רציתי לכתוב באופן חופשי אבל נראה לי שייקל עליכם אם אני אצמד לטופס.
הגיל שלכם: 16 בספטמבר 17.
מה הנסיון שלכם כולל:
קראתי את רוב הספרים הקיימים בשפה העברית, למרות ששמעתי דברים רעים על חלק מהם אמרתי לעצמי שגם אם מתוך 200 עמודים 198 זבל עדיין אני יכול לרכוש מהם ידע חיוני. לא עשיתי שום קורס. אני מעסק בתחום הפיקאפ בערך כשנתיים למרות שאם יד על הלב מתוחם שנה רק קראתי חומר עיוני מכסא המחשב והייתי מאונן מנטאלית. החל מספטמבר האחרון החלטתי שזהו, אני מוריד את המסך על ההצגה העלובה שאני PUA והופך לכזה באמת. ומכאן העיניינים באמת התחילו לזוז והתחלתי לראות את אחוזי ההצלחה עולים באופן סדיר כמו המניות של טבע בבורסה חוויתי לא מעט הצלחות (ואני לא מגדיר NC כהצלחה) בין אם היו סטוץ או קשר ארוך טווח.
נ.ב אני דוגל בגישה הטבעית, אני בא עם העקרונות והכללים מהבית אבל לפעמים, דווקא כשאני הולך עם ההאנצ' הפנימי אני משיג יותר הצלחות
איפה אתם עכשיו מבחינתכם:
מבחינתי אני עדיין לא בשיא שאני מאמין שאני יכול להגיע אליו, ובאופן כללי אני מאמין שתמיד צריך לשאוף ליותר מהמצב הקיים. אני מרגיש שאני באופן חד משמעי מעל הממוצע, אפילו יש איזה 2-3 משתמשים שהגבתי בנושאים שלהם כאן בפורום וממשיכים לבקש את ההכוונה והעצות שלי בפרטי, ולאחד מהם אני מסייע באופן שותף במסנג'ר.
איפה אתם רוצים להיות, מה המטרה שלכם:
המטרה שלי באופן כללי: שתהיה לי את היכולת לאסוף הביתה בחורה שגרמה לי לסובב את הראש בהתפעלות ועומדת בקריטריונים שלי. אבל תוך כדי להמשיך לכבד אותה ולהשאר עם הראש על הקרקע ולזכור שאני כמו כולם רק בנאדם.