אני לא כותב פה כלכך הרבה אבל אני קורא המון פה בפורום ואין לי בעיה לגשת למישהי התגברתי על הפחד הזה והיום
זה זורם לי נורא סבבה אבל שאני רוצה לפתוח סט בקבוצה אני מרגיש שוב את האי ביטחון הזה אני פשוט לא יודע איך לגשת
מה עושים במצב כזה :\ ?
אני לא כותב פה כלכך הרבה אבל אני קורא המון פה בפורום ואין לי בעיה לגשת למישהי התגברתי על הפחד הזה והיום
זה זורם לי נורא סבבה אבל שאני רוצה לפתוח סט בקבוצה אני מרגיש שוב את האי ביטחון הזה אני פשוט לא יודע איך לגשת
מה עושים במצב כזה :\ ?
|
|
אם אני מבין נכון,
אין לך בעיה לגשת לבחורה לבד(סינגל) אבל לסט של 2(כולל) + יש לך בעיה?
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
איך היית ניגש לבחורה לבד, סתם לצורך העניין....?
אני אתן לך סתם דוגמא מלפני יומים הייתי בחדר כושר והייתי על הקרוס טריינר אחרי זה עלתה מישהי חמודה על מכשיר לידי ראיתי שהיא מתאמנת בדרגת קושי די גבוה יחסית לבנות אז אמרתי לה " ואו יחסית לבחורה יש לך כוח אא " היא צחקה ומשם דיברנו והכל זרם + הוצאתי מספר אבל בקבוצה אני דיי לא בטוח בעצמי ..
ההבדל היחידי הוא שאתה צריך לחלק את התשומת לב לכולם אחרי הפתיח.. זה לא באמת משנה מה תגיד.
אתה כבר יודע מה לעשות אתה רק צריך לעשות את זה...
אתה פותח דבר ראשון נכון מראה להם DHV ונותן למטרה נגים אחרי זה אתה טיפה מחזיר לה תתחיל לדבר איתה או שאוטומטית החברות שלה ילכו או שתגיד לסט "אני גונב לכם אותה לשניה" ומובדד ומשם אתה זורם
לא.. אותו הדבר כמו לפתוח בחורה לבד, רק שאתה מדבר לכולם.
ולבודד זה פשוט, תגיד לה בואי לבר\לבחוץ\כורסאות\מרפסת\כל מקום אחר שיש שם, ותן לזה תירוץ. לא משנה מה תגיד העיקר שתיתן לזה סיבה - כי יש לי אוזן\חם לי\רוצה לנשום\לעשן שניה\כוס מים...
ותנסה את זה זה יפסיק להראות לך דבילי ויבש..