מצטער שאני מפרסם באנונימי פשוט הכינוי שלי זה גם השם באנגלית
ככה אני בצבא בבסיס סגור בקורס..יש מישהי שרציתי להכיר אז יצא יום שהיינו ביחד שני הקורסים שלי ושלה..
קיצור יצאו כמה מצבים שהיינו אחד ליד השני אז התחלתי לדבר איתה וזה ולהכיר כל היום ממש,בשיחה ניסיתי להכניס פיקאפ כמה שאני יודע(ביטחון,קרוב-רחוק,DHV,הומור,סקרנות שלה וזה..)
הלך די טוב הבעיה שלא יכלתי להתקדם איתה יותר..בכל זאת היא עם מפקדים וגם אני..
מאז כל פעם שהיא רואה אותי בבסיס היא אומרת לי שלום ומתחילה לעצור אותי ולדבר ואני כאילו ממש חשוב לה..
זה הגיע למצב שלמשל השבוע הייתי חולה בבית(גימלים) אז היא חפרה לחבר שלי בבסיס שהיא מתגעגעת אליי והתחילה לשאול עליי ולקחה ממנו את הפלאפון שלי ..היא התקשרה אליי אולי 5 פעמים ולא יכלתי לענות ויום אחריי התקשרה שוב כמה פעמים עד שעניתי
ונעלבה שאמרתי לה שאני עדיין לא יודע איך קוראים לה(יצא לי כמה עקיצות בסגנון C&F שהייתי מרוצה בשיחה)
דיברנו הרבה זמן ,ניסיתי למשוך אותה לנושאים מיניים ולא כל כך הצליח לי..היא יותר משכה אותי לדבר על מה שהלך איתה בבסיס..
קיצור מחר אני רואה אותה..היא כאילו מחכה ממש לראות אותי ..אני לא יודע איך אני להמשיך איתה מפה ??(עד לFC)
הבעיה זה מקום והתפיסה שלי בעיניה(לדעתי יש בנינו יותר נוחות ממשיכה...אני לא יודע אם היא דלוקה עליי או שהיא רואה אותי בתור ידיד..מה שאני די מנסה למנוע)

ציטוט ההודעה