קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 17:48
  2. [כתבה] אלון: "אני עדיין מפחד מבנות"
    על ידי SubJack בפורום היפה והחנון 2
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-11-2010, 20:33
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:16
  4. עדיין לא קיבלתי תנקודות שלי מהאתגר
    על ידי Knight בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:32
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 14:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

עדיין מפחד לצאת לשטח

ברירת מחדל עדיין מפחד לצאת לשטח

קודם כל , אני בן 14 וחצי ..
    קראתי את מיסטרי , ראיתי את הסדרות שלו .. וקראתי עוד שלושה ספרים שהם לא כלכך על רמה אבל בסדר ..
    אני גולש פה הרבה בזמן האחרון ועוזר להרבה ילדים .. אני חושב שאני דיי מתמצא בעניין ..
    הבעיה היא לצאת לשטח .. זה לא שיש לי פחד גישה .. פשוט , כשהגעתי לבית הספר בכיתה ז' לא הבנתי את התחום .. בקיצר בואו נגיד שעכשיו בכיתה יש לי DLV רציני .. אף אחד לא חושב שאני חנון או משהו .. אבל אני פשוט לא הכי מקובל חברתית ..
    טוב אבל בואו נשים את זה בצד עכשיו ..
    אני לא יוצא לשטח כי אני לא רוצה לצאת לשטח לבד .. וזה לא שאין לי חברים או משהו כזה .. פשוט .. אני לא יודע מה להגיד להם בשביל לגרור אותם ללכת לגינה ציבורית או משהו .. לא בשביל שהם ייעזרו לי לפתוח סט .. סתם בשביל לא להרגיש בודד כזה ..
    טוב , אין לי יותר מה להגיד .. אז ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

משתמש אנונימי זה כזה ליים,תעיף את זה.
    חסר לך ביטחון,אז תעשה DC
    לצאת לבד ולהתחיל עם בנות זה בסדר.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אני יכול להבין את החברים שלך-
    איזה מישהו עם שקית על הראש היה מנסה לגרור אותי לגינה ציבורית, גם אני הייתי מסרב לזה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

דעתי:
    תחילה אני מבקש ממך להזדהות.
    זה לא כזה נורא! אם אתה לא רוצה שמישהו יראה אותך פותח נושאים בפורום ובטח שלא את זה...
    תאמין לי שאתה יוצא סבבה לגמרי כשאתה מתעמק בנושא הזה.
    לכל אחד היו את הבעיות האלה ויהיו אחרות,אתה תלמד להתמודד איתם.
    יש פה אחלה אנשים שמבינים בנושא ויעזרו לך,תאמין לי.
    בקשר לפחד גישה,
    אין שום דבר רע בלצאת לשטח לבד וזה אפילו טוב יותר (דעתי).
    מה דעתך לנסות משהו?
    מחר בין הצהריים לערב תגיע לפארק קרוב (או רחוק...) למקום מגוריך.
    תסתובב באזור הפארק ותוך רבע שעה תדבר עם 5 אנשים על כל נושא שהוא (אם אתה ליד תחנת אוטובוס תשאל לגבי קו מסויים,סתם שלום עם חיוך,תשאל מה השעה...).
    זה יעלה לך קצת את הבטחון העצמי ובעתיד תשתמש בזה תמיד (תדבר עם אנשים בתחילת הבילוי).
    אחרי זה תחפש מישהי שנראית לך ותנסה לפתח איתה שיחה (טענת שלמדת פיקאפ אז אין טעם להסביר לך..).
    לא משהו רציני,נכון? לא יהרוג אותך ולא יעשה לך כלום.
    תעשה את זה אפילו היום ותגיד לי אחרי זה כמה סבלת
    כמובן שיש תוכנית DC שגם אותה תעשה ותוך 21 ימים יעלם לך הפחד גישה.
    כמובן שאתה יכול לקרוא משפטי מוטיבציה,לראות סרטונים וסתם לעיין בפורום ליפני יציאות וזה יעלה לך את הבטחון.
    וכמובן שכשאתה יוצא לבד ואתה קולט 2 חמודות,אתה יכול לשאול מישהו אם הוא רוצה להתחיל איתם איתך.
    יכול להיות שזה יעזור לך וככה תכיר עוד אנשים.
    אבל דבר ראשון אני מציע לך להזדהות,לא כזה נורא ותאמין לי שאין לך במה להתבייש.
    בהצלחה.
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אני לא מבין מה הבעיה בלצאת לשטח לבד.
    פשוט תצא ותכיר בנות ותכנס למעגל החברתי שלהן, אחר כך תוכל גם להכיר מלא חברים חדשים.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קודם כל , אני בן 14 וחצי ..
    קראתי את מיסטרי , ראיתי את הסדרות שלו .. וקראתי עוד שלושה ספרים שהם לא כלכך על רמה אבל בסדר ..
    אני גולש פה הרבה בזמן האחרון ועוזר להרבה ילדים .. אני חושב שאני דיי מתמצא בעניין ..
    הבעיה היא לצאת לשטח .. זה לא שיש לי פחד גישה .. פשוט , כשהגעתי לבית הספר בכיתה ז' לא הבנתי את התחום .. בקיצר בואו נגיד שעכשיו בכיתה יש לי DLV רציני .. אף אחד לא חושב שאני חנון או משהו .. אבל אני פשוט לא הכי מקובל חברתית ..
    טוב אבל בואו נשים את זה בצד עכשיו ..
    אני לא יוצא לשטח כי אני לא רוצה לצאת לשטח לבד .. וזה לא שאין לי חברים או משהו כזה .. פשוט .. אני לא יודע מה להגיד להם בשביל לגרור אותם ללכת לגינה ציבורית או משהו .. לא בשביל שהם ייעזרו לי לפתוח סט .. סתם בשביל לא להרגיש בודד כזה ..
    טוב , אין לי יותר מה להגיד .. אז ?
    תראה אחי קודם כל תדע שאתה לא היחיד עם הבעיה הזאת.
    לכל גבר יש בשלב כלשהו בחיים שלו בעיה של פחד-גישה. אצל כל אחד זה מתעורר בשלב שונה בחיים , בשלב בו הוא מתחיל לחשוב ברצינות על באמת להתחיל עם בחורות.
    אתה עוד צעיר , רק בן 14 וחצי - וזה מצויין. התעוררת בזמן. יש לך עוד 3-4 שנים להיות מוקף בחורות ולנסות את כל מה שלמדת בפיקאפ
    (תקן אותי אם אני טועה)

כבר כתבתי למישהו אחר כאן בפורום הודעה ממש ארוכה על פחד גישה , ממליץ לך לקרוא אותה זה יסביר לך ממש הכל.
    יש גם המון מאמרים בפורום על איך להתגבר על פחד גישה.
    אמרת שזה לא פחד-גישה. אז מה זה? אם אתה יוצא לרחוב , רואה בחורה יפה ולא ניגש אליה - זה פחד גישה.
    אבל אין לך מה להתבייש. השלב הראשון בלהתגבר על משהו זה להודות שיש לך אותו.

כשאתה לא מודה שיש לך בעיה הרבה יותר קשר להתגבר עליה ולתת לך תשובות לשאלה שלך.
    בכל מקרה , סימנתי לך כמה דברים חשובים:
    דבר ראשון - תשים לב שאתה מתמקד בקריאה. (קראתי , ראיתי , קראתי , גלשתי...) - גם אני קורא המון וגולש פה יחסית הרבה.
    אבל קריאה זה השלב הראשון , השלב הבא זה יציאה לשטח והתנסות.
    אי אפשר להצליח בפיקאפ רק מלהיות בבית , בלי לצאת החוצה ולנסות מה שאתה קורא.
    זה כמו שתלמד תאוריה אבל לא תסע אף פעם ברכב , ואז הפעם הראשונה שתעלה למכונית ואשכרה תסע יהיה במירוץ מכוניות.
    מה אני מנסה להסביר לך פה?
    ללמוד ולקרוא זה מצויין אבל זה החלק התאורטי.
    אתה לא באמת תזכור הכל בשטח כשתצטרך את זה , ועם התרגול אתה לומד המון דברים ודברים נכנסים לראש הרבה יותר טוב.
    2 בחורים :
    האחד למד תאוריה , נסע הרבה ברכב , כמעט בכל הזדמנות שהייתה לו
    והשני למד תאוריה אבל לא נסע בכלל. הוא הסתמך על זה שהוא יודע איך לנהוג רק מהתאוריה.

עושים תחרות בין שניהם , מי לדעתך ינצח?

מקווה שעכשיו זה קצת יותר מובן. אתה חייב לתרגל.

שלא תבין אותי לא נכון - גם לי הייתה את הבעיה הזאת. חברים שלי כולם AFCים והם גם לא מתכוונים ללמוד פיקאפ. הם לא מתחילים עם בחורות ומאמינים שזה כבר יבוא להם לבד.
    גם אני מרגיש מוזר לצאת לבד ולהתחיל עם בחורות , אז שתדע שאתה לא היחיד. אבל עם התרגול בא הניסיון.

