לעשות לה קרוב רחוק גם לפני שאני מגיע איתה לנשיקה או דבר כזה
איך להגיע למצב שאני נוגע בה
ומה הדרך הכי טובה לנשק אותה
בבקשה תענו לי תשובות ולא סתם תודהה
לעשות לה קרוב רחוק גם לפני שאני מגיע איתה לנשיקה או דבר כזה
איך להגיע למצב שאני נוגע בה
ומה הדרך הכי טובה לנשק אותה
בבקשה תענו לי תשובות ולא סתם תודהה
|
|
איך אתה מגיע למצב שאתה נוגע בה?
קינו, תיגע בה טבעי תוך כדי הדיבור נגיעות קטנות ידידויות לא מיניות בהתחלה, תיגע בכתף, בגב, ביד ושזה יבוא טבעי אל תסתכל לאן שאתה נוגע ואל תחשוב על זה שאתה נוגע פשוט תיגע טבעי
ובקשר לאיך לנשק אותה תשמע אם זה מישהי שדי בקטע שלך אז אחרי כמה זמן של דיבורים אתה יכול פשוט להיות בשקט להיסתכל לה על העיניים, על השפתיים ואז פשוט טבעי לנשק אותה אל תעשה מזה ביג דיל
וגם אם היא מתנגדת לא קרה כלום תמשיך באווירה כיפית של צחוקים של פלירטוט של טיזינג ותמשיך עם קינו ואחרי כמה דקות תנסה שוב
תראה שאתה איתה לבד אתה יכול לעשות קינו מיני בידידות שזה גורם לה לחירמון ולהמשך אליך קוראים לזה קינו אסקליישן נגיד שאתה איתה לבד עכשיו
אתה:ואו רק עכשיו שמתי לב,...אחלה בושם
היא תענה לך כל תשובה אפשרית ואז אתה פשוט בא ומריח לה את הצוואר אתה יכול לשאול אם אפשר להריח או שאתה יכול ישר לבוא ולהריח לה את הצוואר
היא הסכימה לך להריח לה את הצוואר יפה עברנו את שלב אחד
בשלב השני אתה נותן לה משיכה קלה בשער של העורף והיא תעשה גניחה קלה זה גורם לחרמנות אצלה
יש עוד אני לא ממש זוכר אבל בדיוק אתמול עשיתי את זה איך נגמר הלילה?.... כשאני נטושטש ושמח
דרך כלל אם אתה לבד איתה זה אומר שבודדת אותה מהסט ועכשיו אתה בA3 אז מפה לא צריך נגים אתה צריך לעשות לה ככה
Bait-איזה מוצא את?
Hook-רוסייה
Reel-אין מצבב, אני מת על רוסיות!!!
Realse-האקסית שלי הייתי רוסייה, אנלא יכול אפילו לדבר איתך עכשיו...
וכמובן מפה עברת לC ומשם תהיה עצמך תגביר קינו ותנשק