קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:00
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:31
  3. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מה אומרים כשאין מה להגיד חלק ו' - הצבת אתגרים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל מה אומרים כשאין מה להגיד חלק ו' - הצבת אתגרים

חלק 6
    הצבת אתגרים

לקח קצת זמן, אבל עוד חלק (כנראה האחרון לסדרה הזאת) של המאמר - הפעם אני אדבר קצת על איך אפשר לגרום למשיכה, דרך הצבת אתגרים.

אתגרים הם בעצם הדרך הטובה ביותר להראות שאתה בעל הערך הגבוה יותר בשיחה. רוב הבחורים בעצם יתנו לעצמם באופן אוטומטי להיות ה"מאותגרים", והרבה (בעיקר בהתחלת הדרך בפיקאפ) ינסו להתאים את עצמם למה שהם חושבים שהבחורה תרצה. זה קורה בעיקר בגלל אינר גיים דפוק, וכמובן חוסר ידע, כי המפתח לדינמיקה חברתית הוא לא לגשת לאנשים ולשעשע אותם, הוא לגשת לאנשים ושהם ישעשעו אותך.

לצורך העניין המשוואה פשוטה -
    תשומת הלב שאני מקבל - המאמץ שאני משקיע = המשיכה שאני מייצר

זה אומר שאם אני מספר סיפורים, ועושה קסמים, ומדבר בלי סוף, למרות שאני אקבל דיי הרבה תשומת לב, השקעתי הרבה מאמץ - והמשיכה שאני אייצר לא תהיה כל כך רצינית.

כדי שבחורה תגיב לאתגרים צריך להגיע לנקודה בשיחה שהיא מקשיבה לך, ושלא סביר שהיא פשוט תלך. בדר"כ (ואם לא קראתם את החלקים הקודמים, לכו לקרוא עכשיו.) אחרי שתעלו על ת'רד שזורם כמו שצריך, אם היא משקיעה בשיחה - זו הנקודה.

המפתח להצבת אתגרים בצורה יעילה, הוא להציב אתגרים אמיתיים.
    תעשו לעצמכם תרגיל קטן, קחו כמה דקות, ותכתבו לעצמכם איזה תכונות צריכות להיות לבחורה שאתם רוצים. היא ספורטיבית? מדברת הרבה או קצת בפלאפון? מה היא אוהבת לאכול? היא מעדיפה פאב, בית קפה או מועדון? היא חריפה או מתוקה? מעשנת או לא?

ואז אפשר לדחוף את האתגרים האלה תו"כ השיחה. ברגע שתכניסו אתגרים לשיחות שלכם, אתם תשימו לב לאיך הדינמיקה מתהפכת. איך במקום לנסות להתאים את עצמכם לדברים שהיא מעריכה, היא תנסה להתאים את עצמה לדברים שאתם מעריכים.

אם תתרגלו להכניס אתגרים לשיחה ולהיות אלה שבוחרים ולא אלה שנבחרים, המשיכה שתייצרו לא תהיה זמנית, בניגוד לנגים וקוקי פאני - בחורה שתגידו לה "לכי מפה את חופרת" ותדחפו אותה ממכם כל פעם, ואז תגידו לה בואי, תבוא, אבל אחרי שתקבלו אותה ותחבקו אותה, (זה בעצם לאשר לה שאוקיי, הכל חזר למצב הרגיל וכל מה שהיא תרצה היא תקבל) היא תלך, או תיתן לכם את המספר אבל לא תענה, וכו...

בנוסף...

אפשר לדחוף סוגסטיה פשוטה לאתגרים, ובעצם לנצל את הרגע הזה שאנחנו מערערים לה את הערך החברתי בשביל לתקשר קצת עם התת-מודע שלה.
    דברים כמו "היית אומרת שאת יודעת מה את רוצה (להצביע על עצמכם) מעצמך? או שאת כזאת שתזרמי (להדגיש ולהצביע עליכם ועליה) עם החיים?"

הטכניקה היא דיי פשוטה, צריכים לדבר לאט ובהפסקות וקצת לשנות את הטון כשנותנים פקודה לתת מודע (כדי שהוא יבדיל בין השיחה המונוטונית לבין הסוגסטיה)

אל תנסו את זה בפעם הראשונה על מישהי ותצעקו עליה "תזרמי!!!". תנסו קצת בבית ואם אתם לא בטוחים בעצמכם, תחכו עם הסוגסטיה, זה יכול לצאת מצחיק ולא נעים.

אוקיי, עד כמה שאני רואה הסדרה הזאת של המאמרים הגיעה לסוף, הטכניקות שיש פה (ביחד עם התרגילים) הם טכניקות לכל דבר ועניין , וכדי שהן יגיעו לרמה גבוהה, צריכים לתרגל אותן. מה שיפה זה שבניגוד לסיפורי DHV ובניגוד לרוטינות, אתם יכולים לתרגל כישורי שיחה על האנשים מהמעגלים החברתיים שלכם, הורים, משפחה, חברים, אתם תשימו לב שאתם בעצם נותנים יותר ערך לשיחה ומקבלים תגובות יותר טובות.

בהצלחה בהמשך, אם מישהו מנסה את הטכניקות ורוצה לדווח איך הולך לו, מוזמן. .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לייק אחי!! בכל המאמרים ממש עזרת לי..
    קראתי את המאמרים שלך ראשונים.. מה אתה ממליץ לי לקרוא עכשיו כדי להתקדם? (משהוב עברית אבל)

ד'א את החלק הראשון לא ממש הבנתי אתה יכול לתת דוגמא? אני מדבר על החלק של ההצבת אתגרים.. את הסוגסטיה הבנתי טוב..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי אתה יכול לתת דוגמא למה שכתוב פה (לשתי הדברים)

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

"את מעשנת?"
    "את ספונטנית?"
    "את עושה כושר?"

"יש משהו שאת ממש אוהבת (להצביע על עצמך) לעשות?"
    "שיש לך ממש תשוקה (להצביע על עצמך) אליו?"

אז ככה - כל הכבוד על ההשקעה ועל המאמר אבל אני חולק עליך פה בהמון דברים .
    קודם כל 90% מהאנשים שיקראו פה את המאמר הזה שלך הם אנשים שמחפשים להתחיל עם בנות בפאב למטרת סקס או סתם בשביל לבדוק את הגבולות של הבחורה שהם יתחילו איתה
    דבר שני בכל המאמר הזה אין פה שום דבר שמזכיר את מרכיב הצחוק ! ה-5 דקות הראשונות לפי המדריך הזה שוות בדיוק לשניה של ההתחלה שאני יגיד לבחורה "מה קורה וכזה" ותעשה את זה בטאצ' המושלם .
    אהבתי את העניין של למצוא נושאים אני חושב שזה הכרחי לגמרי ורשום פה מתומצת , אבל יפה .
    דבר חשוב מאוד שלא רשום פה ומתייחס לנשים בלבד זה כל עניין הנחיתות , מה זה אומר - בחורה תמיד תמיד תמיד ותמיד תשאף להיות מעליך = שליטה . ובגלל זה אנחנו צריכים לשחק על התכונה הטבעית הזאת ולערער בה את זה , מה שיגרום לה כן להמשיך איתך שיחה ואף לרצות את השיחה הזאת בשביל האגו שלה , אך יש לזכור שהערעור צריך לבוא בטאקט לדוגמא : לבוא לבחורה ולהגיד לה " איזה שעון יפה !!! יש כזה גם לנשים ? " הדבר הזה קודם כל יצחיק אותה ודבר שני הבטחת לעצמך את המשך השיחה שלכם .
    אז כמו שלא רשמת פה - אנשים אוהבים לצחוק ובמיוחד נשים .

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי idanargila צפיה בהודעה
    אז ככה - כל הכבוד על ההשקעה ועל המאמר אבל אני חולק עליך פה בהמון דברים .
    קודם כל 90% מהאנשים שיקראו פה את המאמר הזה שלך הם אנשים שמחפשים להתחיל עם בנות בפאב למטרת סקס או סתם בשביל לבדוק את הגבולות של הבחורה שהם יתחילו איתה
    דבר שני בכל המאמר הזה אין פה שום דבר שמזכיר את מרכיב הצחוק ! ה-5 דקות הראשונות לפי המדריך הזה שוות בדיוק לשניה של ההתחלה שאני יגיד לבחורה "מה קורה וכזה" ותעשה את זה בטאצ' המושלם .
    אהבתי את העניין של למצוא נושאים אני חושב שזה הכרחי לגמרי ורשום פה מתומצת , אבל יפה .
    דבר חשוב מאוד שלא רשום פה ומתייחס לנשים בלבד זה כל עניין הנחיתות , מה זה אומר - בחורה תמיד תמיד תמיד ותמיד תשאף להיות מעליך = שליטה . ובגלל זה אנחנו צריכים לשחק על התכונה הטבעית הזאת ולערער בה את זה , מה שיגרום לה כן להמשיך איתך שיחה ואף לרצות את השיחה הזאת בשביל האגו שלה , אך יש לזכור שהערעור צריך לבוא בטאקט לדוגמא : לבוא לבחורה ולהגיד לה " איזה שעון יפה !!! יש כזה גם לנשים ? " הדבר הזה קודם כל יצחיק אותה ודבר שני הבטחת לעצמך את המשך השיחה שלכם .
    אז כמו שלא רשמת פה - אנשים אוהבים לצחוק ובמיוחד נשים .
    קודם כל,למה הקפצת את הנושא ? יש לך מזל שאין פה יותר מידי נושאים ככה שהדיון הזה בכל מקרה לא היה יותר מידי מאחור אז אני אוותר הפעם,גם התגובה לא הייתה ספאם.

דבר שני,נראה שאתה לא ממש מבין ב"פיקאפ" אלא יש לך ניסיון טבעי מהשטח ,אתה יודע איך להתנהג ליד בחורה,אבל לא ברמה של פיקאפר.
    בכל מקרה,רוב הבחורים שבאים לפה הם בני 14-20 ,ככה שכמות האנשים שרוצים לדעת איך מתחילים עם בחורה בפאב פה היא ממש קטנה,וגם אם יש כאלו,זה עונה להם על הכול ובוא אני אסביר לך למה.

אמרת שחסר מרכיב הצחוק ,בפיקאפ אנחנו מוסיפים את זה ב קוקי פאני ,אמרת שבחורה תמיד תנסה להיות מעליך ואתה צריך לשאוף להיות מעליה (להיות בעל ערך חברתי גבוהה יותר) ,נכון ,קוראים לזה בפיקאפ להיות בעל DHV (הדגמת ערך גבוהה).
    אמרת גם שמשיגים DHV על ידי משפטים כמו "שעון יפה!!! יש כזה גם לנשים ? " ,בפיקאפ קוראים לזה נג.

הקטע הוא שאתה צודק,אבל אלו דברים נורא בסיסיים בפיקאפ ולכן THE NUTS לא דיבר על זה כמעט במאמר שלו,הרי הוא יודע שאתה תשלב פיקאפ עם השיחה,אבל קודם כל אתה צריך ליצור שיחה בשביל זה...וזה מה שהוא מלמד אותך פה,איך להריץ שיחה עם מישהי במשך הרבה זמן בלי להרגיש "יבש".

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    BOX
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה אחי באמת שעזרת מאוד ! הייתי שמח אם הייתה יכול לתת דוגמא לשיחה זורמת או מתנהלת טוב כי לא כלכך הבנתי , וגם עדו שאלה : שאנחנו מנהלים את השיחה אנחנו רוצים שגם לאותה אישה יהיה להביע דעה לא ? אחרת אנחנו מדברים בלי סוף ויוצא לנו קצת הרגשה של :אנחנו חפרנים . איזה שאלות אפשר לשאול שלאישה יהיה הבעת דעה (ולא איזה רוטינה ) כאילו באמת שאלה שיכולה לעניין אותה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    לווה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ללללל גדגזס זסכ'ק

כל הכבוד אחי הכל נכון אני די טבעי ולא ידעתי על פיק אפ עד שחבר הראה לי את זה ואני עשיתי את כל הדברים שאמרת לפני שידעתי על פיק אפ אז כל הכבוד

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Don't be yourself, be your best-self

קראתי עכשיו את כל המאמרים שלך ואני רוצה להגיד לך שהם נהדרים, וכבר מחר אני אתן לזה נסיון
    תודה רבה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

אתה יכול לביא לנו קישורים לשאר המאמרים בסדרה ..?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect