קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-07-2006, 17:16
  2. למה אין לי גישה לפורום אטרף+
    על ידי *The AnGeL* בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-07-2006, 19:40
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-07-2006, 05:17
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

למה מגיע לי גישה לפורום מתקדמים

ברירת מחדל למה מגיע לי גישה לפורום מתקדמים

טוב אז ככה
    קוראים לי רועי אני בן 16 ומשהו.
    מבחינת ניסיון קראתי את הספר של מיסטרי וקראתי עוד ספר של חברה ישראלית, בנוסף אני קורא פה מאמרים ולומד מתשובות של אנשים פה בפורום.
    אני עוזר פה לאנשים בפורום הרבה, כל אחד שיבקש עזרה אין לי בעיה לעזור לו ואני מוכן לעזור לו בכיף(במסנג'ר והכל וכבר עשיתי את זה).
    בחיים לא הייתי כישלון עם בנות אבל הייתי ממוצע, לא ידעתי ממש איך לדבר עם מישהי הייתי תמיד נחמד ונשאר על הידידים תמיד כי לא ידעתי מה לעשות כדי לצאת מזה וחיכיתי שמישהי איכשהו פשוט תדלק עליי ואז איכשהו אני ישיג אותה.

עכשיו מאז שגיליתי את התחום אני מחפש ליהיות יותר מסתם ממוצע, אני מכוון ליהיות תותח אני מכוון ליהיות זה שכולם יסתכלו עליו ולא יבינו איך הוא עושה את זה ואני גם יודע שאני יהיה כזה, זאת המטרה שלי.
    אני מלא מוטיבציה כי זה חשוב לי, זה בעצם הדבר הכי חשוב לי עכשיו, להפוך להיות בנאדם שמשיג את הבנות שהוא רוצה.
    מאז שגיליתי את התחום התפתחתי מאד, הניסיון שלי גדל ולמדתי המון, לפני שגיליתי את התחום הייתי עם 10-15 בנות כל החיים שלי, אבל מאז שגיליתי את התחום כבר הייתי עם יותר מ40 (ב40 הפסקתי לנסות לספור) בזכות התחום הזה ובזכות הפורום הזה.

אני עונה תשובות ענייניות, אני מכבד כל אחד בפורום לא משנה כמה טיפשית השאלה שלו ואני עוזר לכל אחד שאני יכול לעזור לו.
    אני בפורום כבר די הרבה זמן, הפורום עזר לי מאד הוא שינה אותי אפשר להגיד ואני בטוח שאני כבר ברמה של פורום מתקדמים.

בגלל הסיבות האלו מגיע לי גישה לפורום מתקדמים.

מקווה שתבינו תודה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

נראה בסדר מבחינתי, בבדיקה של יומיים, אבל עד כמה שאני רואה, אתה בסדר.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect