קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-09-2007, 17:41
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 23:26
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-07-2006, 16:01
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-05-2006, 22:57
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 15:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[בעיה] כל פעם שאני מתקדם עם מישהי מינית היא רוצה קשר מחייב

ברירת מחדל [בעיה] כל פעם שאני מתקדם עם מישהי מינית היא רוצה קשר מחייב

היום נפגשתי עם HB8 (ההיא מאילת שדיווחתי עליה)
    נפגשנו דיברנו קצת צחקנו מיזמוזים בסיס שני כמה פעמים ניסיתי להגיע כל פעם למקום יותר מבודד כדי שאני יוכל להגיע יותר רחוק מבסיס שני
    וכשהיינו במקום יחסית מבודד (בחניה של בניין) הכנסתי יד מתחת לחולצה והכל והיא זרמה ואז כשעצרתי היא אמרה "דיי" אמרתי לה "מה דיי?" היא אמרה "עם הנגיעות" ואז אמרתי לה מה הבעיה וכל זה סתם
    ואז היא אמרה לי "אני לא יודעת זה מוזר"
    אני:"מה מוזר?"
    היא: "לא יודעת זה שאנחנו ככה ואנחנו כלום"
    ידעתי למה היא מתכוונת כבר עשיתי כאילו שלא דיברנו עוד קצת על זה תוך כדי מיזמוזים והבנתי שבשביל להגיע ליותר מבסיס שני איתה אני צריך קשר מחייב איתה (או שפשוט לא הצלחתי בלי וזאת הבעיה)

וזה כבר פעם שלישית שזה קורה לי ואני פשוט לא יודע מה לעשות אז אני כאילו נכנס איתם לקשר מחייב ואז עדיין לא מצליח להגיע ליותר מבסיס שני אז אני גומר את זה אחרי כמה ימים
    אני לא יודע מה לעשות?
    איך אני מגיע איתן ליותר מבסיס שני בלי קשר מחייב?
    וגם בתוך קשר מחייב איך אני מגיע ליותר מבסיס שני?

חייב עזרה..
    תודה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

כי אתה מתחבר עליהם יותר מדי לפני שאתה יוזם נשיקה או מזמוז, זה צריך להיות מיני מההתחלה
    דבר ששני "די" זה הכי LMR שבעולם ואתה נפלת לזה "מה די" זה לא תשובה טובה "את צודקת" זה כן, זה יטריף אותה ויבלבל אותה

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

זה או LMR או BUYER'S REMORSE
    בכל מקרה או שבאת היית אומר לה "את צודקת, אנחנו מתקדמים מהר מדיי" אבל תוך כדי שאתה אומר את זה להמשיך להתקדם,
    או שהיית עושה FREEZE OUT - פשוט להפסיק הכל ולהתנהג רגיל כאילו היא פשוט ידידה שלך או חבר טוב. בלי לגעת ובלי כלום, ולשמור מרחק אבל בלי להתעצבן. זה היה מטריף אותה כי היא כן נהנתה להתמזמז איתך, פשוט לא רצתה שזה יגיע רחוק. אני אישית מאוד אוהב freeze outs כי כ"כ לא נוח לה שהכל מפסיק, עד שנוצר מצב שיותר נוח לה להמשיך "להיענות" לך מאשר להפסיק.

אני ישתמש בעתיד בfreez out או שעכשיו זה עדיין יהיה יעיל?

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    כי אתה מתחבר עליהם יותר מדי לפני שאתה יוזם נשיקה או מזמוז, זה צריך להיות מיני מההתחלה
    דבר ששני "די" זה הכי LMR שבעולם ואתה נפלת לזה "מה די" זה לא תשובה טובה "את צודקת" זה כן, זה יטריף אותה ויבלבל אותה
    אני מבין מה אתה מתכוון בקשר לתשובה שלי ואני ילמד לעתיד
    אבל אני לא מבין מה זאת אומרת שאני מתחבר אליהם יותר מדי לפני נשיקה או מזמוז
    נגיד עם הHB8 אחרי קצת דיבורים (5-10 דקות כבר יזמתי נשיקה) וכל הזמן היה מתח מיני
    וגם עם מישהי אחרת אחרי 10 דקות כבר יזמתי נשיקה
    אבל בכל זאת תמיד שאני נפגש איתן פעם שנייה הן רוצות קשר מחייב ואני לא יודע מה לעשות עם זה
    נערך לאחרונה על ידי roy444; 25-07-2010 בשעה 13:05.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

קודם כל, חיכית 7 שעות? אתה צריך להיות איתה נטו 7 שעות לפני שאתה מנסה להתקדם לסקס(4-10 שעות) 7 בממוצע.
    תקרא שוב תפרק על LMR בספר של מיסטרי יש שם כל מיני דרכים להתגבר עליהן.
    אממ וחנייה של בניין לא נראלי המקום הכי טוב זה יכול לגרום לה להרגיש לחץ וחרטות, תלוי בילדה. עדיף במיטה

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    אני ישתמש בעתיד בfreez out או שעכשיו זה עדיין יהיה יעיל?

אני מבין מה אתה מתכוון בקשר לתשובה שלי ואני ילמד לעתיד
    אבל אני לא מבין מה זאת אומרת שאני מתחבר אליהם יותר מדי לפני נשיקה או מזמוז
    נגיד עם הHB8 אחרי קצת דיבורים (5-10 דקות כבר יזמתי נשיקה) וכל הזמן היה מתח מיני
    וגם עם מישהי אחרת אחרי 10 דקות כבר יזמתי נשיקה
    אבל בכל זאת תמיד שאני נפגש איתן פעם שנייה הן רוצות קשר מחייב ואני לא יודע מה לעשות עם זה
    איה נשיקה זאת היתה? והדיבורים היו "חמודים כאלה" או מינייים, והיתה DIRECT איתה?

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    קודם כל, חיכית 7 שעות? אתה צריך להיות איתה נטו 7 שעות לפני שאתה מנסה להתקדם לסקס(4-10 שעות) 7 בממוצע.
    אממ וחנייה של בניין לא נראלי המקום הכי טוב זה יכול לגרום לה להרגיש לחץ וחרטות, תלוי בילדה. עדיף במיטה
    די כבר!!!! די עם החוקיות המוגזמת הזאת, כן מיסטרי כתב ש 7 שעות, מיסטרי לא היחיד ונשים זה לא מבחן במתמטקה, אין לזה שום קשר ל7 שעות, זה הכל באוירה שאתה יוצר לא בזמן

משתמש מתחיל האוואטר של JohnBiryon
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Abrah Kadabrah

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    ונגיד והוא מכיר אותה ל10 שעות, וחופר על נוחות, לא פלא שהיא תרצה קשר מחייב..
    You Miss 100% Of The Shots You Don't take.

איה נשיקה זאת היתה? והדיבורים היו "חמודים כאלה" או מינייים, והיתה DIRECT איתה?
    תסביר לי בבקשה את ההבדל בין חמודים כאלה למיניים ואז אני יוכל לענות
    וגם מה זאת אומרת Direct איתה? כאילו ישיר איתה כי אם כן אז אני חושב שהייתי ישיר איתה (אני גם לא לגמרי מבין מה זה אומר)

Kanye west - Stronger

לייקים
    106
    נקודות
    50

ישיר, לפני שנשקת אותה בכלל, זה היה ברור לך ולה שאתה רוצה לזיין אותה, פלרטט איתה או ש"התחברת" איתה?
    כשהתנשקתם בפעם הראשונה נגעת בה? אמרת לה שאתה רוצה לזיין אותה?

ישיר זה אומר שמלחתחילה אתה מראה IOIת אתה לא מנסה להסתיר את העובדה שאתה מתחיל איתה, זה לא אומר בלי משחקים, אבל זה כן אומר שאתה לא מתבייש להראות משיכה
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 25-07-2010 בשעה 15:34.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

קודם תגיע ל"בסיס שני" עם קשר(מחייב), ורק אז תנסה בלי קשר(מחייב).

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

מה אז עכשיו כל אחת שאני רוצה להגיע איתה ליותר מבסיס שני אני חייב להיכנס איתה לקשר מחייב?

ישיר, לפני שנשקת אותה בכלל, זה היה ברור לך ולה שאתה רוצה לזיין אותה, פלרטט איתה או ש"התחברת" איתה?
    כשהתנשקתם בפעם הראשונה נגעת בה? אמרת לה שאתה רוצה לזיין אותה?

ישיר זה אומר שמלחתחילה אתה מראה IOIת אתה לא מנסה להסתיר את העובדה שאתה מתחיל איתה, זה לא אומר בלי משחקים, אבל זה כן אומר שאתה לא מתבייש להראות משיכה
    אני מבין מה אתה מתכוון וכן היה משחקים זה לא היה ישיר לגמרי ולא אמרתי לה שאני רוצה לזיין אותה (לא ששאלתי או משו אבל אני כמעט בטוח שהיא בתולה אבל ציפיתי למציצה לפחות) היו הרבה משחקים ולא לגמרי הראיתי שאני רוצה אותה עד אתמול שנפגשנו ששם פשוט אמרתי לה "אני יודע שאת רוצה אותי ות'אמת שגם אני רוצה אותך אז מספיק עם המשחקים"

עד הנשיקה הראשונה היה הרבה פלרטוטים אבל גם התחברות (מה עשית היום? כל מיני שטויות כאלה כשלא היה לי מה להגיד) הנשיקה הראשונה שלנו הייתה באילת אבל אני לא מחשיב את זה כל כך כי זה לא שנפגשנו רק אני והיא
    וכשנפגשנו רק אני והיא אז כן בנשיקה נגעתי בה גם בתחת וגם העברתי ידיים על השדיים

איך הייתי אמור לעשות את זה אם לא ככה עם משחקים וכל זה בלי ישר להראות שאני נמשך אליה?

Kanye west - Stronger

יש לך בפורום 2 צעדים אחורה וצעד אחד קדימה ובמיסטרי מטוד הוא מסביר על LMR ואיך להתמודד איתו תקרא את זה אני חושב שזה בדיוק מה שאתה צריך אתה צריך לנסות להפסיק את ההתקדמות בעצמך ולא שהיא תפסיק אותך ככה היא תראה שאתה לא רוצה אותה רק לסקס ואז היא תתן לך להתקדם

איך שתי צעדים אחורה ואחד קדימה יעזרו לי במצב הזה?
    (זה לא עקיצה חח אני שואל ברצינות)

Kanye west - Stronger

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect