שלום, התחלתי לא מזמן לעבוד על הפיקאפ וקראתי מאמרים והכל (עוד לא סיימתי ) , קיצור יש לי כמה שאלות
ממש חשובות :
1. נגיד אני במועדון ואני ניגש לכמה בנות בחבורה / הוא סתם לאחת , המצב הוא שהמועדון די רועש ואני לא ממש יכול לדבר , או שיכול אבל יהיה קשהמה כדי לעשות להתחיל לירקוד איתה ישר (מה שלא ניראה לי ) או לנסות לדבר איתה קצת לפני ולהתחיל לירקוד איתה , וכאן הבעיה , אין לי כל כך רעיונות לדיבור עם מישהי שאני פגשתי רק עכשיו , כאילו ,נגיד ואני מנסה את אחת השיטות של לשאול שאלה ולדון בה .. אז לפני זה מה כדי להגיד " היי מה קרוה ? " (או משהו בסגנון ) או פשוט לשיאול ישיר (לדוגמא ) "אני וחבר שלי התערבנו מה אנשים יותר יגידו ,מי לדעתך משקר יותר ? בנים או בנות ? " נגיד היא עונה לי על זה ... מה הלאה ? לאין זה מתפתח כיאלו מה המעבר בין השאלה לבין השיחה ...???.
(וגם אם אפשר לתת כמה רעיונות לשיחה , זה ממש יעזור)
2. אם יש בנות שאני מכיר אותם ויצאתי איתן כמה פעמים , ולא נסיתי בכלל להתחיל איתן ופתאום באלי על אחת מהן , כדי לנסות ? הפחד שלי הוא שאני יקבל לא ," ושהשמועה " תרוץ בין כולם ... (האם זה סיכון שכדי לקחת )![]()

מה כדי לעשות להתחיל לירקוד איתה ישר (מה שלא ניראה לי ) או לנסות לדבר איתה קצת לפני ולהתחיל לירקוד איתה , וכאן הבעיה , אין לי כל כך רעיונות לדיבור עם מישהי שאני פגשתי רק עכשיו , כאילו ,נגיד ואני מנסה את אחת השיטות של לשאול שאלה ולדון בה .. אז לפני זה מה כדי להגיד " היי מה קרוה ? " (או משהו בסגנון ) או פשוט לשיאול ישיר (לדוגמא ) "אני וחבר שלי התערבנו מה אנשים יותר יגידו ,מי לדעתך משקר יותר ? בנים או בנות ? " נגיד היא עונה לי על זה ... מה הלאה ? לאין זה מתפתח כיאלו מה המעבר בין השאלה לבין השיחה ...???.