|
|
שמעו עם כמה שזה קשה אי אפשר להיכנע לרגשות ולבצע מעשה אימפולסיבי שיגרור גל של פיגועים וחטיפות ושהטרור ישלוט כאן, בתקופה האחרונה היה לנו שקט מהחמאס כי הם צריכים את האסירים האלה בשנייה שהם יקבלו אותם הם יתחילו לירות שוב אבל הם מתחמשים אז הפעם המטחים יהיו כבדים יותר, יותר אנשים יפגעו ואז תראו לאם העסקה הזו תוביל, זה יכול לגרום נזק כמעט כמו הסכמי אוסלו.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
א. ברכותי...
ב. אצל הערבים זה לא מעניין אותם אם את לא רוצה למות וכו', הם חיות אדם אוקיי, זה לא מעניין אותם בת כמה את או אם את יהודיה וכו', את גרה במדינה הזאת ואת יודעת מה המצב שלנו אם הערבים, אז תפסיקי לדבר שטויות בבקשה.
ג. מה את מעשנת בבית? מה קשור כאן צבעים לגלעד שליט? חחחחחחחחחחחחחחחחח
אם מ"ג" מעלבת אני מצטער מראש!
אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!
תראו תמונות שלו הוא בקושי מחזיק רובה
ברור שהיה קקל לחטוף אותו
400 אסירים = 27 איש מתובעיסקה האחרונה
1000 אסירים תחשבו לבד!!
GShock
אתה מסרב להכיר במציאות, ברגעים אלו החמאס מתחמש והם ישלחו את המחבלים האלה להתפוצץ שוב אז בוא נעשה חישוב קטן, כל פיגוע נהרגים כ-20 אנשים נגיד ש 1200 יצליחו להתפוצץ אז אתה בעצם הורג משהו כמו 24000 אלף אנשים לא? ואל תגיד שעכשיו הביטחון והכוננות יותר גבוהים כי כבר הצליחו להתפוצץ בעבר עם אותה שמירה של היום.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
תגידו לי
אם כל הכבוד לגלעד שליט ואני רוצה שיחזירו אותו.
אבל לשחרר מחבלים?אפילו עם דם על היידים?
תחשבו איזה אבל הם גרמו למשפחות!הבנים שלהם מתו!!!וגלעד עדיין חי ברוך השם.
זה נורא!
אם אני הייתי במקום גלעד אני הייתי פשוט נותן לגורל לעשות את שלו...
כמו שאומרים "טוב למות בעד ארצנו"
עוד ציטוט:
אתה יודע מה זה הלם?בקיצור אם האוטו שלו התפוצץ אז הוא היה בהלם זה מה שבטוח.שאלה מעניינת ביותר והנה סוף סוף שאלה שאף אחד לא טרח לשאול אותה, כנראה שלגלעד היה נשק אבל כנראה מהעוצמה של הפיצוץ לא היה לו זמן להוציא את האקדח שלו, להזכיר לך שמתי שאוטו מתפוצץ גם אתה מתפוצץ איתו...לכן אי אפשר לדעת באיזה מצב היה שליט מתי שהרכב שלו התפוצץ...
ואני יודע לאן אני רוצה להתגייס לצבא,אני רוצה להתגייס ליחידה קרבית אך אני לא בטוח שהפרופיל שלי יהיה מתאים.
בקיצור אל תגידו לי עכשיו "כשאתה תתגייס..." או "מפגר אם היית ראש ממשלה הממשלה היתה מתרסקת".
אתם יודעים שאני בכלל בעד משטר צבאי.
למה אנחנו לא יכולים להיות אגרסיביים ולהשתמש במלחמת גרילה כמו החמאס והחיזבאללה וכו'.
וזה שאנחנו רושמים פוסטים כאן אנחנו רק מראים לחמאס כמה אנחנו רוצים שישחררו אותו,ואז הם מבינים שהם יכולים לגבות כל דבר בשבילו אפילו חצי מהמדינה שלנו -_-...
ובמצב היום אני מפחד לסוע באוטובוס כי אף אחד לא יכול להבטיח לי שהאוטובוס הזה לא יתפוצץ...
הדרדרנו עד כה וצריכים להפסיק את הגישה שלנו!
למה בכלל התנתקנו?כדי שירו עלינו טילים ויחטפו לנו חיילים?
ועוד אערפת קיבל פרס נובל לשלום!.
בחיי כמה שהעולם חיי על סטראוטיפים ודעות קדומות...
הם לא רוצים להסתכל על הצד השני של המטבע...
זהו אמרתי את דעתי
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
הוא ניסה לשמור עלייך ועכשיו הוא בשבי.. סובל כל שנייה ושנייה..
אתה חמוד שאתה מדבר ככה.. אתה היית מת רק מהגעגוע לאמא שלך חמודי.. אתה לא יודע מזה לישון באוהל מסריח..קור אחושרמוטעע רוחח מיפה רוח מישם קר לך פה אתה מסריח למחרת עוד יום קשה.. טירטורים.. ובסוף שאתה מגיע לרגע האמת.. פאקינג חוטפים אותך..
אתה רק תירצה להגיד "אמא אני אוהב אותך , אל תידאגי לי , אני חזק.." חח כאפה לפנים תקבל שם.. אין לך רחמים? עזוב רחמים.. אין לך בושה? כבוד?? הבנאדם הזה ניסה לשמור עלייך ! תיתבייש.. איזה תגובה .. אתה פוחד לצאת לקניון?.. מעניין מה יקרה לך שלא תיהיה בקניון 4 שנים.. כמוהו.. לא תיראה את אמא..4 שנים ... לא תוכל לא תיצא עם חברים שלך..4 שנים.. לא יהיה לך עם מי לדבר ..4 שנים!!!!!
יש לי דבר אחד להגיד לך .. לך כוסרברבראבקקק ערסס !
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
יודע מה, אתה צודק! בשביל אסיר אחד שהוא לא מלך או משהו לא נשחרר בכלל 1400 מחבלים!
הוא חייל רגיל. והם 1400 מחבלים!
NickName3
אם כבר אתם מדברים על גלעד שליט ..
תלמידות י''ב אצלי בבית ספר הלכו ביחד עם המנהלת וחלק מצוות המורים לאוהל המחאה של גלעד שליט, שם היו עם הוריו של גלעד.
הסיבה היא שילדה כתבה שיר והלחינה ביחד עם עוד כמה, והם הלכו ושרו לאביו של גלעד, נועם שליט את השיר.
הנה הסרטון שהם העלו ליוטיוב :
מקווה שאהבתם את השיר, סה''כ כולנו רוצים שיחזור הביתה![]()
מה הקשר רצון או לא?
הוא והמשפחה שלו ידעו לאן הוא נכנס.
זה בעיה שלו שהוא נרדם ונתן להם לחטוף אותו.
ומשפחה שלו מתנהגת בצורה אנוכית ..
יושבים מול הבית של ראש הממשלה כאילו חסר לו מה לעשות
וצועקים "לשחרר בכל מחיר" אם משחררים 1400 מחבלים חודש אחרי שגלעדי יחזור הבית הוא יהיה בקבר.
ותכלס בואו תחטפו ערבי ותבקשו 10 (לא 1400) 10 אסירים ישראלים (למרות שאין אבל נגיד) הם יצחקו לנו בפנים![]()