קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. You\'re the Top: The Cole Porter Story
    על ידי GodFather בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2008, 16:57
  2. The game-put you in the game
    על ידי !!nati!! בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 18:10
  3. Ahmir - Baby You Are the One
    על ידי Balas בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 16:02
  4. Korn - See You On The Other Side
    על ידי B~T בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 00:47
  5. Lion King - 06 - Can You Feel The Love Tonight
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 09:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[מאמר] "You me the mall at six " להיות ישיר וממוקד בשביל לסגור.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל [מאמר] "You me the mall at six " להיות ישיר וממוקד בשביל לסגור.

בעיה רצינית אצל הרבה גברים היא שהם מתחילים עם מישהי,זורמים עם השיחה ,אפילו מבודדים את המטרה ועושים הכול מצויין...ואז מה ? לוקחים מספר והולכים ,או רק נשיקה וזהו ...כאילו שזה כל מה שהם מכוונים להשיג בחיים.

קודם כל,למה זה קורה ? הרי אם נחשוב על זה בדיעבד,אנחנו יודעים שרציני באותו זמן לסגור FC וכנראה גם יכולנו,אז למה לא ? למה עשינו קוק בלוק לעצמנו ?

התשובה נמצאת בשאלה,אנחנו חושבים על זה רק בדיעבד,כשאנחנו בשטח קורה לנו הרבה פעמים שאנחנו פשוט משכנעים את עצמנו שהבחורה לא רוצה אותנו,או לפחות לא רוצה שום דבר יותר מנשיקה כרגע והיא צריכה להתקדם לאט או כל בולשיט אחר.
    אם אתה רוצה להצליח עם נשים,אתה צריך להיות ממוקד במטרות שלך,לדעת מראש מה אתה רוצה להשיג,ואיך להגיע אל המטרה הזו בצורה הכי ישירה שיש,בלי שטויות מיותרות.

אז,איך נשארים ממוקדים ? קודם כל אני אגיד שזה לא כזה קל כמו שזה נשמע,יש הרבה מאוד דברים שצריך לעבוד עליהם בזמן אינטרקציה חברתית עם קבוצה ואפילו עם מישהי בודדת (ליצור משיכה ,להקשיב לה,לשמור על שפת גוף טובה,למנוע CB ,להתגבר על הלחץ) ככה שבשביל להישאר ממוקדם אתה צריך לעבוד על זה מספר פעמים עד שתוכל באמת לעשות את זה בצורה טובה.

כמה טיפים בשביל להישאר ממוקדים:

1.עכשיו כשאתה בבית,תכין לך רשימה של מטרות,מה אתה מחפש כרגע מבחינת המין השני (קשר רציני,מישהי חמודה,משהו זמני,סטוצים,מישהי תומכת וכ'ו) אם אתה לא בטוח מה אתה רוצה,אתה פשוט יכול לרשום "אני מכיר מישהי מיוחדת וזורם עם זה".
    חשוב לכתוב את המטרות בזמן הווה,לכתוב מטרות חיוביות (בלי "להימנע מ" "לא ל" ודברים בסגנון).

2.כשאתה בשטח,תיזכר במטרות שלך לפני שאתה ניגש,תדע בדיוק מה אתה רוצה להשיג וככה יהיה לך יותר קל להיות מרוכז במטרה האמיתית שלך.

3.אל תוותר בקלות,יכולים להיות לך הרבה מאוד מכשולים בדרך למטרה שלך אבל תזכור שכל משכול אתה יכול לעבור ,גם אם המכשול הוא איזה אמונה מגבילה שיש לך כרגע.
    הסוד האמיתי הוא להיות עקבי (לא להיות אנס ולשלוח לה ידיים לתחתונים עד שהיא תיתן לך ,כי היא לא תיתן בצורה הזו ,אלא להיות עקבי ! )

4.אל תדבר בצורה נלהבת ומהירה מידי,יש לזה מספר יתרונות,חלקם לא קשורים ללהיות ישיר וממוקד אך אני אפרט עליהם בכל מקרה:
    • כשאתה נינוח בשיחה שלך,אתה משפיע על האנשים סביבך ,הם לא יצעקו אם אתה לא תצעק (נקרא MIRORING ,מושג ב NLP ),זה עוזר ליצרת נוחות.
    • האדם שמתאמץ כמה שפחות בשביל לקבל תשומת לב הוא האדם בעל הערך הכי גבוהה. ככה שאם אתה לא תתלהב מידי,לא תנוע יותר מידי ולא תזוז מהר מידי ,אתה תגיב כמה שפחות למה שקורה סביבך,אך אתה עדיין משתמש בכלים של פיקאפ וככה אתה לא משעמם (למשל סיפורי DHV הכוללים קינו ) וגם אתה מקבל כמה שיותר תשומת לב,בצורה הזו הערך שלך עולה בצורה מדהימה
    • כשאתה רגוע,אתה יכול לחשוב הרבה יותר טוב,יש עליך פחות לחץ ואתה מרגיש שהולך לך הרבה יותר טוב.

