טומי פרסם בבלוג שלו הסבר ראוי לכל מה שאמר על אביגיל..!
הוא אומר שהכל ערוך היטב.
זה דווקא ניראה די אמין דבריו ... אני חושב שנעשה לו באמת רע!
הנה הפרסום מהבלוג:
"היתה עריכה דרקונית שהוציאה דברים מהקשרם ולכן פתאום אני יצאתי רשע מרושע. אני כל יום עונה על השאלה- "למה אמרת ככה על אביגיל" וכל יום אותה תשובה יוצאת מפי: "זה נראה לכם הגיוני שאני אומר מילים רעות על החברה הכי טובה שלי במשחק???" כולם עונים: "ברור שלא". צודקים.
אני לא מחפש תירוצים, המילים האלו יצאו מפי- אתם ראיתם. אבל מה שלא ראיתם זה את הגברת הנחמדה ששאלה אותי שאלות מטעם ההפקה. שאלות בסגנון – איך אביגיל נראית? מה אתה חושב על כך שאביגיל כל הזמן מדברת על המשקל שלה? אמרתי – המשקל שלה לא מעניין אותי, אני חושב שהיא מדהימה. היא יפה, אמנם לא רזה, אבל יפה, המשקל שלה זה לא אישיו בכלל". חתכו והראו לכם חלק מסויים. עוד שאלה שנשאלתי- "למה בעונה שלי השורדים לא כל כך התחברו אליה?" עניתי- "אני מאד התחברתי אליה. אחרים חשבו שהיא מזגזגת, הפכפכה וכו'"... שוב חתכו... דרכי העריכה נסתרות הן. נכון שלא הייתי צריך לתת להם חומר אבל תבינו משהו- השיחה שלי עם הגברת הנחמדה (היא באמת הייתה נחמדה) ערכה 20 דקות שמתוכם ראיתם אולי דקה. שכחו (או שלא) להראות לכם את הפירגונים והמחמאות שיצאו לי מהפה. בחרו להתמקד יותר בצהוב... "כי זה מה שמוכר!"
דמיינו מצב שחבר של בשבקין או חברות של מעיין יגידו משהו פחות נעים. את מי זה מעניין??? אבל כשטומי, שבעונה שלו אף פעם לא אמר משהו רע על מישהו אחר, פתאום קם ומתלכלך- זה מאד מעניין... אין בעיה, ההפקה הייתה חייבת לעשות משהו בעניין הבאז של התוכנית- הם הצליחו. שיהיה להם לבריאות. אני עדיין חושב שהישרדות זו תוכנית מדהימה ומשחק גאוני למרות שהבאז הקצרצר נוצר על חשבוני.
אין ברצוני להצטדק! אתם יכולים לא להאמין וזה בסדר. מי שמכיר אותי יודע שאני בחיים לא אומר משהו רע על מישהו שאני אוהב. חוצמזה, בינינו- אני יודע שזה לא פוליטקלי קורקט אבל גם אביגיל צוחקת על התוכעס שלה... אז מה קרה??????????
חוץ מכל המילים ה"יפות" ששידרו אמרתי שאביגיל בשבילי היא כמו האחות שלא היתה לי. אמת. אנחנו משפחה של בנים. רק בנים. 6 בנים. גדולים וקטנים. מאז שהכרתי את אביגיל בפיליפינים נוצר חיבור מדהים בינינו ומאז, הרבה אחרי שחזרנו, אביגיל היתה חלק ממשפחתנו, בארוחות ובאירועים משפחתיים, בבילויים משותפים. ממש אחותי. אני לא מבין למה הראו לה את הדברים האלה במקום את כל ארסנל הפירגונים שקיימים אצלם בקלטות. בעצם אני כן מבין... אני מקווה שגם אתם. רמז- צהוב."
אמין הוא לא אמין ?
מה אתם אומרים?

ציטוט ההודעה