תשמעו אני כבר בן 15 ויש לי איבר מין בגודל 10-10.5 ס''מ.
וזה מטריף... אני לא שמן אני מפותח דיי...
אני עושה ביד וזה לא מציק לי שזה קטן אבל עדיין... מה יש מצב זה עוד לא התחיל לגדול?
תשמעו אני כבר בן 15 ויש לי איבר מין בגודל 10-10.5 ס''מ.
וזה מטריף... אני לא שמן אני מפותח דיי...
אני עושה ביד וזה לא מציק לי שזה קטן אבל עדיין... מה יש מצב זה עוד לא התחיל לגדול?
|
|
יש לך גודל בסדר
ומה זה עוד לא התחיל לגדול
ראית פעם תינוק עם 10 ס"מ?
איזה אנשים :\
מה בסדר בזה<?
שום אחת לא תואהב את זה נראלי...
(לא יודע איך רושמים תואהב... חחח)
זה באמת בסדר? או שזה קטן...
כרגע פחות תדאג על איך הוא ניראה, ויותר על איך אתה גורם לנשים לראות אותו. הכי חשוב שאתה לא תתבייש בגוף שלך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
זה בסדר אלוהים ישמור אותך זה בסדר!!!!!!!!
מה אתה דואג ?!
העיקר שתטפח אותו ולא יראה מכוער-אני לא זוכר כזה דבר שאומר שבנות לא אוהבות בולבולים קטנים-למרות שעוד יגדל לך...
אין מה לדאוג למרות שאני בן 14 ויש לי 17 ס"מ
חחח אבל אל תדאג הוא עוד יגדל
יש כאלה שמיתפתחים מהר וכאלה שלוקח להם יותר זמן
חוץ מזה עם הוא קטן תדאג לגלח אותו שיראה יפה (ותשים בושם אחרי שאתה מגלח או שיהיה לך פצעים)
חוץ מזה שכמו שאמרו עדיין לא ראיתי בחורה שלא מוכנה למצוץ בגלל שהזיין קטן
נערך לאחרונה על ידי -DoLeV-; 18-07-2010 בשעה 15:23.
כמה ספאם בדיון אחד אלוהים ישמור...
דבר ראשון,אתה בן 15 ,סוף ההתבגרות המינית שלך היא באיזור גיל 18-20 ,יש לך עוד הרבה לגדול,בדיוק כמו שהגובה שלך עכשיו זה כנראה לא הגובה הסופי שלך.
דבר שני,זה לא משנה גם אם הגודל הסופי של הזין שלך הוא 9 ס"מ ,אתה צריך להגיע למצב שאתה לא מתבייש בגוף שלך,אתה מי שאתה וככל שתתגאה בעצמה (אני לא מדבר על שחצנות) ,ככה הבחורה תעריך אותך יותר.
אם אתה תשדר לה שהגודל של הזין שלך מביך אותך,זה מה שהיא תקלוט ממך ובסופו של דבר הגודל של הזין שלך באמת יכול להפריע לה (גם אם הוא היה 16 ס"מ ,כל עוד אתה לא מרגיש בנוח עם הגוף שלך הבחורה קולטת את זה ומתחילה לחפש מה לא בסדר אצלך ).
דבר שלישי אמרת שאתה דיי מפותח,אני מקווה שאתה לא משתמש בסטרואידים כי זה משפיע על גודל הזין שלך לרעה.