זה הכול,תעבוד לפי הטיפים הבאים ותוכל להיות ממוקד בשטח ולסגור הרבה יותר בלי "לשים לעצמך רגליים" יותר !
    בהצלחה =]

2. קישורים ממומנים

אבל נגיד עם בנות 16-17 שעדיין בתולות וגם אם לא זה לא עובד אותו דבר מהם הרבה יותר קשה להוציא משהו כמו FC..

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

תעשה לי טובה אתה נכנס למועדון אתה רואה 5 זוגות מתחרמנים להם בצד אז אתה חושב שאתה לא יכול לזיין אותה? אמונה מגבילה אחשלי...
    סנופקין תותח אתה מת על המאמרים שלך אחי

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

לרוי444, אמונה מגבילה!
    סנופקין אחלה מאמר אחי (:
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 23-07-2010 בשעה 04:34.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

זאת לא ממש אמונה מגבילה.. זאת די עובדה.. בחורות שהן בתולות יותר קשה לזרום איתן למיטה מאשר עם בחורה רגילה... זאת עובדה. לא עם כל אחת, אבל הרוב. עכשיו מה היתרון בהן? שבגיל הזה לא הרבה בנים מתחילים איתן, אז הן מתנהגות נחמד ואין שום מחסומים בהתחלה.. אז לסגור נשיקות וזה לא כזה בעיה.
    מבינים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

כל הכבוד ! דחחוף ללינקיה

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    זאת לא ממש אמונה מגבילה.. זאת די עובדה.. בחורות שהן בתולות יותר קשה לזרום איתן למיטה מאשר עם בחורה רגילה... זאת עובדה. לא עם כל אחת, אבל הרוב. עכשיו מה היתרון בהן? שבגיל הזה לא הרבה בנים מתחילים איתן, אז הן מתנהגות נחמד ואין שום מחסומים בהתחלה.. אז לסגור נשיקות וזה לא כזה בעיה.
    מבינים?
    קשה אבל אפשרי. אני מאמין למה שTD אמר, אם יש לך פריים מספיק חזק אתה יכול לגרום להן לעשות גם אנאלי(טוב אולי לא אבל הבנת תרעיון).
    וכן לא הרבה בנים מתחילים איתן בגיל הזה אז זה יתרון (:

אני לא מבין למה זה אמונה מגבילה זה באמת עובדה
    איך אני יכול לגרום למישהי בת 16-17 שעדיין בתולה להיכנס איתי למיטה אחרי זמן כל כך קצר?

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תהיה איתה בקשר וזה יבוא..
    מתישהו מישהו יזיין אותה והיא כבר לא תהיה בתולה. למה שזה לא יהיה אתה?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה זה אמונה מגבילה זה באמת עובדה
    איך אני יכול לגרום למישהי בת 16-17 שעדיין בתולה להיכנס איתי למיטה אחרי זמן כל כך קצר?

בעזרת פיקאפ אולי ?

נראה לי שלא הבנת את הרעיון של הווייב שאתה אמור להעביר לבחורה ,את העובדה שאתה כל כך שונה ממה שהיא פגשה עד עכשיו...
    כנראה שאתה בתול,אז אני לא אומר לך מה שמיסטרי אומר (שאפשר לזיין אחרי 7 שעות...) אבל אתה יכול להוציא הרבה יותר ממה שאתה מוציא כרגע ,נגיד עכשיו אתה סוגר הרבה מספרים וקצת נשיקות ,אם אתה תיהיה ישיר וממוקד אתה תוכל להשיג הרבה נשיקות וקצת פחות מציצות (סתם דוגמא)...תנסה לראות אומני פיקאפ בשטח ,איך הם שונים מכל שאר הבחורים,איך הם מכירים את הבחורה ויודעים בדיוק איך להתנהג איתה ...נראה לך שזה לא מדליק אותה ? מה נראה לך שהיא לא רוצה לשכב עם אנשים ? תעשה לי טובה...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect