שלום לכולם קוראים לי יעקוב אני חדש פה ואני עוסק מזה שנתיים בתחום ! רציתי לקחת את זה כמה צעדים קדימה ולעבור קורסים
על איזה חברה אתם ממלצים לעבור בה קורסים ?
תודה מראש
שלום לכולם קוראים לי יעקוב אני חדש פה ואני עוסק מזה שנתיים בתחום ! רציתי לקחת את זה כמה צעדים קדימה ולעבור קורסים
על איזה חברה אתם ממלצים לעבור בה קורסים ?
תודה מראש
|
|
אני אומר לימוד עצמי+צבירת ניסיון [יציאה לשטח]
אם באלך להתקדם או לגוון אתה יכול לנסות לצאת עם ווינג\בלי וכד'
שנתיים בתחום או שנתיים מתחיל עם בנות?
אם אתה שנתיים בתחום למה אתה רוצה לקחת קורס?
דעה שלי: הקורסים רק נותנים לך מוטיבציה, אתה יכול ללמוד הכל לבד
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
מה זה שנתיים בתחום?
אני לא יודע מי מלמד יותר טוב, אבל נראה שההבדל העיקרי זה בשיטת הלימוד.
אז השאלה היא אם יותר נוח לך ללמוד בהרצאות, בסמינרים מרוכזים או בשיעורים פרטיים 1על1.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
הציידים בלי שום צל של ספק!
מאפ"י חלשים, יש שם כל כך הרבה קורסים שאתה לא יוצא מזה! ועולה מלא כסף
בציידים בקורס 1 אתה יוצא תותח!
פעם הבאה שתפרסם בחתימה שלך תושעה
HPUA=Hunter Pick Up Artist
דון גו'אן !
עכשיו כל אחד יבוא ויצעק סתם ככה שמות של חברות שהוא מעריץ או שהיה בהן, בלי שום נימוק ענייני ומשכנע.
העצה שלי, תקבל חוות דעת על מקום מסויים, רק מאנשים שהיו שם, למדו שם והשיגו שם תוצאות.
למשל אצל מישהו שלמד אצל הציידים, אתה יכול לקבל חוות דעת על הציידים. אבל אתה לא יכול לקבל ממנו חוות דעת על מאפ"י, כי די ברור שהוא ינסה ללכלך עליהם (כי הוא לא לומד שם) וגם אין לו מושג מה קורה שם באמת (כי הוא לא למד שם). דעות יש מפה ועד הודעה חודשה. אבל יש בהן מעט מאוד אמת.
דרך אגב קיבלתי ממאפי ניוזלטר לפני כמה ימים עם סרטון שמסביר על הקורס שלהם, אתה גם מוזמן להציץ:
http://www.mapi.co.il/havila
אני דווקא ממליץ על דון ז'ואן, אתה מקבל יחס הרבה יותר אישי ומתחשב מבמקומות האחרים, והמדריכים ברמה הגבוהה ביותר בארץ.
אני אגיד דון ד'ואן כי אני מכיר את רוב המורים שם והם תותחים,לרובם יש גם ידע ברמה עולמית (הם העבירו גם קורסים בחו"ל) ויש להם הרבה מאוד ניסיון בתחום.
לגבי הציידים אני אכן מדבר מניסיון, אני בוגר הקורס שלהם! המדריכים מאוד עוזרים מאוד תומכים, יש המון תמיכה אישית ויחס אישי.
אני לא יכול לומר לך על חברה אחרת כמו מאפ"י אבל לגבי זה שהם מוכרים 2000 קורסים שונים ואתה לא יוצא מזה, ומניסיון שאני מכיר תלמידים מאוכזבים משם, וגם תלמיד שעשה קורס א' שם ולאחר מכן נרשם לציידים והיה איתי, סיפר לי שהוא לא למד משהו מיוחד.
מה שהוא אמר לי לאחר קורס הציידים זה שהשטח של הציידים קטלני ובחיים הוא לא עבר דבר כזה.
שאר החברות אני לא מכיר.
זאת דעתי.
ואני מאחל לך בהצלחה בהשגת המטרה שלך! או בבחירת החברה, העיקר שיצליחו לשנות אותך ושתקבל את היחס שמגיע לך!
פעם הבאה שתפרסם בחתימה שלך תושעה
HPUA=Hunter Pick Up Artist
אני גם שמעתי מחמאות על דון ג'ואן ועל תומר קורון הציידים בכלל לא העלתי בדעתי אבל עכשיו אני מעלה ומה אתם אומרים על mysod ??. תודה לכל העוזרים