אוקיי לפי ויקיפדיה המפץ הגדול = התרחבות של חומר עם צפיפות בלתי נגמרת.
החומר התפשט וניהיה המרחב והזמן.
איך נוצר החומר?
אוקיי לפי ויקיפדיה המפץ הגדול = התרחבות של חומר עם צפיפות בלתי נגמרת.
החומר התפשט וניהיה המרחב והזמן.
איך נוצר החומר?
|
|
סתם לידע כללי ויקיפדיה היא לא מכור אקדמאי מוסמך היות וכל אחד יכול לערוך את התוכן.![]()
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
בואנה החופש מטמטם ילדים..
עזוב אותך מפץ גדול יש איום איראני.
מאיפה בא החומר? אתה באמת חושב שמשהו פה יכול לענות לך? אלא אם אלוהים כאן בפורום אולי הוא יענה לך.
זאתי שאלה שהרבה דתות ניסו להסביר אותה והרבה פילוסופים ניסו לפצח אותה, אבל לא, אף אחד לא יודע.
חלק חושבים שאלוהים יצר את החומר, וחלק פשוט לא יודעים איך לענות...
One Shot - One Kill
לפי ויקיפדיה תיהיה גם הקריסה הגדולה (נראה לי זה השם) שזה ההפך מהנפץ הגדול וכל היקום יהרס.
למה שה' יהרוס את מה שהוא בנה אחרי 13 מיליארד שנים?
וגם היהדות אומרת שהיא 5,000 שנים. המדע אומר שהיקום הוא 13.7 מיליארד.
בסדר שמע לפני 5000 שנה איזה CaveMan ראה ברק ולא ידע להסביר את זה אז הוא רץ לכפר שלו להגיד שאלוהים דיבר איתו.
וקיצר גם לי נשמע לא הגיוני, במיוחד על סמך שהכול השארות ואין שום דבר שמבוסס על עובדות, אתה גם לא יודע שהוא קיים 13.7 מיליארד שנים, הכול השארות, אין הוכחה חותכת.
ופעם אחרונה שבדקתי, הדבר היחיד שיכול להרוס את היקום הוא חומר-שחור, אבל רואים אותו פעם בכמה חודשים משוטט בחלל ולפעמים בבדיקות רפואיות.. אז אין לך סיבה לדאוג.
One Shot - One Kill
בתור בנאדם שמאמין באלוהים אני לא רואה את הדת והמדע סותרים . להיפך, נשמע מתאים.
אולי היה מפץ גדול, אבל היה אחרי למפץ הגדול=ה' . זאת אומרת שזה מקובל עלי שהיה מפץ.
לפי היהדות העולם נברא לפני 5000 שנה ולפי המדע כמה מיליארדי שנה? גם כן מקובל. מאז בריאת העולם עד התוצר הסופי [ה5000 שנה שהמדע מדבר עליו] נשמע לי יתכן שעברו כמה מיליארדי שנים, וככה זה יושב בול.
בקיצור, לדעתי להיות קיצוני בצורה קיצונית זה להיות אטום
אני יגיד לך
בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַשָּׁמַיִם, וְאֵת הָאָרֶץ. ב וְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְחֹשֶׁךְ, עַל-פְּנֵי תְהוֹם; וְרוּחַ אֱלֹהִים, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִם. ג וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי אוֹר; וַיְהִי-אוֹר
מזה ה"ויְהִי-אוֹר" הזה?? מזה יכול ליהיות... ה' ברא את השמש ביום הרביעי אז איך יכול ליהיות אור
אזזז.. "ויְהִי-אוֹר" זה המפץ הגדול שה' בעצם עשה וככה נברא העולם
המפץ לא נוצר מעצמו אלא ה' עשה אותו, מקווה שהשכלתם ונהניתם מההסבר הקטן שלי![]()
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
חחחחח אהבתי... לפעמים אנשים חושבים שהפיסיקאים והפילוסופים קמו ביום בהיר אחד.. והחליטו כך וכך... אבל הם לא מבינים שהאנשים האלה השקיעו את כל החיים שלהם.. ולפעמםי גם את הבריאות והפרנסה שלהם בשביל מודל אחד. או תיאוריה אחת...
אז לפני שאתם מדברים כאן על דברים כאלו.. כדאי שתחקרו על זה מעט.. לא מחקר מעמיק.. רק תקראו על הנושא ואז תפתחו את הפה..
בכל מקרה.. "חומר שחור" אתה בטח מתכוון לאנטי מסה? כלומר.. אנטי פרוטון אנטי אלקטרון.. כאשר אנטי פרוטון מתנגש עם פרוטון שניהם נעלמים..
ובקשר ל- 13.7 מיליארד שנים.. זה לא סותר את היהדות..
-ויקיטקסט-"כי אלף שנים בעיניך" - אלף שנים של בני אדם הם כיום אחד של הקב"ה ועוד מן הלילה עמו כי יום א' של הקב"ה ומעט מן הלילה של הקב"ה הם אלף שנים שהרי לא אמר הכתוב שיהא יומו של הקב"ה אחד כאלף שנים אבל כשיצא מעט מן הלילה עמו אז יומו שלם והוי אלף שנים ולכך מת אדם הראשון תוך אלף שאם היה חי אלף היה יותר מיומו של הקב"ה ושמא שיעור אותה אשמורה הוא כמו שיש ממיתת אדם הראשון עד אלף שנים ואנן לא ידעינן כמה הוי אותה אשמורה כי אם מסברא (מצאתי)
והם לא סתםן ממציאים את המספרים האלה.. יש דברים שנקראים תארוך פחמן.. ועוד כל מיני שיטות..
בקיצור.. זה לא כזה פשוט כמו שאתם עושים את זה פה...
יש כ"כ הרבה דברים שיכולים להרוס את העולם.. וסתם דוגמא... במידה ואחד הכוכבים.. יזוז מעט.. ושאר הכוכבים לא יסתדרו בהתאם.. כל העולם יחרב..תחשוב על זה כמו תגובת שרשרת.ופעם אחרונה שבדקתי, הדבר היחיד שיכול להרוס את היקום הוא חומר-שחור, אבל רואים אותו פעם בכמה חודשים משוטט בחלל ולפעמים בבדיקות רפואיות.. אז אין לך סיבה לדאוג.
ובקשר לבדיקות הרפואיות.. לא שמעתי על זה.. אבל אני גם לא יודע אחרת.. אז אני לא רוצה לחלוק עליך.. אבל זה נשמע לי מופרך במיוחד..
לא ממש הבנתי את מה שאמרת mikichi
ופתחתי את האשכול כדי שמישהו יוכיח שאכן אין אלוהים
ואם אלוהים עשה את כל היקום (הוא הנקודה בעל הצפיפות הבלתי נגמרת), אז מי אמר שהוא עשה גם גן עדן וגיהנום?
הרי את היקום אפשר לגלות לפחות חלק ממנו (ויום אחד כנראה את רובו), אבל אין שום זכר לגן עדן או גהינום.
ובאמת נראה לך ש5,000 מתקרב ל13.7 מיליארד? 13,700,000,000 שנים הם הצליחו להעביר מפה לאוזן ולשמור עליו כמו שהוא (בלי "טלפון שבור")?
נערך לאחרונה על ידי WOOOOOOW; 12-08-2010 בשעה 19:00.
אני דיברתי על לסתירה שנתת פה בין הגיל של כדור הארץ על פי התנך לבין הגיל שלו על פי המדע, ואני יסביר שוב, פעם בתקופת התנך יום היה ארוך יותר מיום עכשיו, זאת אומרת שיום יכל להיות גם באורך של שבוע אתה מבין? ככה שעל פי המדע העולם בן 13 מיליארד שנה ובתנך ספרו בצורה שונה בגלל זה הוא בין 5000 שנה.
נערך לאחרונה על ידי יהונתן; 12-08-2010 בשעה 19:02.
לא בהפרש של יום בתנ"ך = כמה אלפי ימים במדע.