קורה שבנות עושות קטעים רגשניים ומתחפרנות אני לא תמיד יודע אם הן באמת חשות רגשות כל כך קיצוניים או שזאת רק הצגה.
זה תמיד מבחן לראות איך אני אגיב לזה? אשמח לקבל הסבר על זה ואיך אמורים להגיב שזה קורה.
תודה מראש.
קורה שבנות עושות קטעים רגשניים ומתחפרנות אני לא תמיד יודע אם הן באמת חשות רגשות כל כך קיצוניים או שזאת רק הצגה.
זה תמיד מבחן לראות איך אני אגיב לזה? אשמח לקבל הסבר על זה ואיך אמורים להגיב שזה קורה.
תודה מראש.
|
|
נגיד אחרי שכבר יצרתי משיכה בשלב הנוחות עשיתי כמה דברים שפגעו בבחורה (לא במכוון כמובן) והיא נהייתה דיי קיצונית בתגובה שלה. כעסה,נעלבה, רצתה לנתק קשר וכו', איכשהו יצאתי מזה.
אם יצאת מזה אז כנראה שזה היה או סתם שיט טסט או סתם הצגה מיותרת שאפשר לעבור אותה. אם היא מתנהגת בצורה מוגזמת פשוט תעבור הלאה היא לא שווה את הזמן שלך. שבירת ראש פשוט ><
תשומי.
לא יותר מתשומי.
אל תקח את זה רציני, יש כל כך הרבה בנות שמושפעות מסרטים וחייות בסרטי דרמה רומנטית וכותבות כמה הן סובלות בסטאטוסים בפייסבוק כדי שכולם ירחמו עליהן.
כמו שאמרת, לא באמת התכוונת לפגוע בה, אז זה לא אשמתך.
איזה דברים בדיוק עשית? דברים שבאמת יכלו לפגוע בה, או דברים שהיא מחפשת ממה להעלב מהם?
אין מה לעשות ,יש בנות במאיות שיעשו לך סרטים שוברי קופות.
זה בדרך כלל נובע מחוסר ביטחון עצמי שלהן,רצון לתשומת לב ועוד כמה דברים.
אני אישית לא סובל כאלו בחורות למרות שאפשר להשכיב אותן בשתי שניות.
בקשר למה לעשות עם הסרטים,אל תתרגש,תתנהג רגיל כאילו היא לא משפיעה עליך בכלל ,תישאר באותו טון דיבור,אל תתחיל לצעוק או משהו,כדאי שאפילו לא תשנה תנוחה...ממש תישאר עם "מגינים" לסרטים שהיא עושה לך וזהו בשלב מסויים היא תבין שהיא סתם עושה הצגה והיא תפסיק.