עזבו את זה שכולנו יודעים שאני אקבל גישה, אני כותב את הסיפור הזה כי אני מאסטר ספלינטר ואתם צבי הנינג'ה.
אז תלמדו ותפיקו לקחים.
ניסיון:
תיאורטי:
זה מה שכתבתי לפני חודש בערך
מאז, קראתי עוד כמה דברים, טכניקות מתקדמות שפיתחתי בעצמי וכו'.רשימה של בערך מה שקראתי(יש עוד הרבה):
כל הוידאויים של מיסטרי, כל הלינקייה פה, מדריכים בפורומים אחרים, באתרים ישראליים אחרים....
יש לי תיקייה שלמה של פיקאפ במחשב.
קראתי בערך את הספר של DAVID D, DOUBLE YOUR DATING
Venusian Arts...
Magic Bullet
The Game
The Rules of the Game
כמעט כל מה שיש על המיסטרי מת'וד באינטרנט...
הספר של מאפ"י המרכז לאמנויות הפיתוי
הספר של דון ז'ואן
How to get beautiful women into bed
How to become and Alpha Male
Sod
Alpha Man Lexicon
Cocky Funny Manual&WorkBook
Brad's Fasion Bible
הספר של Carlos Xuma
ועוד...
קראתי את חלקם עד הסוף וחלקם דיפדפתי ככה בחלקים החשובים.
עוד מדריכים בכל מיני אתרים בריטים ואמריקאים:
highschoolpuas.tk
pick-up-artist-forum.com
האתרים של כל הפיקאפרים המקצועיים:
Adam Lyons
Richard La Ruina (Gambler)
Gunwitch Method
Carlos Xuma
Sinn
Neil Strauss(Style)
Kezia
Kajun
ועוד הרבה אמני פיתוי שאת חלקם ממש אהבתי.
וכו'.. ואני עדיין מחפש עוד חומרים... כל מיני פורומים ומקורות מידע...
אני מנסה לסכם הכל... חלק אני יודע וזה בא לי בפשוט טבעיות כי התאמנתי על זה כל כך הרבה...
אתרים ישראליים אני לא מפרסם כי הם נחשבים למתחרים כן?
זה בערך שנה וקצת של התלמדות... עם הרבה הפסקות ולא רציניות... התחלתי לקחת את זה רציני רק לפני איזה חודשיים... אז אל תעשה את הטעות שלי... קח את זה רציני, תתחיל ללמוד חומרים וצא לשטח... ורק שתדע, לצאת לשטח יותר חשוב מלקרוא את המדריכים! אתה חייב לצאת לשטח, בלי זה לא תוכל להצליח.
ניסיון שטח:
בכללי שנהייתי רציני לפני 3 חודשים, יצאתי לשטח הרבה, רק בקיץ המגעיל הזה, אני חסר חופש אז אין לי הרבה זמן לצאת לסארג', בכל הקיץ יצאתי אולי 4-5 פעמים לסארג' וזה היה בהזדמנות אחרי קורס שהיה לי או אחרי עבודה...
קודם הייתי יוצא לסארג' כמעט כל יום, סגרתי הרבה.
בכללי, מתחילות איתי גם הרבה בנות ואני לא צריך לעשות הרבה עבודה כי אני מבורך בהופעה שלי
עם השנים והניסיון, פתחתי מבטים סקסיים, מפתים וחיוך שמעיף לכם תתריס, התעסקתי הרבה בפיקאפ, באינר גיים ובמראה החיצוני בעיקר כשאין לי זמן לצאת לסארג'ים.
וכשיצאתי לסארג'ים השתמשתי בחומר מצויין, זה בא לי בטבעיות אולי בגלל שלמדתי את הנושא כל כך הרבה זמן כבר.
אני בכללי יותר אוהב את הפיקאפ הטבעי מאשר הVENUSIAN ARTS של מיסטרי, אבל בגדול, יש לי מתודה משלי.
איך התחלתי בכלל עם הפיקאפ?
לפני הפיקאפ, היו לי הרבה ידידות, היו לי סגירות מדי פעם אבל הייתי אומר שזה היה מזל... אני פשוט לא הבנתי הרבה רמזים והרבה בנות רצו אותי, אני פשוט לא ידעתי את זה.
התחלתי ללמוד בזכות אח שלי, שהוא קנה את כל הספרים והביא לי לקרוא אותם, הוא גם לימד אותי הרבה דברים.
מאז קראתי את הספר של מאפי בערך לפני שנה וחצי, זה היה הספר הראשון שלי, אחרי זה קראתי את THE GAME,זה הספר הכי טוב שקראתי עכשיו(לא קשור לפיקאפ), THE RULES OF THE GAME ואז עשיתי הפסקה ובוקשי למדתי פיקאפ, אבל עדיין, השתנתי, נהייתי יותר אלפא, יותר בטוח בעצמי, יותר חוצפן, פחות נחמד וכו'. אבל האמנתי רק במה שמיסטרי אומר וחשבתי שכל השאר זה בולשיט עד שנחשפתי לחומר של גמבלר.
כרגע, אני נמצא במצב די "דאון", כי אין לי הרבה זמן לצאת לשטח, אני ממש עסוק ואני מקווה שעד ספטמבר כל הלחץ שלי יעבור.
מה המטרות שלי?
ברור שתמיד אפשר להשתפר, אבל אני לא רוצה להיות יותר מדי טוב.
אני רוצה ללמד אנשים אחרים את מה שאני יודע, שזה מה שאני כבר עושה, אבל לקחת את זה יותר נכון, לתת שיעורים פרטיים וכל זה.. לא להתפרסם או משהו, לתת שיעורים פרטיים סתם ככה כדי להרוויח מהצד ובעיקר כי אני רוצה להיות גאה בתלמידים שלי
אבל אני לא רוצה להיות יותר מדי טוב, ואני לא רוצה להתפרסם בזכות הפיקאפ, אני רק רוצה להשיג סגירות מתי שאני רוצה.
אז בערך סיכמתי הכל.
אני אחסוך לך את התגובה של "מאושר", פשוט תביא לי כבר תסיסמא.