם משווקים זה הכל, זה בכל מקום ככה, בין אם זה בחברות הייטק גדולות, לבין אם זה מייקרוסופט או סוני או בכלל מסעדות וכדומה, אנשים רוצים רוויח על מה שהם משווקים וכל פעם שאתם גונבים משהו אתם למעשה גורמים להפסד ברווחים של חברה או מסעדה מסויימת.
    זה כמו אחי שתלך עכשיו לחנות ותגנוב אוכל, האם תוכל לישון אחרי זה בלילה במחשבה שאתה עשית נזק כלכלי לאותה חנות? נזק שעולה בחיים של באנדם לפעמים, פשוט ככה, חיים של באנדם! כי אתה למעשה הורס לא רק את העסק שלו אלא גם את מצבו הכלכלי! הסבירו לי שמתי שאתה מנהל חנות, כל המוצרים הם באחריותך ואם נעלם משהו אתה משלם מהכסף שלך, אז תאר לך שאתה בא לגנוב מאיזשהי חנות קולה או לא יודע מה, מי שעובד בדלפק משלם על זה ביוקר!!! ולא ממש מעניין את הממונים עליו אם גנבו לו מהחנות או לא! העונש הולך למי שעובד שם!
    לכן אחי, כמו שלא תגנוב אוכל, ככה אתה גם לא תגנוב משחקים! כי אנשים השקיעו את הנשמה שלהם בשביל שאתה תוכל לשבת בבית ולהנות וכל פעם שאתה גונב משחק אתה למעשה גונב מהם כסף! האם תוכל לישון בלילה אחרי זה?
    מה שרשמתי כולל לא רק אותך ואותי, אלא את כולם פה!
    מקווה שהסברתי את עצמי ברור!!!
    מקווה שהתגובה שלי פתרה את השאלה מי יכריז ראשון מלחמה
    שבת שלום!

אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,110 | הודעות: 8,151,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect