טוב תקשיבו, אני פשוט אגיד את זה בשפה הכי ברורה שיש אוקיי!
תפסיקו להיות ילדים קטנים!!! אתם מתנהגים לפעמים כמו ילדים בני 6 אם התגובות "צריך לשחרר 1400 אסירים" או "שום דבר לא יקרה אם נשחרר אותם" וכו', תבינו, המדינה כבר לא מטומטמת ותפסיקו להפוך כל דבר קטן למהומה גדולה! גלעד שליט הוא באנדם אחראי אוקיי, הוא רצה ללכת לצבא, הוא רצה ללכת ליחידות האלה למרות שהוא ידע מה מחכה לו והנה התוצאה, הוא בשבי, מי אשם בשבילו!? אהה?! מי!? אני?! אתם?! ממש לא! אז תפסיקו לסכן את המדינה הזאת!!!! פשוט תתבגרו כבר! אני בתור ראש ממשלה לא הייתי מוכן לשחרר אפילו אסיר אחד בשביל חייל חטוף ואתם יודעים למה?! כי זה רק מחזק את החמאס, היום כל ילד בן 14 בעזה הוא מחבל, אז אתם נותנים לחמאס סיבה לחטוף עוד חיילים, בדיוק ככה, מה נראה לכם?! שהממשלה שלנו תשחרר 1400 אסירים, גלעד יחזור, יחבק את אמא וכולם ילכו לישון בשקט?! ממש לא!!!!!! חמאס ימשיך לחטוף חיילים וידרוש עוד אסירים אליהם! וככה זה ימשך עד לרגע שבו נבין איזה טעות עשינו בכך ששחררנו 1000 אסירים בשביל גלעד!
אני אולי לא מבין בפוליטה ובכל החרטא הזה כלום, אבל דבר אחד אני יודע, אני לא רוצה להיות במצב שאני מחר הולך לקניון מסויים ומחבל יורה בי בראש ובכל האנשים שנמצאים בקניון ועוד מפוצץ אותו בסוף! ממש לא רוצה!!!!! ותאמינו לי שגם אתם לא רוצים, כל הצעדה המעפנה הזאת רק מחלישה את המדינה ואף מסכנת אותה ב-85%, לא הספיקו לכם כל הפיגועים שהיו אז? כל הילדים האלה שהתפוצצו באוטבוסים!? כל המשפחות האלה שהתפוצצו במסעדות?! לא הספיק לכם?! אתם רוצים עוד כמה פיגועים כדי להתעורר?! כי זה מה שיהיה!!! אם ככה אתם רוצים להתעורר סבבה! אבל אחר-כך אל תבואו בטענות(רוב הסיכויים שזה יקרה) לראש הממשלה שלנו "למה שיחררת את האסירים!?" וכו', כי ככה זה יגמר! אז תתחילו להתעורר!!!!! ומהר!!! לפני שהמדינה הזאת תהפוך לכדור אש אחד גדול!

ציטוט ההודעה