עשו עלי חרם מכיתה ג' עד ככיתה ו' לא היה לי חברים לא היה לי כלום לא ידידות כלום היום אני עולה ל י' ואני עדיין חושב על זה זה עדיין מוריד לי ביטחון עצמי אני לא כך כך אוהב חברת אנשים כאילו רוצה בזה אבל לא תמיד יש לי כוח לזה אני חושב שכולם נגדי אני האיתי שמן בעבר ואפילו היום שיש לי 6 קוביות אני אתלט אני עדיין חושב את עצמי כמכור סוף כיתה ו' שלכתי תמונה לילדה מהשין(פעם היה שין במקום פייסבוק)
אמרתי לה סתקלי איזה מכוער אני היא אמרה לי ואיי איזה כוסון הקיצר אני לא כל כך בטוח בעצמי עםם בנות אני הולך על הבנות הקלות המכוערות כאילו שהיה 100% שלי אני מוריד מהערך שלי אני לא מאמין בעצמי והילדים שעשו עלי את החרם עברתי בצפר כולם נראים היום מגעילים שחיפים חנונים זוועת עולם חח ו אפילו חלק ניסו ליצור איתי קשר והיה לי חלום לפני איזה שנה וחצי קמתי קולי בוכה מעצבים והכל
פעם ילד חגג יום הולדת ועשה מסיבה הזמין את כל הבנים חוץ מימני האיתי בכיתה ד' בכיתי אמא שלי רצתהה לכחת אותי לקולנוע ואני רק בכיתי והיא דיברה עם ההורים שלהם והם לא הסכימו ... מאותו יום נשבעתי שלא אשקח להם את זה הכל התחילל מזה שהלחתי מכות עם איזה ילד אחד פצצתי אותו כל כך שחבל על הזמן ירד לא דם מהפנים חבל על הזמן מהוא הסיט את כולם נגדי כולם ואני רק רוצה נקמה אבל אני יודע ש ה' יתן לא את מה שמגיע לו...
הקיצר אני לא הולך עם הבנות שאני רוצה לא לוקח את המקומות שלי בתחרות ולא בסביבת החברים שאני רוצה ~!!!! אני שקט לא מוציא הרבה ועוד משו !!!
נגיד מכות והכל אני חזק מאוד והכל האית באליפויות גם של ג'ודו ויש לי את הפחד להתחיל מכות כאילו מה אני יקבל כמה בוקסים ?? וכל מכות שהלכתי ניצחתי מה איתי מה יש לי שכן שאני מת ליקפץ עליו קילל את אמא שלי אני עם הראש רצפה
תודה

ציטוט ההודעה