קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש דנדש :)
    על ידי EvilPussyFighter בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:16
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

חדש בפיק אפ

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

ברירת מחדל חדש בפיק אפ

שלום רב לכולם חח.
    קראתי פה כמה דברים מהלינקייה וממש עשה לי חשק להתחיל..
    הבעיה שבחיים שלי לא התחלתי עם מישהי סתם ככה ברחוב וכאלה כי בחבורה שלנו אין אף אחד שממש עושה את זה,
    אז כאילו לא היה לי ממש ללמוד ואני חסר ניסיון לגמרי.
    אממ אז השאלה שלי היא כזאת, מאיפה כדאי להתחיל? יש איזה תוכנית להעלאת הביטחון הבנתי.. או שכבר עדיף לי לצלול לזה ולנסות,
    למרות שאני לא יודע כמעט כלום , וככה להתרגל? כי יש לי פחד גישה די גדול (בעיקר מפחד שיבינו שאני מתחיל איתן ומהרגשה שאני כאילו עלול לעשות לעצמי בושות ושהן ידברו על זה, לאו דווקא אם יש לה חבר וכאלה).
    ד"א אגב אני בן 17 ועוד איזה שבועים נוסע לאילת עם החבר'ה יש מצב שעד אז יהיה לי מושג מהחיים?
    קיצר מכל החפירה אני צריך לדעת איך להתחיל עם זה ואם לא אכפת לכם שתספרו לי איך אתם התחלתם... טנקס.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם אתה חושב שאין לך מספיק ביטחון - יש תוכנית שנקראת בקיצור DC תחפש בפורום יש מלא מדריכים לזה
    וגם תקרא ספרים מהלינקיה אני אישית קורא את של מיסטרי אבל המאגר חומרים כל כך גדול זה לא בעיה למצוא מה לקרוא
    אבל לא משנה כמה תקרא זה לא יהיה כמו דקה ב"עולם האמיתי" אז תקרא תתכונן והכי חשוב תתרגל בשטח ! בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי prokill; 12-08-2010 בשעה 15:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תאכלס -לינקייה
    תקרא קצת כדאי לדעת בסיס לפני שמתחילים ותמשיך לקרוא תוך כדי שאתה מתרגל ככה תלמד מהשטח את הטעויות שלך כשאתה חוזר הביתה וקורא ספר או מאמר, ככה אתה בעצם מבין פתאום מה היית צריך לעשות בכל סיטואציה כדי להפיק ממנה את המירב
    ככה לומדים הכי טוב לדעתי
    בהצלחה[:

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

אממ אוקיי יש את התוכנית הזאת בעברית?
    אה ותספרו לי איך התחלתם אתם...

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הדרך שאנחנו התחלנו לא משנה, אני בכלל הגעתי מנושא מNLP - זה לא אומר שאתה צריך ללמוד NLP בשביל ללמוד פיקאפ. אני חושב שניקו צודק, אתה צריך קצת להבין מי נגד מי, ואז אם אתה מרגיש שאתה נתקע בנקודה מסויימת, אתה צריך לחפש עוד תאוריה - בגדול כל מה שאתה צריך להבין זה שאתה צריך -
    1. ביטחון עצמי - אם אין לך, תזייף אותו. תיגש לבחורות ותתנהג כאילו אתה הכי בטוח בעולם, פעם אחת, פעמים, בסוף מספיק אנשים יגידו לך שיש לך ביטחון עצמי בשביל שתאמין בזה.
    2. יכולת להתקדם מינית, אתה חייב לדעת לגעת במישהי - יש על זה כמה מאמרים באמת לא רעים בפורום מאמרים.
    3. הרבה - הרבה - הרבה בחורות בחיים. המון. כמה שיותר. אתה לא צריך לזיין אותן, אבל אם תלמד שעדיף לצאת להתחיל עם בנות כשיש איתך בנות, מאשר כשיש איתך בנים, אתה לא צריך את כל השאר. (זה לא בדיוק נכון, אבל זה גם לא בדיוק לא נכון).

