השבוע עבר החוק בכנסת האוסר למכור אלכוהול מהשעה 11 בלילה עד 6 בבוקר.
מדינתנו החמודה והקטנה עושה יחד אחת עם המועדונים והפאבים באופן כזה שמוציאה לפועל חוק האוסר מכירת אלכוהול בשעות הלילה.
לא מוצא כל היגיון שכזה, באותה מידה שאנשים הולכים וקונים אלכוהול במכולת, קיוסק וכד'.. הם יכולים לשתות בתוך פאב, מועדון ולצאת שיכורים.
אותם שרים בכנסת נלחמים בתאונות הדרכים ואלימות בצורה שגויה בצורה כזאת שהם פוגעים בכולם באופן קולקטיבי, זה מראה כמה אותם אנשים עם החליפות השחורות והמוח החלוד נלחמים באותם נתונים.
במקום להלחם בדרך הנכונה הם בוחרים לעשות קיצורי דרך, הבעיה שזה שביל ללא מוצא.
הסמים הם מחוץ לחוק, אלכוהול עוד מותר למכור אבל כנראה הצד הבא של הכנסת יהיה להוציא את אלכוהול מחוץ לחוק לפי הדרך שהם בוחרים ללכת כיום.
יש דרכים טובות להלחם באלכוהול כמו לתגבר את מערך הנידות מחוץ למועדונים ומחוץ למקומות בילוי, נכון גם אני מקלל את השוטרים כל הרבה כאן, אבל מה לעשות שאני מקלל גם את אותם הצעירים ששותים ונוהגים שלא מבינים שלא רק את החיים של עצמם הם מסכנים אלה את חייהם של אותם נהגים שכן ידעו לעשות בשיכל ולמצוא נהג תורן מבעוד מועד.
בעוד כמה חודשים יראו אותם אנשי החליפות כמה הם טעו בחוק הזה ושהוא פשוט מיותר ואינו כורח המציאות שהתאונות ימשכו האלימות בוודאי תמשך והסדר לא ישתנה.
הבליינים לא פראיירים הם יודעים להתגבר על הכל בשביל עוד ערב מוצלח.
המדינה אינה מרשה למכור אלכוהול מהשעה 11..?! הבליינים יקנו מוקדם יותר בסופר במחיר זול יותר מאשר הקיוסקים ועם הזמן יתלהבו מהרעיון ויקנו יותר ויותר בקבוקים בגלל החסכון שיש בקנייה בסופר מאשר בקיוסק שזהו כל פרנסתו.
לכל מי שאינו יודע ישנו חוק האוסר שתיית אלכוהול מהשעה 9 (אם איני טועה) במקומות ציבוריים, וגם פה אני וחבריי ידענו מה לעשות בנידון, באחת המסיבות שהיינו מיועדים ללכת אלייה, ישבנו ושתינו (שתיית בגאז') אלכוהול עד שלפתע הופיעו להם שני סמוים, הדבר הראשון שהם שאלו איפה האלכוהול בהתחלה היינו תמימים ושיחקנו אותה בצורה כזאת שאנחנו לא יודעים אלכוהול מהו, אבל אז צץ רעיון וזה להראות להם את הבקבוק שהיה ריק (מזל שהבאתי אותו איתי) המעט שנשאר נשפך, אחרי שהשטורים עזבו את המקום הבקבוק עם הכמות הנכבה יצאה והמשכנו בשלנו.
זה רק מראה שלכל דבר יש פתרון, רק צריך להיות יצרתיים.
כמו שהבנתם לפי המאמר אני מתנגד נחרצות לחוק הזה ואף כועס על המדינה של לובשי החליפות שלא נותנים לאנשים להנות במיוחד בסופ"ש שזה מקור החמצן היחידי שלהם.
מדינה שהולכת בכוח תדע שגם מנגד עומדים אנשים שיודעים לטפל במצב וכנראה שאנחנו לא נראה את מאזן התאונות והאלימות יורד כי כמו שכבר אמרתי המדינה פשוט עושה בקיצור דרך הבעיה היא שהדרך היא ללא מוצא וצריך לשנות את תכנון הנסיעה.
רק הסברה והחמרה בחוק על תפיסת נהיגה בשכרות תוביל להורדת השיכורים מהכביש, כי בנאדם שידע שיזרק לכלא ועתידו הולך להפגע לו יחשוב כמה פעמים לפני שישתה וינהג כי המחשבה הראשונה תהייה על לילה אחד אני יהרוס חיים שלמים האם זה באמת כדאי?
כרגע החוק הוא כזה שנהגים שעושים תאונת פגע וברח ומואשמים בהריגה יוצאים עם דיל טוב ביד, אז למה לפחד מהחוק שהחוק מפחד ממך?
אז אני פונה לאותם בליינים ואומר תשתו תהנו כמו שרק אתם יודעים אבל תתהגו שיהיה איתכם נהג תורן הוא יחשוב שהוא פרייאר אבל בעצם הוא בדיוק ההפך מכך.
כי יש משפט שאומר אם שותים לא נוהגים כי יש את הפרייאר שנוהג במקומכם..

ציטוט ההודעה