בואו נעשה סדר בדברים 2 הבעיות העיקריות שלי בהימור הזה
- לא הייתה תוספת זמן, מיכוון שישר הם עברו לפנדלים ללא הערכה לפני כן, דבר שאף אחד מהפורום לא ידע שיקרה, הבעיה הגדולה פה שמשחק כזה לא רשום בחוקים של הפורום ואף אחד לא יודע מה לעשות במצב כזה. עכשיו, במידה והשופט היה מסיים את המשחק ללא תוספת זמן וללא פנדלים, הייתי אומר שופט מפגר שותק ושולח נקודות כמו ילד טוב מיכוון שלא הייתה תוספת זמן והיה ישר אחרי זה פנדלים אני לא אשתוק על זה, כי זה פשוט מעצבן אותי.
- לא רשום שום חוק (אפילו מקס אמר שצריך לעדכן את זה) *פעם היה עכשיו אין שהמשתמש צריך לרשום במידה וזה כולל הערכה\פנדלים וכל הבולשיט הזה, זמן פציעות(תוספת זמן) זה חלק מהמשחק, תוספת זמן לא הייתה במקום התוספת זמן הם עברו ישר לפנדלים דבר שמעולם לא ראיתי, במידה והייתי יודע שזה ככה עדיין הייתי מהמר, כן עדיין הייתי מהמר אבל מיכוון שכבר הימרתי ולא ידעתי שזה מה שיקרה אז יש לי זכות לרכב על זה, כי זה פוגע בצורת המשחק כשאין את ה7 דקות פלוס\מינוס על החילופים שהם עשו בדקה ה - 54 עד הדקה ה - 62 , שזה 8 דקות, תסכים איתי שבמשחק רגיל השופט היה מוסיף לפחות 5 דקות תוספת זמן, תוספת זמן של 5 דקות זה הרבה זמן הפועל תל אביב לקחו אליפות, עונה שלמה הייתה תלויה על ה2 דקות האלו של התוספת זמן והינה הפועל לקחו את האליפות בדקה 92 לא אני לא אומר שריאל מדריד היו מבקיעים בתוספת זמן, אבל לך תדע, שזה מה שדופק את ההימור 8 דקות של תוספת זמן חסרים שהחליפו את זה בפנדלים הדפוקים האלה.
Gaya, תעשי טובה את לא מבינה על מה הוויכוח.
זה שזה עד הדקה ה90 זה ברור, אבל הדקה ה90 זה כולל התוספת זמן שמוסיף השופט שמשום מה הוא לא הוסיף זמן וישר
הם עברו לפנדלים.
אני מסכים עם החוק של ה90 דקות, זה ברירת מחדל מאוד ברורה.
אבל מיכוון שזה משחק דיי מוזר ולא מובהר, ככה גם ההימור.