קוראים לזה Pre-selection. זה אחד הדברים שנותנים הוכחה מעשית לכל שאר האנשים בכל מקום שאתה יוצא אליו שאתה בחור חברותי ושכיף להיות איתך (Social Proof).

תוותר על התוכנית של דימוניק קונפידנס - ברגע שתכניס לעצמך לראש שיש לך פחד גישה, אתה תשים אליו לב הרבה יותר מידי.
    לכולם יש פחד גישה, ומי שאומר לך שלא משקר, הרעיון הוא שמתגברים פעם אחת, מתגברים פעמיים, ויהיה בסדר.
    איזה בושות כבר אתה יכול לעשות לעצמך? ניגשת לדבר עם מישהי, היא לא הולכת לצחוק עליך אחריך עם חברות שלה, היא לא הולכת
    לעשות ממך צחוק מול כולם, ובמקרה הכי גרוע, היא אולי תתעלם ממך ותלך. אם לא תעשה מזה עניין גדול, היא לא תעשה מזה עניין גדול.

וחברים שלך יכולים רק להסתכל עליך ולקנא, כי אתה ניגשת והם רק יכולים רק להגיד "מה הייתי עושה לה".

בנוגע ל"תבין שאני מתחיל איתה" - רגע, אתה לא רוצה שהיא תבין? אתה רוצה שהיא תנשק אותך מבלי להבין שאתה מתחיל איתה?
    ברמה מסויימת, גם אם אתה ניגש בגישה הכי "עקיפה" - היא מבינה שאתה מתחיל איתה - וזה לא דבר רע. 

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

וואי ממש תודה על התשובה הזאת (:
    נראה לי שאני פשוט אצטרך להתגבר על זה וזהו..

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אחי כולנו היינו ככה פעם.
    אף אחד מאיתנו לא נולד עם זה, וזאת הסיבה שהגענו לתחום.

כמו שכבר אמרו לפני - תקרא חומר ותצא לשטח. המון המון אנשים (גם אני בהתחלה) רק קוראים חומר ולא יוצאים לשטח. הם צוברים מלא ידע אבל פוחדים מדי לצאת לתרגל.
    מה שאני עשיתי זה יצאתי פעם ראשונה עם ווינג, שבשביל שנינו זה היה סארג' ראשון, וככה התחלנו.
    אף סט לא נפתח כמו שצריך (אפילו לא אחד), אבל בכל זאת קיבלתי זריקת מוטיבציה. הייתי יכול לומר לעצמי שסתם יצאתי מפגר, אבל למדתי מזה, קיבלתי נסיון. אח"כ יצאתי עוד פעם עם ווינג (אחר) וסגרנו שלושה NC כל אחד, ואז כבר קיבלתי מספיק ביטחון לצאת גם לבד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

סבבה למרות שאני נראה לי אתחיל לבד, זה לא כזה משנה נכון?

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לא משנה בכלל, רק נתתי דוגמא.
    לי פשוט לא היה מספיק ביטחון להתחיל לבד, ובגלל זה חיפשתי ווינג.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בעיקרון אני חושב שגם אחרי כמה שבועות זה שיש לך ווינג עוזר לך בביטחון אבל זה מאוד תלוי .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

תתחיל לקרוא מאמרים שפורסמו בפורום,את הספר של מיסטרי(מומלץ באנגלית)
    תפתח אשכול בפורום חיפוש ווינגים אולי תמצא מישהו מהאיזור שלך זה יעזור הרבה

דרך אגב לדעתי אתה פשוט מסתכל על זה מזווית מוזרה...שאתה בא להתחיל עם מישהי וזה מוזר,זה לא ממש ככה תחשוב שאתם נפגשים כמה חברים וידידות ואתה פשוט עושה עלייה גיים זה אותה יציאה בדיוק

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

עצם העובדה שהן יודעות שאתה מתחיל איתן זה גורם להן להיות מוחמאות מזה ונותן להן חשק לדבר איתך, חוץ מזה לך דבר איתן ותעשה להן טובה בכך שאתה נותן להן את ההזדמנות החד פעמית שהן לא יזכו לקבל עוד פעם להכיר אחד כמוך. בהצלחה! XD

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect