קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משהו שלא הבנתי..
    על ידי Tyx בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-08-2009, 20:31
  2. חדש פה, משהו שלא הבנתי,
    על ידי Orco בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-05-2009, 08:37
  3. [שאלה] משהו שלא הבנתי..
    על ידי -8aN- בפורום גיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 02:09
  4. משהו שלא הבנתי.
    על ידי סטלה קלאוס בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 21:41
  5. משהו שלא הבנתי אף פעם
    על ידי מפליץ נודים כחולים בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 23:16
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

משהו שלא הבנתי ..

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ברירת מחדל משהו שלא הבנתי ..

כשאני ניגש לבחורה, אני בא אליה הכי משוחרר ובעל ביטחון, מסתכל לה ישר בעיניים ומדבר איתה, עכשיו השאלה שלי היא שלפי מה שקראתי צריך לשמור על קשר עין אך מצד שני גם צריך להראות חוסר עניין , זה קצת סותר לא? כלומר ברור שאפשר להסתכל לה בעיניים שהיא מדברת ולעשות תנועות גוף של אחד שלא כ"כ מתעניין ומשתעמם אך הכוונה שלי היא נגיד אני באינטרקציה עם בחורה ופתאום עוברות בחורות , אז קראתי שלהסתכל עליהן ולא על המטרה זה יוצר משיכה כי זה מראה חוסר עניין אך נשבר הקשר עין , אז לא הבנתי, הקשר עין צריך להיות לאורך כל השיחה? אני אגיד מה שהבנתי ותגידו לי אם הבנתי נכון, אני מסתכל לה בעיניים כשהיא מדברת, עוברות בחורות נגיד אני מסתכל עליהן ואז חוזר להביט בה ואפשר גם לתת לה נג כמו "הסיפור קצת משעמם אז לא הקשבתי לך , מה אמרת?" או משהו בסגנון ..

אגב כשאני מביט בחורה אז אני צריך להביט בה ולהיות משוחרר ולא לתת מבט רציני נכון? כי אני משום מה רגיל לתת מבטים רציניים והאמת לפעמים זה גם עובד..
    קרא חוקי חתימות

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה מבלבל שני דברים שונים,
    כשאתה מדבר לקבוצה של אנשים, אתה נמנע מלתת יחס לבחורה שאתה רוצה, חוץ מנגים (זו דרך אחת לעשות את זה, יש כאלה שלא יסכימו עם זה, אבל ברמת העיקרון). אחרי שהיא תראה שאתה מקבל יחס בחזרה מכולם חוץ ממנה, היא תרצה את היחס הזה והיא תתחיל לאשר את עצמה בעינייך (לענות לך על השאלות ברצינות, להשוויץ במשהו, לגעת - דברים כאלה), ואז אתה צריך לשמור איתה על קשר עין רציף.

אבל שוב, זו רק דרך אחת לעשות דברים. כשבחורה לבד אתה נותן לה קשר עין כל הזמן, קשר עין לא מביע עניין הוא דורש תשומת לב. כשאתה מסתכל למישהו בעיניים הוא מרגיש חייב להסתכל עליך בחזרה.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אתה מבלבל שני דברים שונים,
    כשאתה מדבר לקבוצה של אנשים, אתה נמנע מלתת יחס לבחורה שאתה רוצה, חוץ מנגים (זו דרך אחת לעשות את זה, יש כאלה שלא יסכימו עם זה, אבל ברמת העיקרון). אחרי שהיא תראה שאתה מקבל יחס בחזרה מכולם חוץ ממנה, היא תרצה את היחס הזה והיא תתחיל לאשר את עצמה בעינייך (לענות לך על השאלות ברצינות, להשוויץ במשהו, לגעת - דברים כאלה), ואז אתה צריך לשמור איתה על קשר עין רציף.

אבל שוב, זו רק דרך אחת לעשות דברים. כשבחורה לבד אתה נותן לה קשר עין כל הזמן, קשר עין לא מביע עניין הוא דורש תשומת לב. כשאתה מסתכל למישהו בעיניים הוא מרגיש חייב להסתכל עליך בחזרה.
    בילבלת אותי, כשאני בקבוצה ואני מעוניין במישהי אני אמור לתת לכולם יחס אבל לתת לה יחס קצת מועדף ואז לבודד אותה, לא ? אחרי שאני מרגיש שקיבלתי ממנה מספיק IOI..
    קרא חוקי חתימות

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הפוך, אתה אמור לתת לכולם יחס ולה פחות, אחרי כמה זמן היא תדרוש את היחס ממך כי הערך שלך עולה ביחס לקבוצה, ואז היא תתחיל לתת לך IOIים. ברגע שתיתן לה סיבה, היא תאשרר את עצמה (נקרא גם Qualification), ואז אתה יודע שיש "משיכה".

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    הפוך, אתה אמור לתת לכולם יחס ולה פחות, אחרי כמה זמן היא תדרוש את היחס ממך כי הערך שלך עולה ביחס לקבוצה, ואז היא תתחיל לתת לך IOIים. ברגע שתיתן לה סיבה, היא תאשרר את עצמה (נקרא גם Qualification), ואז אתה יודע שיש "משיכה".
    אה הבנתי, אני נותן לכולם יחס חוץ ממנה, ככה אני מאתגר אותה והיא תיתן לי IOI כדי למשוך את תשומת ליבי ואז אחרי שאני מקבל את הIOI ממנה אני נותן גם לה יחס ומבודד אותה, כן ?
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קודם כל, אני לא שומר על קשר עין בכל השיחה... כשאני מרגיש שצריך ברור שאני שומר על קשר עין, אתה צריך לדעת איך לעשות את זה נכון, צריך לצבור ניסיון... צא לשטח... בקיצור, אל תפחיד אותה ב"יותר מדי קשר עין", ואל תיצור קצת מדי קשר עין... זה אמור להיות טבעי ונוח, לפעמים כשאני מביע חוסר עניין, אני פשוט מנתק קשר עין ומסתכל על משהו אחר בזמן שהיא מדברת.. אני יודע שזה לא מנומס אבל היא מנסה להשיג את תשומת הלב שלך כל כך שאתה לא תצטרך לעשות יותר כלום....
    וכשאתה בקבוצה ואתה מעוניין במישהי, אתה אמור לתת לכולם יחס, וחוץ מהיחס הזה, המטרה צריכה לקבל ממך נגים.

ציטוט נכתב במקור על ידי hai60 צפיה בהודעה
    בילבלת אותי, כשאני בקבוצה ואני מעוניין במישהי אני אמור לתת לכולם יחס אבל לתת לה יחס קצת מועדף ואז לבודד אותה, לא ? אחרי שאני מרגיש שקיבלתי ממנה מספיק IOI..
    ממליץ שתקרא עוד פעם את הספר של מיסטרי... הבסיס של הבסיס.
    כשאתה בקבוצה יש פחות או יותר 3 שלבים לפיתוי הבחורה (על פי השיטה של מיסטרי):
    a1 -אתה פונה לקבוצה... הפתיח שלך, יצירת עניין וקבלה על ידי הסט. תוך כדי שאתה מתעלם מהמטרה שלך כדי להעלות את הערך שלך מולה.
    a2 - המטרה שלך לא אוהבת שאתה מתעלם ממנה ושהערך שלך גבוה משלה... היא מנסה להשיג את תצומת הלב שלך ולהעלות את הערך שלה מולך בכל מיני דרכים, כמו ש TheNuts ציין: נסיון להתערב בשיחה בכוח, משוויצה, מנסה לגעת בך. פה כבר מתחילה להיווצר משיכה כלפיך.
    a3 - בשלב הזה, כשאתה כבר רואה משיכה ברורה, אתה מתחיל להראות משיכה אליה בחזרה עד לסגירה שלך.

בa1 - אתה שומר על קשה עין עם כל הקבוצה חוץ מהמטרה
    בa2 - אתה כבר יוצר קשר עין עם המטרה, אבל עדיין מראה אי התעניינות מצידך.
    בa3 - כבר הייתי מגדיר קשר עין בתור חובה... בשלב הזה אתה כבר אמור לבודד את המטרה ופה אם אתה לא שומר על קשר עין זה מראה על חוסר ביטחון.

ככלל, תלמד שלשמור על קשר עין עם כל אדם זה תמיד טוב. זה מראה בטחון. אם זאת בחורה חמודה אתה יכול גם להוסיף חיוך.

לייקים
    1
    נקודות
    0

יש לך בעיה עם הקשר עין וכל התנועות גוף הבנתי...
    תראה כמה סרטים:
    SPREAD - אחלה סרט... אשטון קוטשר ממש טוב שם...
    LET THE GAME BEGIN - עוד סרט טוב שממש מלמד על המיסטרי מת'וד.
    THE PICK UP ARTIST - סדרה של מיסטרי שמלמדת על תחום הפיקאפ.
    ועוד סרטונים.
    למה סרטונים? כדי לראות שפת גוף, קשר עין וכו' של אדם שטוב בתחום הזה... ככה אתה תבין בדיוק איך נכון לעשות אתזה... חוץ מזה אתה יכול לצאת עם מישהו מנוסה ולהסתכל עליו מהצד.
    עוד כמה דברים, תראה סרטים של כאלה שאתה חושב שהם אלפא, כמו טום קרוז, בראד פיט, קלינט איסטווד וכו'.
    פשוט FAKE IT TILL U MAKE IT...
    תעתיק תנועות שלהם, תנסה את זה בשטח.
    ולדעתי לשמו על "יותר מדי קשר עין" זה לא ממש טוב... ככה אני עושה לפחות.. ברור שצריך לדעת איך לעשות את זה נכון.

אפשר להראות חוסר עניין כך:
    לא להתרשם מדברים שהיא אומרת - כמעט אף פעם.
    נגים - ברור...
    להיות חופשי, להיות חצוף אליה בצורה מצחיקה ככה שהיא תחשוב שאתה בכלל לא מתעניין בה...
    דיסקוואליפיירים, ליצור לה אתגר, אתה הפרס, CAT STRING THEORY.
    לפעמים לשבור על קשר עין ובכך להראות חוסר עניין במה שהיא אומרת. ככה אני עושה.

וכו' וכו' וכו' וכו' וכו'..........

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    24

בקשר לקשר עין, כדי לעשות לך סדר, קראתי במג'יק בולט שכשהבחורה מדברת איתך אתה צריך לשמור על קשר עין 50% מהזמן וכשאתה מדבר אליה אתה צריך לשמור על קשר עין 90% מהזמן.

לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי w2w2 צפיה בהודעה
    בקשר לקשר עין, כדי לעשות לך סדר, קראתי במג'יק בולט שכשהבחורה מדברת איתך אתה צריך לשמור על קשר עין 50% מהזמן וכשאתה מדבר אליה אתה צריך לשמור על קשר עין 90% מהזמן.
    זה בערך נכון...
    זה לא מדע מדיוק...
    אבל כן, בערך ככה אני עושה את זה.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי w2w2 צפיה בהודעה
    סוף סוף סגרתי את הפינה הזאת, נקווה שיעבוד, תודה רבה לך ולשאר המגיבים .
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 16-07-2010 בשעה 16:06.
    קרא חוקי חתימות

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כן, ותספרו בדקות כדי שזה יהיה בדיוק 50 אחוז מהזמן, כי אם לא אז היא לא תימשך אליכם!

איף. שטויות לפעמים שאתם נתפסים אליהם.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect