קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נוסע מחר לכרתים!
    על ידי B1ackSn0w בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-10-2008, 01:30
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-08-2008, 16:19
  3. אני טס מחר לחו"ל (היום 27.6.08)
    על ידי ioneccc בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 20:02
  4. נוסע מחר לשביעיות:))))))))))
    על ידי Motkot בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-07-2006, 04:09
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-04-2006, 23:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

נוסע מחר לחו'ל :)

ברירת מחדל נוסע מחר לחו'ל :)

נתחיל עם זה שאני בן 16.
    מחר אני נוסע לספרד, ומשם נוסעים שבוע באונייה לאיטליה וצרפת. קרוז כזה. מי שלא מכיר, זו אונייה ענקית כזאת[5000 איש בערך+1000 אנשי צוות] שיש בה בריכות, הפעלות, החלקה על הקרח, מגרשי ספורט, ג'קוזים, חדרים לילדים ונוער, ספא, חדר כושר, מגרש כדורסל, מגרש כדורגל, מיני-גולף, ועוד ועוד חחחחחח.... כן זה באמת עצום
    בקיצור יהיו שם אנשים אירופאים, אנחנו נוסעים בחברה אמריקאית[נוסע עם המשפחה]
    עכשיו שנה שעברה הייתי, ובאמת שהיו לא מעט כאלה שהיה אפשר להתחיל איתן, אבל לא עשיתי את זה[לא הכרתי את התחום, אבל בלי שום קשר פשוט לא קרה למרות שזה ישב לי קצת בראש.]

עכשיו, כמה שאלות
    1.לגבי פתיחים. פתיחי דעה לא ניראה לי יבואו טוב, אני שם עם המשפחה ולא יכול באמת להיות לי ויכוח או משהו עם חבר חח... עם איזה כדאי להשתמש?
    2.אני אהיה שם המשפחה, וגם החבר'ה שנוסעים לשם 99% עם משפחות, זה לא טיול שלוקחים עם חברים חח... לדעתכם יש סיכוי להגיע למצבים מעניינים? כולי תקווה....
    3.סיפורי DHV. נניח התחלתי עם מישהי שם, הכל טוב ויפה ואני מספר על סיפור שהיה לי עם חברים. עכשיו אני שם לבד עם המשפחה חח, היא לא באמת יכולה לדעת מה המצב החברתי שלי וכל זה. לדעתכם להפחית בזה? או בכל זאת?

אם יצוצו עוד שאלות אשאל, תודה חברים

עריכה:אוסיף משהו, יש חבר'ה בגילי כמעט בכל זמן ביום בכל מקום. יש הפעלות ב-2 בלילה לחבר'ה בגילי אפילו חח.
    נערך לאחרונה על ידי kaka123; 11-08-2010 בשעה 23:28.
    Maccabi Tel-Aviv
    AC Milan

פיקאפ.

האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.

כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.

מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.

בברכה,
    אני.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה נשמע כמו מסיבת סקס הדבר הזה.. הייתי אומר שבגלל שכולם שם באים באטרף של אנרגיות וברור שכל הבנות שם יהיו יותר בקטע של להכיר ממישהי שאתה עוצר בתחנת אוטובוס.. אז במקומך הייתי הולך על משהו ישיר יותר, מה גם אם אתה מדבר אנגלית באופן שוטף אתה יכול לשחק עם זה ולעשות דברים מעניינים, קיצר לא חסר.
    בקשר לשאלה שלך לא הבנתי? לא יכול להיות לך לצורך העניין ויכוח עם מישהי שהכרת שם? או עם אח שלך? תהיה יצירתי

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אוקיי דבר הכי ראשון קוראים למקום הזה מעבורת
    1.תשתמש בפתיח ישיר או פתיח סיטואציה אני ידגים
    סיטואציה
    אתה:בואנה חם פה כמו הביצים של השטן, תגידי לא קוראים לאחותך לירז? היא:לא... אתה:יופי כבר יש לנו משהו משותף, מאיפה את במקור??
    ישיר
    כל דבר שישיר כמו היי מעיניינים את ניראת לי חמודה ובאלי להכיר לך אותי אני X :]

2.כן ברור אחי ההורים בערב נגיד ילכו לספא או יהיו בחדר תתארגנו לסארג' איזה 5 ילדים ואם ילך אז בכיף תזרמו לשירותים או לכל מקום אחר
    3.אתה שם עם חברים, אתה יכול לשלב DHV SPIKES בזה שאתה מראה לה שאתה המנהיג של ה4,5 חברים שם, שיש לך הרבה ידידות שחופרות לך בהודעות בפלאפון, שאתה לא נידי שאתה מסתדר בעצמך ושאתה מגן על החברים שלך

אחי אתה חייב להכיר שם בנות אם לא יתפסו ממך רושם של הילד של האבא ואמא שנתקע בבית וזה חרא רושם זה הטיפ הכי טוב שיכולים לתת לך פשוט אל תשכח את המטרה שלך אתה שם לא בשביל להביא איזה מספר פלאפון או משהו כי לא בטוח הם יהיו ישראליים אז המטרה שלך היא להגיע הכי רחוק שאפשר מהגעה לקליק החברתי ועד לFC שיהיה לך המון בהצלחה ותהנה:]
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 11-08-2010 בשעה 23:55.

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    אוקיי דבר הכי ראשון קוראים למקום הזה מעבורת
    1.תשתמש בפתיח ישיר או פתיח סיטואציה אני ידגים
    סיטואציה
    אתה:בואנה חם פה כמו הביצים של השטן, תגידי לא קוראים לאחותך לירז? היא:לא... אתה:יופי כבר יש לנו משהו משותף, מאיפה את במקור??
    ישיר
    כל דבר שישיר כמו היי מעיניינים את ניראת לי חמודה ובאלי להכיר לך אותי אני X :]

2.כן ברור אחי ההורים בערב נגיד ילכו לספא או יהיו בחדר תתארגנו לסארג' איזה 5 ילדים ואם ילך אז בכיף תזרמו לשירותים או לכל מקום אחר
    3.אתה שם עם חברים, אתה יכול לשלב DHV SPIKES בזה שאתה מראה לה שאתה המנהיג של ה4,5 חברים שם, שיש לך הרבה ידידות שחופרות לך בהודעות בפלאפון, שאתה לא נידי שאתה מסתדר בעצמך ושאתה מגן על החברים שלך

אחי אתה חייב להכיר שם בנות אם לא יתפסו ממך רושם של הילד של האבא ואמא שנתקע בבית וזה חרא רושם זה הטיפ הכי טוב שיכולים לתת לך פשוט אל תשכח את המטרה שלך אתה שם לא בשביל להביא איזה מספר פלאפון או משהו כי לא בטוח הם יהיו ישראליים אז המטרה שלך היא להגיע הכי רחוק שאפשר מהגעה לקליק החברתי ועד לFC שיהיה לך המון בהצלחה ותהנה:]
    אתה כותב חצי נכון, חצי שטויות וחצי לא קשור.
    הקטע עם הפתיחים נכון, אבל מכיוון שזה Day Game פתיחים ישירים עובדים יותר טוב - יש מאמר של סנופקין אם אני לא טועה.
    הקטע עם ההורים חצי נכון, מה הבעיה לפתוח ליד המשפחה? מה הבעיה להגיד להם שהכרת אחת חמודה ואתה רוצה פרטיות? מה אתה בן 12?
    הקטע עם החברים בעייתי בגלל שהוא עם המשפחה, אבל הוא כן יכול להכיר שם אנשים ולהסתובב איתם.

החלק האחרון זה הדבר הכי גרוע (לדעתי) שאפשר להגיד לבן אדם מתחיל בפיקאפ... מה זה להגיד למישהו "אם אתה לא מתחיל עם בנות אתה יוצא אפס"? כל הקטע, כתוב בכל כך הרבה מקומות, זה לצאת בשביל להנות. אתה יוצא בשביל עצמך, אז יהיו קצת בנות אוליי יהיה משהו, בכל מקרה זאת לא המטרה שלך.

ובנימה אישית:
    די למחזר את זה... תבינו, פתיח זה כדי לקבל ממנה תצומת לב. לא משנה איך אתה פותח, העיקר שהשגת את תצומת הלב שלה והתחלת שיחה (ההבדל בין פתיח ישיר ללא ישיר זה סך הכל הצגת משיכה מצדך או לא ופעולה בהתאם לתגובה שלה)
    משפחה זה תרוץ משכנע ללא לעשות פיקאפ, אבל להגיד לך את האמת - אבא שלי רק מתגאה בי כשאני פותח סטים עם המשפחה או לידו. האמא זה קצת שונה, אבל לא בהרבה, סתם רוצה שלא תביא איזה פקצה הביתה, להתחיל עם בנות זה טוב מבחינתה (פחות שידוכים בעתיד )
    מנסיון, תזהר כשאתה מדבר עם בנות באנגלית... ביטויים בעברית מקבלים משמעות שונה באנגלית.
    DHV לא חייב לבוא בתור סיפורים. אתה יכול ליצור DHV אם אתה מסתובב עם אחת שהכרת (social proof) והוא ממש לא חייב לנבוע מחברים שלך. סיפור זה סיפור - אתה לא צריך לגרום לו לקרות מחדש כדי שהיא תאמין. מה אכפת לך אם היא מאמינה או לא

חוץ מזה, תזכור, אתה לא בא כדי להתחיל עם בנות, אתה בא כדי לנוח, להנות.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

השאלה הזאת כבר חוזרת על עצמה שזה מתחיל לעצבן:
    איך להתחיל בבורגס/קפריסין/אילת/מאדים... כל שבוע מישהו שואל וזה הכל אותו דבר.
    מה שיש בכל המקומות האלה ומה שיש גם בספינה זה תיירים, תיירות ואתה.
    התיירים כרגע לא מעניינים אותנו (או שלא הבנתי נכון?)
    תיירות, מעצם היותן הן במצב רוח לבילויים. הן לא מתכוונות להיות שם הרבה זמן והן רוצות להנות כמה שיותר לפני שהטיול הזה נגמר.
    כאן אתה נכנס לתמונה.
    תזכור שהן מחפשות אותך לא פחות ממה שאתה מחפש אותן.

פתיחים ישירים או עקיפים, תלוי במה שבא לך באותו רגע.
    בתכלס, שבוע אחרי (או כמה זמן שהשיט הזה נמשך) אתה לא תראה אותן יותר והן לא יזכרו אותך.
    אז צא מהמגבלות ותתחיל להשתולל!
    מה שכן, יכול להיות שהן לא מבינות עברית ורק כמה מילים באנגלית אבל גם הכמה מילים האלה, עם שפת גוף מתאימה, זה צריך להספיק.

משפחה יכולה להיות קצת מטרד, אבל כמה כבר אתה מתכוון להיצמד אליהם?
    גם הבנות שבספינה רק מחפשות תירוץ להיפרד קצת מהמשפחות שלהן. הרי גם היא תקועה עם המשפחה במקום לבלות עם החברות/ים שלה היא תשמח למישהו בגיל המתאים שאפשר לדבר (טוב, לא רק לדבר) איתו.

סיפורים
    כמו שכתבת, היא לא באמת יכולה לדעת, וגם ככה לא סביר שהיא תתאמץ לחפש יותר מדי
    ספר מה שבראש שלך.

זהו.
    זה מה שהיה לי לתרום לנושא, עכשיו מישהו מוכן לסכם את זה ולדחוף לFAQ?
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

ציטוט נכתב במקור על ידי kaka123 צפיה בהודעה
    נתחיל עם זה שאני בן 16.
    עכשיו, כמה שאלות
    1.לגבי פתיחים. פתיחי דעה לא ניראה לי יבואו טוב, אני שם עם המשפחה ולא יכול באמת להיות לי ויכוח או משהו עם חבר חח... עם איזה כדאי להשתמש? אני הייתי הולך על פתיח ישיר באנגלית(מקווה שאתה טוב באנגלית) זה ספינה עם תיירות אווירה טובה, אם תשדר ביטחון עצמי גבוהה וויב שמח אין סיבה שהיא לא תזרום איתך
    2.אני אהיה שם המשפחה, וגם החבר'ה שנוסעים לשם 99% עם משפחות, זה לא טיול שלוקחים עם חברים חח... לדעתכם יש סיכוי להגיע למצבים מעניינים? כן! ללא ספק יש סיכוי אחרת בשביל מה להתחיל עם בנות שם, אם אתה מתחיל עם מישהי שם אתה יכול להביא אותה לחדר שלך, אתה יכול לירקוד איתה שם, אתה יכול להסתובב על הספינה איתה, לשתות איתה אין בעיה להגיע שם ל"מצבים מעניינים".
    3.סיפורי DHV. נניח התחלתי עם מישהי שם, הכל טוב ויפה ואני מספר על סיפור שהיה לי עם חברים. עכשיו אני שם לבד עם המשפחה חח, היא לא באמת יכולה לדעת מה המצב החברתי שלי וכל זה. לדעתכם להפחית בזה? או בכל זאת? גם אם אתה סתם עם מישהי לבד היא לא יכולה לדעת מה המצב החברתי שלך, אין בעיה בסיפורי DHV ולא צריך להפחית עם זה או משהו.

אם יצוצו עוד שאלות אשאל, תודה חברים

עריכה:אוסיף משהו, יש חבר'ה בגילי כמעט בכל זמן ביום בכל מקום. יש הפעלות ב-2 בלילה לחבר'ה בגילי אפילו חח.
    בהצלחה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

1.ישיר
    2.כן
    3.בכל זאת

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    אתה כותב חצי נכון, חצי שטויות וחצי לא קשור.
    הקטע עם הפתיחים נכון, אבל מכיוון שזה Day Game פתיחים ישירים עובדים יותר טוב - יש מאמר של סנופקין אם אני לא טועה.
    הקטע עם ההורים חצי נכון, מה הבעיה לפתוח ליד המשפחה? מה הבעיה להגיד להם שהכרת אחת חמודה ואתה רוצה פרטיות? מה אתה בן 12?
    הקטע עם החברים בעייתי בגלל שהוא עם המשפחה, אבל הוא כן יכול להכיר שם אנשים ולהסתובב איתם.

החלק האחרון זה הדבר הכי גרוע (לדעתי) שאפשר להגיד לבן אדם מתחיל בפיקאפ... מה זה להגיד למישהו "אם אתה לא מתחיל עם בנות אתה יוצא אפס"? כל הקטע, כתוב בכל כך הרבה מקומות, זה לצאת בשביל להנות. אתה יוצא בשביל עצמך, אז יהיו קצת בנות אוליי יהיה משהו, בכל מקרה זאת לא המטרה שלך.

ובנימה אישית:
    די למחזר את זה... תבינו, פתיח זה כדי לקבל ממנה תצומת לב. לא משנה איך אתה פותח, העיקר שהשגת את תצומת הלב שלה והתחלת שיחה (ההבדל בין פתיח ישיר ללא ישיר זה סך הכל הצגת משיכה מצדך או לא ופעולה בהתאם לתגובה שלה)
    משפחה זה תרוץ משכנע ללא לעשות פיקאפ, אבל להגיד לך את האמת - אבא שלי רק מתגאה בי כשאני פותח סטים עם המשפחה או לידו. האמא זה קצת שונה, אבל לא בהרבה, סתם רוצה שלא תביא איזה פקצה הביתה, להתחיל עם בנות זה טוב מבחינתה (פחות שידוכים בעתיד )
    מנסיון, תזהר כשאתה מדבר עם בנות באנגלית... ביטויים בעברית מקבלים משמעות שונה באנגלית.
    DHV לא חייב לבוא בתור סיפורים. אתה יכול ליצור DHV אם אתה מסתובב עם אחת שהכרת (social proof) והוא ממש לא חייב לנבוע מחברים שלך. סיפור זה סיפור - אתה לא צריך לגרום לו לקרות מחדש כדי שהיא תאמין. מה אכפת לך אם היא מאמינה או לא

חוץ מזה, תזכור, אתה לא בא כדי להתחיל עם בנות, אתה בא כדי לנוח, להנות.
    לא אבל הוא בן 16, בכל זאת אחרי כול מה שאמרת אני לא מסכים כי פשוט אני מעדיף לשמור את זה לעצמי יהיו לך אלף ואחד רגעים שתהיה לבד למה לא לחכות לאחרי הצהריים ולצאת עם ווינג מאשר לצאת עם ההורים לפחות לי זה מוריד בטחון וגיים אחושרמוטה
    ומנסיון כמה שתנסה להנות בלי להכיר זה לא יבוא לך בטבעיות אתה נהנה אבל בסוף כלום לא יצא לך עם בנות שיהנה לא אמרתי שלא פשוט שיזכור לא להתקע עם פחד גישה
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 12-08-2010 בשעה 12:07.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תחשוב שמתוך כל 6,000 הנוסעים, יש בערך 3,000 נקבות, מתוכן כ-1,000 אמאות ו2,000 צעירות 30-, מתוך ה2,000 צעירות 30-, תמצא כ500 בנות בגילך(14-18), שאתה מסוגל להתחיל איתן ולסגור איתן משהו.
    יש לך 500 אפשרויות, אם יש לך סטנדרטים נורמליים(HB6+), תמצא שם כ-200 כאלה לפחות.
    יש לך יותר מ-200 אפשרויות, אתה חושב שלא תצליח עם אף אחת מהן?

מה זה סטנדרטים נורמלים? חח זכותו של כל בנאדם להתחיל שהוא פותח גם רק עם 8+ אני למדתי שבפיק אפ אני לא צריך ללמוד להשתפר ושככל שאני משתפר הסיכוי שלי להשיג את הבחורות שאני באמת רוצה הוא הרבה יותר גדול.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 12-08-2010 בשעה 20:48.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    מה זה סטנדרטים נורמלים? חח זכותו של כל בנאדם להתחיל שהוא פותח גם רק עם 8+ אני למדתי שבפיק אפ אני לא צריך ללמוד להשתפר ושככל שאני משתפר הסיכוי שלי להשיג את הבחורות שאני באמת רוצה הוא הרבה יותר גדול.
    לא הבנתי,אתה למדת שאתה צריך ללמוד להשתפר או לא ?
    כי אם לא,אז המשפט שלך לא הגיוני.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לא קשור, זאת לא הנקודה שדיברתי עליה...
    גם לי יש סטנדרטים גבוהים של 8+, אבל לכל בן אדם זה אחרת..
    רציתי להרחיב את הרשימה שלי, שיהיו כמה שיותר אפשרויות, אז אם הסטנדרטים שלו הם HB6+, אז יש לו כ-200 אפשרויות
    מובן?
    עדיף כבר להשיג משהו מאשר לא להשיג כלום, הוא על ספינה...
    ויש את המשפט שאומר: "חור זה חור"
    למרות שהוא לא תמיד נכון.

חחחחח אוקיי אז אם ככה מובן ואתה צודק

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

זה לא משנה איפה ההתחלה היא אותו הדבר ואפילו יהיה יותר קל מלפתוח ברחוב או בקניון כי זה אווירה של חופש

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect