קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 15-08-2013, 14:17
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 21:12
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 17:26
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 15:26
  5. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

{מיד-פררסום] רכיליות מ ידע כולל שמועות ועידכונים חמים רק כאן!

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

ברירת מחדל {מיד-פררסום] רכיליות מ ידע כולל שמועות ועידכונים חמים רק כאן!

הפריימרה של "עליסה בארץ הפלאות" הייתה אתמול ה25 בפבואר בלונדון.
    בין כוכבי הסרט ישנם שחקנים מהארי פוטר שכוללים את הלנה בונהם (בלטריקס לסטריינג'), אלן ריקמן (סוורוס סנייפ) וטימות'י ספל (פיטר פטיגרו). סטפן פרי, המספר של ספרי האודיו של הארי פוטר באנגליה, הוא הקול מאחורי החתול הצ'שיירי.
    "עליסה בארץ הפלאות" אמור להיות מוצג בקולנוע ברוב הארצות ב4 וב5 למרץ השנה.

תמונות של הלנה וטימות'י מהפריימרה:

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

מוקדם יותר השבוע, כריס רנקין (פרסי וויזלי) ומת'יו לואיס (נוויל לונגבוטום) היו בפסטיבל סרטים ודיברו על הסרט השביעי- הארי פוטר ואוצרות המוות.
    כריס רנקין אמר שהוא אמור לסיים את צילומי הסרט השביעי במאי.
    "אני אמור לסיים את צילומי הסרט בערך באמצע מאי ככה שלא נשאר הרבה זמן. זה יהיה מוזר ועצוב נורא להגיד שלום".

שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

נחשף ראיון מיוחד עם שליישית שחקני הארי פוטר, אמה ווטסון, רופרט גרינט ודניאל רדקליף, במגזין צרפתי.

בראיון הם נשאלו מספר שאלות, ובניהן על ההתמודדות עם הלחץ, על קטעים קשים בצילומים ועל דברים שהם מצפים לראות. הבאנו לכם מספר קטעים מהראיון.

אמה ווטסון:

"להתנשק עם רופרט מול המצלמות הייתה אחת החוויות הכי מוזרות שהיו לי. מאז שאנחנו משחקים בהארי פוטר, אני ורופרט חששנו מהסצנה הזאת, ורצינו לגמור עם זה מהר. אבל זה לא הקושי הכי גדול... הייתי צריכה להתנשק עם דניאל! זוהי סצנה שבה רון מדמיין את הארי והרמיוני מתנשקים. אי אפשר לתאר עד כמה הייתי לחוצה הפעם!"

"עדיין לא צילמנו את האפילוג שבו רואים את הארי רון והרמיוני 19 שנים לאחר מכן. בהתחלה המפיקים רצו להחליף אותנו, אבל בסוף אנחנו נשחק את הסצנה הזאת. אנחנו נראה כמו אנשים בני ארבעים, ואני מצפה בקוצר רוח לראות את הסצנה הזו!"

דניאל רדקליף:

"בהארי פוטר ואוצרות המוות תראו את הארי כפי שמעולם לא ראיתם אותו! לדוגמא, יש סצנה שבה אני ערום לחלוטין! כשקראתי את התסריט, חשבתי שמתכוונים להיות רק בתחתונים, אבל לא! כבר עשיתי זאת עבור Equus ככה שזה לא היה קשה מדי. אני תוהה איך אנשים יגיבו על זה, גם עם יסתירו את הכל."

"לאחרונה השלמנו מספר צילומים לסרט שעשו לי הרבה בעיות. אחת הסצנות האלו, היא סצנה שבה אני צריך לשחק את הארי שבע פעמים בו זמנית! זה היה דיי כיף אבל גם ערער קצת את היציבות, כי אני לא יודע מי אני אמור להיות! "

רופרט גרינט:

"צלמנו הרבה סצנות של מריבות בין חברים. התסריט של דניאל היה מלחיץ במיוחד, אך הוא לא התלונן ולו פעם אחת. אם היה לו קשה, והוא היה מתלונן, לא היינו מצליחים לסיים את הסרט גם בעוד הרבה זמן. אני מעריך אותו מאד, אני לא יודע אם אני הייתי מתמודד עם כל כך הרבה לחץ!"

אני מקווה שהראיונות היו לכם מעניינים, לי הם היו מאד. מסתבר שלהיות כוכב קולנוע זה לא כל כך קל!

שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

מאז שהארי פוטר ואוצרות המוות פורסם בשנת 2007, המעריצים של הסדרה פשוט הניחו שזה הפרק האחרון בסדרת הספרים אולי הפופולארית ביותר בהיסטוריה. הפרק האחרון, האפילוג, סיפק סיום כמעט הולם לסיפורו של הילד שנשאר בחיים.

עם זאת, האוהדים יכולים לשמוח, כי על-פי ה"וושינגטון פוסט" חשפה רולינג ביום השני של חג הפסחא ביצת רול, כי אולי תרצה להמשיך את הסדרה.

האפשרויות לספר הבא, הן קורותיו של אלבוס סוורוס בהוגוורטס, או אולי אפילו את האירועים שהובילו אל האפילוג בהם רון והארי עוברים הכשרה להיות הילאים, הרמיוני לומדת להיות עורכת דין, וג'יני מצטרפת ל"אחיות הגורל".

עוד כמה עובדות, רולינג חושפת כי השם פוטר בא מהילדים איתם גדלה בילדותה.

היא גם רמזה כי מעריצי הסדרה יכולים לצפות מהספר שאחרי הארי פוטר לצאת במוקדם ולא במאוחר.

שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

בקרוב, קווידיץ', משחק שהתפרסם ב"הארי פוטר", יגיע לארה"ב. רק בלי מטאטאים מעופפים.
    רייצ'ל רייצ'מונד פתחה מועדון לקווידיץ' מוגלגי.
    "אם אתם אוהבים ספורט של הארי פוטר, המועדון הזה אידיאלי בשבילכם," היא אומרת.
    רייצ'מונד אומרת שהיא תקים את המועדון בקרוב, כי היא עדיין לומדת את חוקי המשחק.
    רייצ'מונד ושרה וואצ'לה ילמדו קווידיץ' כמו חלק מהלימודים בביה"ס היסודי במועדון.
    "נראה שהתלמידים מתעניינים מאוד," אומרת וואצ'לה.
    היא הוסיפה שכבר 45 אנשים הצטרפו לקבוצה שנפתחה בפייסבוק [נכון ללפני 15 שעות].
    אחת מאותם סטודנטים, דריילינג, אמרה שהיא הכירה את הקווידיץ' כששיחקה משחק דמוי-קווידיץ' במחנה קיץ.
    "ברגע ששמעתי את זה התרגשתי כל-כך," היא אמרה.
    מאחר שהקווידיץ' בסרט דורש המון אנימציה ואפקטים, בחיים האמיתיים הסניץ' לא יעופף והשחקנים ירוצו ולא יעופו.
    היא אמרה שהיא כבר בקשר עם שחקנים מאוניברסיטאות אחרות.
    "יהיו הרבה קבוצות שיתחרו אחת נגד השנייה מהמון מכללות," אומרת רייצ'מונד.
    היא אמרה שבסופו של דבר יתחרו נגד הקבוצות האלה, אבל זה ייקח עוד זמן.
    היא הוסיפה שהמועדון יהיה מחולק לארבע קבוצות שיתחרו אחד נגד השנייה עד שהם יהיו מוכנים להתחרות נגד קבוצות אחרות.
    דריילינג מאוד מתרגשת לקראת משחק הקווידיץ' הראשון שלה בקבוצה.
    "זה הולך להיות מאוד כיף," היא אומרת. "זה יהיה מטורף."

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,024 | הודעות: 8,151,606 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect