Maccabi Tel-Aviv
AC Milan
פיקאפ.
האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.
כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.
מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.
בברכה,
אני.
|
|
אצלי זה די שונה...קשה מאוד להגדיר אותי.
ביסודי הייתי מהאנשים שכולם אוהבים אותם (לא אכחיש ואגיד שהייתי הבנאדם שהכי אוהבים אותו בבצפר, כולם רצו להכיר אותי ולהסתובב איתי והיו בנות בכיתה ו' שהיו דלוקות עלי). ביישן לא הייתי - די ההפך..הייתי ההכי "רועש". אח''כ עברתי עיר לעיר חדשה (חולון).
בחטיבה הייתי חנון WBAFC מז' עד ט' שכל מה שיש לו בחיים זה אומללות ומייפל סטורי. מוזנח מסריח כזה...לאדע איך הגעתי לשפל הזה.
אח''כ באתי לתיכון (שוב פעם עיר שונה) ונהייתי AFC רגיל, סתם ביישן כזה (לדעתי נבע בגלל אירועי החטיבה)...הרבה בחורות רצו אותי, אבל מרוב שהסתלבטו עלי בחטיבה לא ידעתי אם זה אמיתי או לא (בטחון עצמי נמוך).
בסוף כיתה י' נחשפתי לתחום, KC ראשון, מזמוזים ראשונים, מציצה ראשונה, סקס ראשון...שנתיים של חוויות ושיפור עצמי.
התחום עזר לי רק לשבור פחדים ולהתגבר על ביישנות ולפתח בטחון עצמי. את שאר הכלים כמו הC&F והטיזינג ומסגרות הערכה וכל מה שאתם לומדים פה עשיתי בצורה טבעית לגמרי.
מה אני? טבעי שלא התמזל מזלו והגיע לבצפר הלא נכון?
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-07-2010 בשעה 19:59.
אממ אני תמיד היית סטלן לא פחדתי להתחיל אם בנות ירדתי על אנשים והייתי מניאק! הייתי בישן כשצריך ולפעמים כשלא צריך כמו לדוגמא:
הייתי בים אם ילדה אחת והיה רגע שהייתי אמור לנשק אותה אבל לא יודע מה עלה לי לראש ופשוט פחדתי ולא עשיתי את זה...... חח והיה סימן כמו שאמרו באיך פגשתי את אימא כשרובין הייתה אמורה להיתנשק אם טד!
ומאז התחלתי ללמוד פיק אפ ולמרות שראית את הפורום עוד לפני אבל אז הייתי דפוק וחשבתי שזה לא טבעי וכאלה (מה שהחברים המפגרים שלי חושבים עכשיו....לרוב בתולים)
ועכשיו אני יכול להתחיל אם מישה אני רוצה וגם יודע איך להמשיך את השיחה .... וזין על הילדה ההיא!
לי סתם היה מזל שבחורות אוהבות דרום אמריקאים.
יסודי,הייתי סבבה
כיתה ז'-ט' הייתי ביישן אדיש שמשחק מייפל
בכיתה י' התחלתי להפתח,להיות יותר עם ביטחון,כיתה י"א זה ממש התפרץ סקס ראשון ושטויות כאלו..
י"ב שונה לגמרי,סגירות מסיבות באלגנים..
פשוט הבנתי שהחיים קצרים מדי לבזבז על כלום,ועל לשים על אנשים.
פיק אפ התחלתי ללמוד לפני חודש וחצי-חודשיים
כולם פה מספרים שהם היו גם ככה פעם .. ספרו יותר איך השתניתם, שנלמד![]()
אני במקור הייתי ביסודי הילד של החברה שלא הכי בולט יעני בלעדי עדיין יש חברה והייתי ביישן ולא הייתה לי ידידה אחת אבל עדיין איכשהו הייתי מקובל כיתה ז' הכול התפקשש התחלתי חרא חבר שלי היה עם מי שאהבתי בבוקר מתעורר מהר מתארגן בצפר מבריז כל הזמן חוזר הורים כועסים מייפל מייפל מייפל מקלחת ולישון...רבתי מלא מכות קיצר תקופה דכאונית ומאוד קשה...עברתי לאומץ השתפרתי בלימודים ובחברה והייתי סבבה כזה כיתה ט' עברתי חוויות נחמדות וחוויות ממש ממש לא נחמדות בסה"כ צברתי נסיון ונפתחו לי העיניים לעולם האמיתי ובאמצע ט' שמעתי על הפיקאפ עכשיו אני חושב שאני על הגל ואני עוד הולך להפציץ בדווחי שטח
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 16-07-2010 בשעה 03:12.
מה "אני הייתי" רובכם ילדים, תחכו קצת לפניה סיפורי גבורה.
אני נועל, מה זה ההקפצה הזאת. בפעם הבאה שפוסט קופץ ככה (במיוחד אחרי שהוספתי עוד חוק שאומר "לא לדבר על הנושאים האלה"),
כל מי שמגיב בו יקבל אזהרה.