יש לי לאגים חזקים באיזה משחק אז רציתי לשאול איך מעלים או מורידים FPS.. שמעתי שזה יעזור... ומה צריך לעשות להוריד או לעלות. תודה לעוזרים
יש לי לאגים חזקים באיזה משחק אז רציתי לשאול איך מעלים או מורידים FPS.. שמעתי שזה יעזור... ומה צריך לעשות להוריד או לעלות. תודה לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי maxvol; 21-07-2010 בשעה 10:52.
|
|
באיזה משחק מדובר? ניסת לפנות לפורום של המשחק באטרף?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
לכל משחק יש את הפקודות שלו לכן תצטרך לפננות לפורום המשחק.
בגדול אתה צריך את הדריבר המעודכן ביותר לכרטיס מסך. אני ממליץ לך ללכת לפורום COUNTER STRIKE לדוגמא, אני בטוח שתמצא שם מדריך בלינקייה.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
איזה כרטיס מסך יש לך?
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
ביטלתה את ה
בהגדרות ?Vertical sync
נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 21-07-2010 בשעה 16:38.
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
ההגדרות של הכרטיס מסך באיזה שפה זה אצלך?
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
אתה נכנס להגדרות של הכטיס מסך kantrolnaya panel
patom idosh v 3d nastroiki
i atminish vertikalnuyu shtota
ano vsamom kantse