שלום לכולם.
אני מתחיל בכל נושא הפיקאפ, פה ושם מצליח והכל.
זה לא מספיק לי.
אני לא עובד על DC כי אני עדין קטן בשביל 3/4 מהשלבים שם, ובתכלס פיקאפ זה לא תחום לילדים בגילי אני חושב.
בכ"מ, אני לא נראה טוב אני אגיד לכם את האמת.
גיל ההתבגרות, גשר - חצ'קונים לא משהו בקיצור.
לא מנופח בקיצור ממוצע ואפילו מתחת.
*זה לא שיש לי בטחון נמוך, אלא אני פשוט אומר את האמת כי ככה תוכלו לעזור לי הכי טוב.
יש לי בטחון עצמי מאוד גבוה, עם אנשים שאני מכיר אני דומיננטי וכרזימטי וכולם הולכים אחרי, עוד פעם אני לא שחצן רק ריאליסטי ואומר את האמת.
איך אני אגרום לבחורה להתקרב למגע? חיבוק נשיקה ואפילו מספר טלפון?
כמו שאמרתי, אני מצחיק, אני אחלה ואני מסתובב גם עם אחלה אנשים וידידות, זורמות ומצחיקות ובקיצור אתם יודעים נהנים מהחיים.
אבל אני מרגיש שאף אחת מהידידות והילדות שאני רוצה לנסות לא תרצה ותדחה אותי..
מה אתם אומרים?
איך לגרום להם להתגבר על היופי ולעבור לאופי?
כי בתכלס - אופי זה לא הכל בחיים. יופי זה מה שקובע רושם ראשוני. ותאמינו לי, אישה לא תמשך למישהו אם יש לו יופי פצצה ויופי לא משהו.
יש כאלה שכן, אבל בנות בגיל 14-15 מחפשות יותר יופי אבל גם אופי.
בנות כן מסתובבות איתי, וכן זורמות ויושבות עלי והכל. אבל אני רוצה משהו מגע אמיתי, נשיקה בקטנה, חיבוק טוב או טלפון.
תודה לעוזרים!
-----------------------------
סיפרתי הכי הרבה שאני יכול כדי שתענו לי הכי טוב..
זה לא שאני יכול לקבל מה שאני רוצה, כי יש בנות שנראות פצצה רציני, פצצות אמיתיות, אבל הם בתכלס רק כזה באות, הי הי, מקסימום חיבוק קטן וזהו.
כאילו WTF?
נשיקה נאי לא יכול לקבל? בסוף בילוי??
אני לא הולך ומתחיל עם ילדות כי אני יודע שזה לא יעבוד, למה אני אומר לך אני לא נראה טוב.
גוף סבבה. שיער מצוין. פנים - לא.
וואלה אני יכול עכשיו להצחיק מישהי עד מחר, ולגרום לה לחייך ולרצות אותי. אבל היא רק יכולה להגיד את זה.
הרבה פעמים אני מדבר עם בנות והם אומרות לי שאני אחלה של גבר, והם בכיף היו חברות שלי אבל זה סתם דיבורים. בתכלס, שאנחנו מתקרבים פיזית אחד לשנייה יותר מידי היא ישר נרתעת והולכת אחורה.
פאק. אני יכול להשיג הרבה יותר. יש לי ידידה טובה שהיא לא יכולה לא להתנשק לפחות איזה פעם אחת ביום. אבל פאק, שום דבר לא זורם איתה. היא מחבקת, יושבת, נוגעת אבל לא מתקרבת למשהו אינטימי.
כמו שאמרתי, יש בנים שנראים הרבה יותר טוב ממני והם הולכות אליהן.
לדעתי אופי לא חסר שלי, ויש לי עודף.
בטחון עצמי לא חסר לי.
כריזמה לא חסר.
יופי - חסר.
-------------------------
תודה רבה לעוזרים!!!!