יפה מאד...
באמת אתה משחק יפה.
אני מעדיף סקוונסקר אבל מה שעושה לך טובD:
אגב,כמה הערות:
1.לדעתי יותר עדיף שיר 1 רציף במקום 2 שונים.
2.הסיום לא היה טוב...פשוט חתכת שם את הסרטון לפני שהמשחק באמת נגמר.אני מציע להשאיר עד הסוף כולל הMWK.
יפה מאד...
באמת אתה משחק יפה.
אני מעדיף סקוונסקר אבל מה שעושה לך טובD:
אגב,כמה הערות:
1.לדעתי יותר עדיף שיר 1 רציף במקום 2 שונים.
2.הסיום לא היה טוב...פשוט חתכת שם את הסרטון לפני שהמשחק באמת נגמר.אני מציע להשאיר עד הסוף כולל הMWK.
סרטון יפה רק פעם הבאה תשתמש ב-WeGame
איכות של 1080P (Full HD)
תוכנה שווה ביותר
אמרת פרפס הכי טוב לא?
בקיצור רוב הכרטיסי מסך לא יכולים לשאת הקלטה באיכות גבוה ועוד את המשחק באיכות גבוה,ה-FPS יירד לו וייגרם הרבה קטיעות.
ודרך אגב לא אהבתי את הסירטון,שיר לא מתאים,והריגות משעממות[זה היה יפה עם היית עושה עריכה].
נערך לאחרונה על ידי -TiMoNi-; 20-07-2010 בשעה 19:17.
אמרת פרפס הכי טוב לא?
בקיצור רוב הכרטיסי מסך לא יכולים לשאת הקלטה באיכות גבוה ועוד את המשחק באיכות גבוה,ה-FPS יירד לו וייגרם הרבה קטיעות.
ודרך אגב לא אהבתי את הסירטון,שיר לא מתאים,והריגות משעממות[זה היה יפה עם היית עושה עריכה].
אין לי שירים במחשב כי אני מפרמט , לא עושים עריכה בGAMEPLAY והריגות משעממות? אתה רוצה שאני אשחק QS? אם כן אז שתידע שזה חרוש ומעפן, לי אישית נישבר מQS
אמרת פרפס הכי טוב לא?
דווקא לא מתן הוא צודק...
הוא גם הורג דיי יפה רואים שיש לו כישרון
ואם אני אצלם משהו זה או open lobby עם חברים או לרוץ בכל המפה עם RPG7 וriot shild