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    דעתי:
    מה דעתך לנסות משהו?
    מחר בין הצהריים לערב תגיע לפארק קרוב (או רחוק...) למקום מגוריך.
    תסתובב באזור הפארק ותוך רבע שעה תדבר עם 5 אנשים על כל נושא שהוא (אם אתה ליד תחנת אוטובוס תשאל לגבי קו מסויים,סתם שלום עם חיוך,תשאל מה השעה...).
    זה יעלה לך קצת את הבטחון העצמי ובעתיד תשתמש בזה תמיד (תדבר עם אנשים בתחילת הבילוי).
    אחרי זה תחפש מישהי שנראית לך ותנסה לפתח איתה שיחה (טענת שלמדת פיקאפ אז אין טעם להסביר לך..).
    לא משהו רציני,נכון? לא יהרוג אותך ולא יעשה לך כלום.
    תעשה את זה אפילו היום ותגיד לי אחרי זה כמה סבלת
    מסכים איתך ב-100 אחוז. התוכנית DC תעזור לך ואני ממליץ לך כבר היום להתחיל איתה.
    בכלל , כל יציאה לשטח כשיש לך משימה כלשהי בראש תעזור לך להתגבר על פחד-הגישה ולהכניס את כל הנושא של 'לדבר עם בחורות' לשגרת היומ-יום שלך , לדבר טבעי לחלוטין.
    דבר אחד שאני לא מסכים איתו הוא הקצבת זמן למשימה. יש כאלו שלוקח להם יותר זמן ויש כאלו שלוקח להם פחות זמן לעשות את השינוי הפנימי הזה ולהתגבר על הפחד הזה.

מה שאני עושה הרבה פעמים זה מציב לעצמי מטרה כמו 'לפתח אינטראקציה עם לפחות 5 בחורות' ואומר לעצמי שאני לא הולך עד שאני מסיים את זה.
    או , שאני אומר לעצמי אם אני אעשה את המשימה, אז אני אעשה *משהו שאני אוהב*)

תכניס לעצמך לראש - אם למדת פיקאפ אתה כבר התפיסה שלך בכל הקשור לבחורות שונה משל רוב הגברים , וכבר יש לך יתרון ענק.
    צא לרחוב במחשבה שאתה גבר שכל בחורה תרצה להיות איתו. אתה ניגש אליה אבל בתוך תוכה היא רוצה אותך. ככה תחשוב , זה יעלים לך או לפחות יקטין בהרבה את פחד-הגישה.
    הייתי פה.

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

מנסיון,מי שמפחד לגשת יכול לדחות את האינטרקציה הראשונה ביציאה עוד ועוד ובסוף לא לגשת בכלל..
    הקצבת הזמן היא בכוונה.
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    yakir
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    " יורק מול הרוח וחוטף בפנים כמו בכל פעם שאני מוציא מבפנים"

אתה נשמה אמיתית , אתה כנה בצורה מועררת קנאה ,
    אני מבין אותך לגמרי כי עכשיו גם לי בא לצאת להתחיל בקניון בעיר או משו
    ואין לי מושג איך לגרור חבר לכזה דבר לא נראה לי שהוא יבין מה זה אומנות הפיתוי או מה אנחנו עושים בקניון בצהריים

אבל בכל זאת נשמה , יש יתרון עצום בלאצת לבד לעשות סטים , ברור לך שהבחורה שתתחיל איתה שאתה לבד תתפוס ממך בחור אמיץ ?!
    ברור לך שכל מי שיכול להתחיל עם בחורה רק שכשהו עם 5 חברים הוא לא אמיץ וסתם מנסה לעשות רושם על החברים ...
    ובדרך כלל מי שמתחיל עם בחורה שהוא עם חברים אפעם לא מצליח להוציא מספר כי הבחורה לא רוצה לתת רושם שהיא קלה להשגה

קיצור של הקיצור -אם אתה רוצה אתגר רציני ,אם אתה מחשיב את עצמך בחור אמיץ, צא לבד לבד לבד

כי בסופו של דבר כולנו לבד (-: למרות שיש לנו חברים ואנחנו מוזמנים למסיבות ימי הולדת וכו

מקווה שעזרתי

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

יש לך בעיה להזדהות מול אנשים שאתה לא מכיר וכנראה לא תראה בכל החיים שלך באינטרנט ולהודות שיש לך בעיה, איך תוכל להודות מול חבר שיש לך בעיה?

אתה יכול לקרא עד מחר, אם לא תצא ותתחיל לנהל אינטראקציות אף אחד לא יעשה את זה בשבילך.
    לא תוכנית לשיפור הביטחון העצמי, ולא חבר - רק אתה. אתה אפילו לא צריך להתחיל עם אף אחת, פשוט תדבר עם קבוצה של בנות בקניון בקטע חברותי, ותיקח מהן פייסבוק, תקבע עם אחת מהן להיפגש בקניון יום למחרת כי אתה צריך לקנות מנקה אוזניים או משהו וכשהיא איתך תלך ותפתח עוד סט, ואז יש לך כבר 2 ידידות. וואו, אם תעשה את זה במשך 21 יהיו לך 21 ידידות לצאת איתן למסיבות, אני רוצה לראות שיהיה מישהו בשכבה שלך שלא יגיד שאתה "מקובל".

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,226 | הודעות: 8,201,819 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect