לא לדעתי צריך להשאיר את פורום ווינגים, כבר היה אשכול כזה בנעוץ והוא לא הלך משהו.
פלייר לא היית פה אז אתה לא יודע...
לא לדעתי צריך להשאיר את פורום ווינגים, כבר היה אשכול כזה בנעוץ והוא לא הלך משהו.
פלייר לא היית פה אז אתה לא יודע...
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
|
|
אני חושב שמגיע סימון PUA מוערך JMPUA ולTYLER קראתי הודעות שהם כתבו שהיו מאוד מושקעות ונתנו לי הרבה מידע.
לגבי איחוד הפורומים אני חושב שצריך לאחד אותם.
ולגבי הFAQ כמו שכבר אמרו יש את הלינקייה שיש בה המון מידע שעונה על שאלות.
רק רציתי להוסיף שהפורום מאוד מעולה ומושקע. לא ראיתי באתרים הגדולים המתחרים פורום אומנויות הפיתוי ופיקאפ שמגיע לרמה שיש פה. תודה![]()
FPUA
לדעתי חייבת להיות הפרדה לפי גיל.
בלי לזלזל חלילה אבל לדוגמה דיונים שמתאימים לבני 15 לא מתאימים לבני 20 ולהיפך.
לכל קבוצת גיל יש את הדיונים שמתאימים ורלוונטים לה וזה מיותר לערבב בין הקבוצות.
לי אישית הרבה יותר קשה ככה למצוא בפורום הודעות שתורמות לי, ואני צריך לסנן בין הרבה תגובות שלא רלוונטיות לי.
שוב בלי לזלזל במשתמשים הצעירים שאני מאוד מעריך ומכבד.
אני לא אומר את זה בקטע של "גדולים וילדים" אלא פשוט כי כל קבוצות גיל חיה בסביבה חברתית קצת שונה ולכל קבוצה מתאימים דברים שונים.
זה מנקודת המבט שלי.
ממליץ בחום !!! לעשות את כל זה!!
בקשר ל PUA אני ממליץ על:
את TYLER ואת SNOPKIN
נערך לאחרונה על ידי דודפור; 02-08-2010 בשעה 11:32.
נושא ממש במקום,
יש 2 כיוונים לדעתי, הראשון הוא יצירת תת פורום ל"PUAS", כלומר פורום שתיתנן אליו גישת כתיבה רק ע"י ההנהלה (הפורום יהיה פתוח לקריאה לכולם), השני הוא פתיחת תת פורום לגילאי 17+ בתקווה שאכן תיהיה הפרדה ברמות וגילאים, למרות שלדעתי אין קשר לגיל אלא יותר לניסיון, מנגד הניסיון מלמד שעם הגיל מפתחים יותר ניסיון.
מנגד אני חושב שחשוב מאוד לפתוח FAQ שירכז את כל התגובות \ נושאים חכמים (יתוייגו ע"י הקהילה) וככה יהיה ריכוז ידע ותשובה כמעט לכל שאלה בתוך נושא אחד שיקשר לעשרות תגובות \ נושאים אחרים.
בקרוב יפתח גם פורטל מאמרים ושם נפרסם דברים נקודתיים בכל תחומי הפיקאפ, כל אחד יוכל לכתוב לשם אבל כמובן שזה יעשה אחרי שמישהו מוסמך (כנראה מנהל מטעם הקהילה) יעבור על החומר ויערוך אותו אם צריך, נקווה להכניס שם גם מדריך מקיף למתחילים ולכל מיני סיטואציות שאנשים נקלעים אליהן.
מה אני חושב:
1) שיהיה פורום סגור. תחשבו כבר מה יהיו הקריטריונים ואיך עושים את זה, אבל פשוט צריך את זה.
2) רעיון הPIUAS הוא רעיון טוב.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הוא התכוון למה שהצעתי, ולא תיהיה אכיפה אמיתית על הגיל, לא בעיה לחסום אנשים שישאלו איך מתחילים עם מישהי בפייסבוק ומראה חוסר רצינות בתגובות \ שאלות.
רעיון ה"PUA מעורך " מצוין , אבל בכול זאת לדעת מתי להציב את הגבול , תגובות אין לך מספיק ניסיון אז אל תגיב צריך לדאוג שלא יופיעו כי בסך הכול היותר מנוסים יוכלו להסביר למה הם צודקים יותר ולא לנפנף בתואר " יש לי דרגה אז אתה טועה באופן אוטומטי !! "
פורום הבן 17 נראה לי מיותר , סך הכול היותר צעירים יפתחו משתמש חדש וירשמו בגיל 17 או משהוא לכן הרעיון נראה לי לא ישים .
מה שכן נראה לי זה פשוט לעלות את הרמה הנוכחי ופחות לעזור לאנשים שלא טרחו להפעיל מאמץ בסיסי ( לקרוא ספר אחד לפתוח בנושא הפיק אפ לדוגמא , או הבנת המודל הבסיסי של מיסטרי )
אחלה פורום חולה על העצות שלכם .
ולגבי Snopkin, PsyTrance הם אחלה של מנהלים ועושים את העבודה כמו שצריך !
לפי דעתי הפורומים המבוססי גיל ייגרמו להרגשה שהיא משמעותית אחרת, פשוט מהעובדה שאין פה הרבה חבר'ה מתחת לגיל 17 שמוכנים לעזור ונמצאים ברמה גבוהה.
אם יהיה פורום לבני 18+ ברור שאני (סתם לדוגמה, לא בתור מפקח) אעדיף להגיב לאנשים שם ולא לשאלות שכבר יותר מ6-5 שנים לא רלוונטיות אלי. מצד שני, אם יהיו פה מספיק חבר'ה שיותר קרובים לגילאי 16-15 וייקחו אחראיות זה יעבוד יופי - כי גם התשובות שהם ייתנו יהיו יותר "קרובות" מהתשובות שאני אוכל לתת.
הכל תלוי באנשים, אני באמת רוצה לשמוע את דעתם של כמה חבר'ה שאין להם 17 עדיין שיגידו אם הם ירגישו יותר בנוח לקבל תשובות מאנשים שיותר קרובים אליהם בגיל וכו וכו...
קודם כל,קראתי את כל התגובות.
לדעתי כל ההצעות שהצעת בעלות בסיס מעולה,אבל את חלקן צריך לשנות מעט...
ההצעה של ה "PUA מוערך" - לדעתי הצעה מעולה,אפשר להוסיף שאלו (כשאני מדבר עליהם אני כמובן מתכוון גם אלינו המנהלים) יהיו האנשים היחידים שיוכלו לפרסם מאמרים בפורום מאמרים.
פורום למתקדמים או פורום לגילאי 17+ - זה רעיון דיי טוב אבל קצת בעייתי , אם תשים לב רוב הקהילה שבאמת מבינה משהו בפיקאפ (לאו דווקא אנשים שמצליחים בתחום בצורה מעולה,אלא אנשים שיש להם ידע תיאורטי,אבל הרבה ידע ) הם בגילאי 17+
מה שאומר שהקהילה של 17- תיהיה נורא שטחית ולא טובה.
הרעיון של המתקדמים ומתחילים נשמע יותר טוב,בתנאי שנביא מנהל לפורום מתחילים כי צריך לשים לב שתיהיה שם פעילות טובה ותשובות איכותיות (הרי אלו שבאמת מבינים יעדיפו להיות בפורום של המתקדמים,זה כמו בשחיה,אתה יודע לשחות כבר חתירה...אתה לא תלך ותשפיץ במים הרדודים ).
גם יכול להוסיף אם פעם בחודש שייבחר מישהו אחד שיקבל את האותר PUA מוערך (לא חייב להיבחר מישהו אם לא יהיה אף אחד מתאים באמת,שלא נגיד "נו הוא יודע מספיק ,זה לא משנה שיש לו הרבה טעויות פה ושם" ).
FAQ - רעיון פשוט ומעולה.
לא עוד שאלות טיפשיות שצריך לחזור עליהן שוב ושוב.
שים לב שבלינקיה יש כבר כמה קישורים לתשובות לשאלות מוכרות...אפשר לפשפש בפורום ולראות עוד הרבה שאלות ששאלו 20 פעמים ולבחור את התשובה הכי טובה (או אפילו לכתוב תשובה ארוכה משלנו עם מקורות מידע והכול).
שינוי פורומים בקטגוריה - איחוד פורום לוגים ודיווחי שטח לא נשמע לי רעיון טוב ,לכל פורום יש פן אחר...בכל פורומים מטרת היציאה לשטח היא אחרת ושונה.
אם כבר,אפשר לאחד את פורום מאמרים עם פורום סרטונים ומקורות מידע ...אבל כשיש מאמר שמישהו כתב בעצמו 100% ,זה יהיה כתוב בכותרת (ושוב,רק PUA מוערך יוכל לעשות את זה).
מחזק את הפורום מתחילים גמאני מתחיל ועדיף שלא יהרסו סתם רמה מצויינת שיש פה
ומחזק גם את סנופקין הרעיון הוא לשים שם את כול המתחילים ולאפשר רק למנהלים או לאנשים שמבינים עניין לענות על שאלות ושידחפו אנשים לצאת לשטח
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 05-08-2010 בשעה 11:27.