קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] שאלות ועזרה בנוגע לתוכנית אימונים ועוד..
    על ידי Daniel_Ohayon בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-12-2010, 16:26
  2. [עזרה] בסורס..(סרברים וכמה שאלות)!
    על ידי mayboy1 בפורום Counter Strike Source
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-06-2008, 20:45
  3. מספר שאלות + בקשה בנוגע לשרתים באימיול
    על ידי vcr בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-04-2008, 12:09
  4. התוכנית שלי במכון וכושר וכמה שאלות..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-01-2008, 11:11
  5. [בעיה] בעיה וכמה שאלות
    על ידי MaT'U בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-01-2008, 22:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

למידת PICKUP וכמה שאלות וייעוץ בנוגע לתוכנית DC

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל למידת PICKUP וכמה שאלות וייעוץ בנוגע לתוכנית DC

אני יתחיל בהקדמה קצרה על עצמי (זה חפירה אם אין לכם כוח תדלגו לחלק למטה):
    אני בן 16 אני עולה לכיתה י"א ואני גר בישוב קטן מאוד, כולם מכירים את כולם. יש לנו בישוב ביה"ס יסודי אחד חטיבה אחת ותיכון אין לנו בישוב אז אנחנו לומדים בעיר שקרובה אלינו. אנחנו בישוב כ120 אנשים בשכבה ככה שכולם מכירים פחות או יותר את כולם.
    ביסודי הייתי סבבה מלא חברים ולא הייתי ממש מתבייש ולא כלום.
    כשהגעתי לחטיבה יצאתי בכיתה עם אנשים שאת רוב זמנם מבלים על המחשב ועל שטויות כאלו ואחרות. בגלל שהייתי איתם בכיתה וגם אני אהבתי לשחק במחשב וכאלו אז הם נהפכו להיות חברים ממש טובים שלי ואני הייתי איתם בהפסקות וגם אחרי בצפר. לאומת זאת הייתי פחות נפגש עם חברים אחרים שלי מהיסודי שמצבם היה הרבה יותר טוב מבחינה חברתית והם גם היו מסתובבים עם בנות מה שלי יצא פחות לעשות בחטיבה. בגלל שהייתי בקבוצה הזאתי של האנשים שיושבים רוב היום על המחשב אז הפכתי להיות ביישן ולא יצא לי כמעט להכיר בנות ולדבר איתן בתקופת החטיבה.
    באמצע כיתה ט' אני ממש שמתי לב לזה שאני למעשה הפכתי להיות חלק מהקבוצה ונהייתי במצב חברתי ממש לא טוב. בנות לא התעניינו בי ממש אבל אני כן רציתי להכיר בנות ושתהיה לי חברה ולשפר את המצב החברתי שלי בכלל. בסוף כיתה ט' החלטתי שהמצב הזה נמאס לי ושאני לא רוצה להיות ככה בתיכון. נתקתי קשר עם החבורה הזאתי והתחלתי להסתובב יותר עם החברים שלי שמצבם היה הרבה יותר טוב (דבר דומה אמר לי אחד החברים הטובים שלי במהלך החופש:" זהו עכשיו מגיעים לתיכון זו ההזדמנות שלך להתחיל מחדש ולנתק את הקשר עם כל הילדי כאפות האלו".).
    בחופש הגדול אני הסתובבתי עם החברים שלי שמצבם היה הרבה יותר טוב והרגשתי שהמצב החברתי שלי נהיה גם הרבה יותר טוב כי הרגשתי שהצלחתי להשתחרר מהסטיגמה הזאתי של ה"טיפוס מחשב" או ילד כאפות במידה מסוימת (גם התחלתי לצאת בשישי בערב עם החבר'ה והוזמנתי לימי הולדת וסתם מפגשים). בנות פחות ודיברו איתו וחלקן ראו אותי עדיין כילד כאפות שמשחק במחשב כל היום (כמובן שבמידה הרבה יותר נמוכה מאשר פעם). יכול להיות שהסטיגמות האלו לא ירדו כי אני עדיין הייתי ביישן (אומנם פחות מבעבר) או שאני הייתי ביישן כי חשבתי שבנות רואות אותי כ"טיפוס מחשב" ופשוט התביישתי לדבר איתן ואולי גם זה היה בגלל שלא דיברתי הרבה עם בנות בחטיבה (זה לא משנה ממש, כי בסופו של דבר נשארתי ביישן).
    לתיכון אני הגעתי עם כמה חברים טובים שרובם היו איתי בכיתה והיו גם כמה בשכבה. הכרתי הרבה אנשים וחברים חדשים אבל בשישי הייתי יוצא בישוב עם החבר'ה, לעיתים רחוקות יצא לי לצאת עם החבר'ה מהישוב שלי לעיר ולפגוש את החברים מהתיכון (בד"כ לא היינו יוצאים בעיר כי זה עם מוניות וזה עולה הרבה יותר כסף מאוטובוסים). בתיכון כן יוצא לי לדבר עם בנות אבל אני עדיין דיי מתבייש ועדיין לא התחלתי עם מישהי ולא הייתה לי חברה.

במקרה לתקלתי בפורום הזה והתחלתי לקרוא פה קצת על כל מיני שיטות אבל קצת הסתבכתי עם כל המושגים. על איזה ספר פיקאפ טוב אתם ממליצים שמסביר כמו שצריך אתם ממליצים לי לקרוא? הבנתי שיש הרבה ספרים אבל אני רוצה אחד אני צריך שהשיטות בו יהיו מתאימות גם לאנשים בתיכון כמוני, שהוא יסביר כמו שצריך על השיטות והמוסגים (מא' עד ת') וחשוב שהוא יהיה בעיברית ושיהיה באינטרנט כדי שאני יוכל לקרוא אותו ולהבין כמו שצריך (אם אפשר קישור לספר בעיברית אז זה ממש יעזור. מצאתי רק ספר אחד בעיברית בלינקייה ואני לא בטוח אם הוא כדאי לי לקרוא אותו או אחד אחר).

חשבתי לנסות תוכנית DC כזאתי שהיא אמורה לשפר את הביטחון העצמי ויש לי כמה שאלות בנוגע לתוכנית:
    בגלל שאני גר בישוב קטן אז אני צריך ללכת לעיר ולעשות שם את התוכנית הזאתי כי פה כולם מכירים את כולם. אני לא חושב שאני יוכל להגיע כל יום לעיר ולעשות כל שלב כי יש פעם בשעתיים אוטובוס ואני לא יודע איך אני ישרוף את הזמן שישאר ואם בכלל ישאר לי זמן (נניח אם שאלתי רק 20 בנות מה השעה ולא נשאר לי זמן להגיע ל30), אני יודע שצריך להתאמץ כדי לעשות את התוכנית הזאתי אבל אני לא רוצה לשרוף את כל החופש בניסעות באוטובוס ובסיבובים בקניון אחרי אנשים עם שעון ופלאפון. חייבים לעשות את התוכנית הזאתי יום אחרי יום או שאפשר לעשות רווח של יום נניח בין שלב לשלב?
    אם נניח סיימתי ביום אחד את המשימה ונשאר לי זמן אני יכול להתחיל את המשימה של יום אחרי או שזה חייב להיות משימה אחת ליום?
    אם נניח לא הספקתי לשאול 30 בנות מה שעה אלא הצלחתי 25 אז ביום אחרי אני צריך להמשיך עם השלב הראשון ולסיים אותו או שאם אני מרגיש שזה מספיק אז לעבור לשני?
    איזו תוכנית עדיפה הDC או הסטיילייף צ'אלנג' של סטייל? ומה ההבדל בינהם מבחינת השלבים (כי בסופו של דבר שניהם אמורים להביא את הבנאדם לאותה תוצאה: להגדיל לו את הביטחון העצמי)?

תודה רבה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי stinky; 11-07-2010 בשעה 03:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

איפה אתה גר?, שלח לי בפרטי, אולי אתה באזור שלי
    אני עשיתי את התוכנית עד היום השביעי, וזה הספיק לי לא ראיתי טעם להמשיך.., אבל לי יש באמת בטחון עצמי מפורז
    וחוץ מזה עשיתי איזה 3 משימות באותו יום, ואז עוד שתיים כל יום משהו כזה זה הלך, נראלי מיותר לעשות כל יום אחת אלא אם יש לך אמת בעיה..
    ואל תעשה את זה במושב שלך, כבר כמה יש שם 500 איש?, רק עד המשימה ה-7 זה כבר לשאול 210 איש..
    קיצר אל תעשה במושב ובהצלחה.
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני גר ליד הגוש הזה של הוד השרון, כפר סבא ורעננה.
    אבל מה ההבדל בין הDC ללייף צ'אלנג' ואיזו תוכנית עדיפה?
    ועל איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא?

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

זה תלוי, אני חשבתי בהתחלה שסטייל לייף צ'לאנג' יותר טוב... אם אתה רוצה להתגבר על ביישנות, זה DC.... אם אתה רוצה ללמוד טכניקה(קצת יותר מדי רובוטי לדעתי) אז סטייל לייף צ'אלנג'.. הוא אומר לך לפתוח סטים עם הרוטינות שלו ומידי פעם במשפטים משלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואני צריך ללכת לפי הסדר של השלבים יום אחרי יום רצוף או שאני יכול לעשות רווח של יום או יומיים בין משימה למשימה?
    בגלל שאני צריך לעשות את זה מחוץ לישוב זה יוצר בעיה כי ההורים שלי יתחילו לשאול אותי שאלות כמו למה אתה נוסע כל יום מחוץ לישוב ואם מי אתה נוסע (לבד) ולמה אתה נוסע לבד וכו'. אני לא יכול להסביר להם שאני עושה איזה מדריך מהאינטרנט שיעזור לי להתחיל עם בנות זה נשמע ממש מטומטם. אם היה אפשר לעשות רווח של יום יומיים בין משימה למשימה אז זה יכול לפתור את הבעיה .
    חשבתי אולי לנסות לשלב את זה בעבודה של חלוקת פליירים ככה זה יפתור לי את הבעיה עם ההורים, גם ישלמו לי ואני יעשה את התוכנית תוך כדי העבודה. השאלה עם זה לא יפגע בתוכנית עצמה כי אני כאילו יקבל את הביטחון מהעבודה?

בקשר לספר, איזה ספר אתם ממליצים לי לקרוא שמסביר על שיטות שמתאימות גם לגילאים של התיכון, שמסביר על המוסגים ועל פיקאפ מא' עד ת'?
    נערך לאחרונה על ידי stinky; 11-07-2010 בשעה 15:03.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אם זה באמת קשה לך אז תעשה פעם ביומיים שלושה.

תעשה עם העבודה זה לא יפגע לך בביטחון העצמי זה בדיוק מה שאתה צריך ככה אתה גם לא מבזבבז זמן גם מקבל כסף גם יש לך תקוץ עם ההורים וגם מעלה את הביטחון העצמי זה רעיון מצויןולדעתי אתה באמת יכול לעשות יותר ממשימה ביום זה לא חשוב ואם נגיד יש שלבים שעשית 10 פעמים ונראה לך מיותר להמשיך תמשיך לשלב הבא אתה לא באמת חייב לעשות כל פעם עם 30 נשים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,173 | הודעות: 8,150,755 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect