אני לא יודע עד כמה אתה רציני עם העניין של הבאקס שלך, אבל אם אתה רציני, אתה צריך לפעול איך שאתה חושב, ולא לקבל כל עצה שמישהו פה בפורום אומר לך.
אני לא יודע עד כמה אתה רציני עם העניין של הבאקס שלך, אבל אם אתה רציני, אתה צריך לפעול איך שאתה חושב, ולא לקבל כל עצה שמישהו פה בפורום אומר לך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
קודם כל
כל הפרסומות עובדות אבל בחלק מהם אחרי שזה מראה את הסימן של הטעינה צריך ללחוץ עצור ואז זה ממשיך לספור
אחי דבר איתי בפרטי..
נמאס לכם מלוקרז,ירד האמון?!
זה בסדר,בלי הרבה מאמץ,פריביז..
אתר המתנות הגדול ביותר..
נוצר על ידי ישראלים !
עוד הסברים כנסו לאתר
לכניסה לאתר לחץ כאן
אנשים תפסיקו להגיד לי על כל טעות קטנה שהבאקס חרא או סקאם וכל זה.
הבאקס רק נפתח אני מחפש פרסומות ומנסה לסדר כל בעיה שיש בבאקס.
לגבי מי שרוצה להכנס איתי שותף בבאקס שלחו לי הודעה פרטית ואני יסגור איתכם פרטים.
בכל מקרה מי שיש בעיה אם הפרסומות שפתאום נעלמה הספירה של השניות לקבלת תשלום פשוט תלחצו על הכפתור של העצור כשהאתר עלה ולפני שהשניות נעלמות ואז זה יעצור לטעון את האתר והשניות ימשיכו.
תנסו להוסיף כמה שיותר אנשים וכך תרוויחו יותר. אל תגידו לי שאתם מקבלים 0.02 ביום.
ל -omri- :
אני לא הבטחתי לאף אחד פרימיום אני אמרתי שאני ופולג נחשוב על זה ובסוף הגענו למסקנה שכשהבאקס יהיה מפותח אנחנו נוכל לחלק פרימיום בחינם.כרגע אף אחד לא מקבל.
בהצלחה לכולם![]()
נערך לאחרונה על ידי powerorr; 09-07-2010 בשעה 20:30.
אוקי ..
קודם כל תפרסם בפורומים הגדולים (MMG וכו')
הלאה - אתה אמור לדבר עם חברות ולהגיד להם שאתה מוכן לפרסם את האתר שלהם בעד סכום כזה וכזה .
לא נראלי שהאתר הזה יחזיק
אני ינסה להחזיק אותו כמה שיותר זמן.
בכל מקרה אני אשמח אם תתן לי קישורים לפורומים שכדאי לי לפרסם בהם כדי שיהיו הרבה מאוד משתמשים.
ותודה לכלום על העזרה בבאקס.
נערך לאחרונה על ידי powerorr; 09-07-2010 בשעה 21:27.