קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 50 דייטים ראשונים
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 19:08
  2. 50 דייטים ראשונים HTTP
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 15:28
  3. 50 דייטים ראשונים
    על ידי iONiX בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 07:48
  4. ראיתי עכשיו 50 דייטים ראשונים בטלוויזיה
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 12:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

דייטים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל דייטים

אני צריך עצות ועזרה לגביי הזרמת דייטים והפיכתם לדייטים טובים.

בינתיים (תקנו אותי אם אני טועה) הבנתי שבדייט אני צריך להיות איתה בכמה מקומות ולעשות קינו כדי ליצור הרבה נוחות..

אבל אני רוצה עזרה גם בלהוביל לנשיקה. איך להגיע למצב המתאים לנשק אותה וכו'....

יש לי ניסיון קטן בדייטים אז כל עצה/עזרה תתקבל בברכה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אל תיגרר לדייטים, יש לזה קונוטציה של מערכת יחסים, וזה מחזיר אותך לראש של AFC (צריך לשלם עליה, ולהרשים אותה וקישקושים אחרים)
    במקום, תצאו למקום עם חברים ביום השני, או שלך או שלה, ואחר"כ תבודד אותה אליך הביתה. זה במקרה שכבר לקחת מספר, הרעיון הוא להמנע מדייטים ולנסות לבודד כבר באותו היום, אני מבין שזה לא כזה תלוי בך בגילאים מסויימים (כי אין מה לעשות והיא לא יכולה לישון אצלך סתם ככה, תלוי בהורים ולא בה), אז פשוט אל תכנס לכל הנושא של דייטים, תצאו לבלות ביחד לא לצאת ל"דייט". זה פחות מלחיץ, היא לא חושבת כל הערב על זה שאתה רוצה לשכב איתה ובכלליות צריכה לדאוג פחות לאיך היא נראית בעיניך, כי אתה לא בוחן אותה כל הזמן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אוקי אז לא דייטים אז מפגשים..... same shit

אני רוצה לדעת איך להגיע איתה למצב של נשיקה!! דחוף לי לדעת

יוצרים נוחות והכל ואז מה? מתח מיני? מה!?!?

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

להגיע למצב של נשיקה: אחרי שיצרת את המשיכה - צור מתח מיני.
    אני אכין מדריך על איך להגיע למצב של נשיקה עוד מעט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

תודה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אני לא שולל עד כדי כך דייטים כי היו לי כמה דייטים והיו בהם גם סגירות יפות,אז אני יעזור לך קצת יותר.
    בשבילי אישית ,דייט זה כאילו הכרתי מישהי ועכשיו בידדתי אותה לאיזור רחוק מחברות שלה,פחות השלב של המשיכה שהיה צריך כבר לקרות.

אז כמו כל גיים רגיל ,כל הגיים אני עושה קינו אסקיליישן כל הזמן. מתחיל ביצירת משיכה,כמה סיפורים עם המון DHV (דייט זה מקום מושלם בשביל זה) קצת קוקי פאני ואני בפנים.
    בשלב הזה אני מתקרב אליה פיזית כבר עם הכיסא או שהיא כבר עושה את זה,ויוצר נוחות,פה אני מתנהג הכי טבעי ורגוע שיש,מנסה להתחבר אליה בצורה הרגשית (עוצר קצת את הקינו,או לפחות מחזיק לה רק יד כשהיא אומרת משהו נורא אישי) ומשם הדרך לסגירת נשיקה היא קצרה ביותר ...הולכים משם,משלמים,מסתובבים קצת,יושבים מתחת לבית שלי ,מתמזמזים ,ואז פשוט אני מתחיל ללכת לכיוון הבית שלי,אני אפילו לא חושב על לומר לה שלום,אני מכניס את הקוד של הלובי נכנס ומוביל אותה.
    יותר מזה אני לא חושב שאני צריך לפרט מה עושים מעבר לזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

זה חשוב גם לי הנושא שפתחו פה.. גם אני הולך לדיי הרבה דייטים... אבל חשבתי על משו- אם אתה לא קורא לזה דייט אלא- באלך להיפגש?
    זה מוריד מהלחץ לא? אבל עדיין אתה מקבל את מה שאתה צריך ונפגש איתה בבידוד... לא כך? במילים אחרות עדיף להגיד לה אם באלה להיפגש מאשר להגיד לה שאנחנו יוצאים לדייט, לא כך?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

דייט - אתם הולכים, רק שניכם, ביחד, למסעדה, בית קפה, טיול על החוף, גלידריה, פיצריה כל דבר אחר.
    לא דייט - אתה מזמין אותה לצאת איתך ועם חברים שלך. אתה יוצא איתה ועם חברים שלה ומשם אתה מבודד אותה.
    זה המשך ישיר של הפיקאפ שלך.

לא אמרתי שזה לא יעיל לצאת איתה לבד, זה פשוט יותר יקר. חוץ מזה - כשבחורה יוצאת איתך לדייט, היא באופן אוטומטי נכנסת לסטראוטיפ של דייטים, אולי בגילאים מסויימים זה לא מדבר אליכם, אבל במקום לשכב איתך באותו הערב, היא חושבת על דברים כמו "לא לשכב בדייט ראשון". אם זה לא דייט, אתה לא קובע "מסגרת" למערכת יחסים שלכם. אין לה הגדרה.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    דייט - אתם הולכים, רק שניכם, ביחד, למסעדה, בית קפה, טיול על החוף, גלידריה, פיצריה כל דבר אחר.
    לא דייט - אתה מזמין אותה לצאת איתך ועם חברים שלך. אתה יוצא איתה ועם חברים שלה ומשם אתה מבודד אותה.
    זה המשך ישיר של הפיקאפ שלך.

לא אמרתי שזה לא יעיל לצאת איתה לבד, זה פשוט יותר יקר. חוץ מזה - כשבחורה יוצאת איתך לדייט, היא באופן אוטומטי נכנסת לסטראוטיפ של דייטים, אולי בגילאים מסויימים זה לא מדבר אליכם, אבל במקום לשכב איתך באותו הערב, היא חושבת על דברים כמו "לא לשכב בדייט ראשון". אם זה לא דייט, אתה לא קובע "מסגרת" למערכת יחסים שלכם. אין לה הגדרה.
    אז אתה לא עושה את זה דייט,אתה לא מזכיר את המילה דייט
    אתה קובע איתה לבוא איתך לים עם התירוץ הכי עלוב מצידי שתגיד לה שאתה אף פעם לא מסיים את האבטיח לבד ואתה רוצה לחלוק אותו איתה או משהו זה לא באמת משנה.
    היא תבוא,לא תחשוב בכלל על דייט,אתם תיהנו תשחו ביחד ,אתה בשלך עושה גיים ,קינו אסקיליישן,קוקי פאני ,מפלרטט,אחר כך יוצר נוחות...הכול כרגיל,הפגישה הזו כל כך כיפית שהיא בכלל לא חושבת על לא לעשות סקס בדייט ראשון כי אתה לא משדר תחושה של דייט או כל דבר שקרוב ללא לרצות לעשות איתך סקס.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect