שמעתי מיסטרי אומר שב-A צריך להיות cocky וב-C1 צריך להיות playful בשביל הנוחות בפרט
תסבירו לי את המושגים האלו והאם זה באמת ככה?
שמעתי מיסטרי אומר שב-A צריך להיות cocky וב-C1 צריך להיות playful בשביל הנוחות בפרט
תסבירו לי את המושגים האלו והאם זה באמת ככה?
כי רק החזק שורד
|
|
COCY זה להיות שחצן ,הוא כנראה התכוון ל COCY AND FUNNY ,להיות שחצן ומצחיק...אתה יכול לקרוא על זה בלינקיה.
בקשר ל PLAYFUL ,זה פשוט כמשמעו ,להיות נחמד ,לעניין אותה...משחקי קינו,דברים בסגנון...ממש כאילו אתה משחק עם אחותך הקטנה ואתה נורא מתלהב מלהיות איתה,רק בתוספת של קצת מיניות ומגע (קינו) .
אני יודע מזה קוקי פאני אבל הוא נתן דוגמאות: "מה יש לך חוץ מיופי?" וסיפורי DHV שזה בעצם להיות קוקי יעני שחצן זה מה שהוא אמר
אז כאילו להיות שחצן בשלבי הA ופלייפולי כזה בשביל נוחות ב-C בעיקר כע?
תסביר לי עוד קצת מזה playful גבר
כי רק החזק שורד
בדיוק מה שאלפא צריך זה חוש הומור וחוש הומור זה לא בהכרח מצחיק! זה שובב - PLAYFUL.
מה זה אומר? תציב לה אתגר כל פעם, תהפוך את השיחה למעניינת, תהיה שובב וחצוף... לתת נגים מצחיקים זה חלק מזה...
חוץ מזה, "איפה אתה לומד" "נחשי" לא להגזים עם זה! להשתמש בזה פעם פעמיים... אבל הבנת, דברים כאלה להשתמש בהם! להיות שובב.
טוב תודה אחים
כי רק החזק שורד
Playfull זה לקחת אותה הביתה ולהגיד לה שתזהר כי יש לך כלב והוא אילם, אז הוא ממורמר ונושך. ולהתנהג כאילו אתה מנסה להרגיע את הכלב ואז לצעוק "שיט הוא ברח לי" ולעשות רעש ולראות את הפנים שלה כשהיא פותחת את הדלת.