קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 19:19
  2. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 00:37
  3. [מוכר] מדריך קטן איך לא לחכות 40 שניות בראפידשאר
    על ידי -Ron- בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 21:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[מדריך] מדריך קטן על קינו

ברירת מחדל [מדריך] מדריך קטן על קינו

קיבלתי פה בפורום תחושה שאנשים לא ממש מבינים את כל העיניין של הקינו ואיך אתה משתמש בו.
    יש מדריך מעולה של דה נאטס שמדבר על זה אבל בכל זאת רציתי לפרסם את זה.

תראו בשביל קינו לא צריך רוטינות!
    אני רואה אנשים שמפרסמים רוטינות ורושמים "ככה אתה גם יוצר נוחות וגם משלב קינו", עכשיו יכול ליהיות שזה נחמד אבל לא ככה יוצרים קינו, אם תעבדו יותר מדי על רוטינות של קינו זה לא יצור את אותה הרגשה של קינו טבעי.

קינו במצב רגיל:
    אני ניגש לבחורה: "היי איך קוראים לך?"
    בחורה: "נועה.."
    אני: "נועה אני חייב לזוז עוד חמש דקות אבל לפני שאני זז אני צריך רגע דעה נשית(שם לה יד על הכתף לשתי שניות)"
    נועה: "בקשר למה?"
    אני: "בלה בלה בלה בלה בלה..."
    נועה: " בלה בלה בלה בלה בלה.."
    ממשיכים ככה את השיחה אבל כל השיחה אני מפעיל קינו.
    כל השיחה אני נוגע בה, לפעמים בכתף, לפעמים במותן, לפעמים ביד ואם יושבים אז גם ברגל והכל בא טבעי, אני לא מסתכל איפה שאני נוגע ואני מזיז את היד שלי, אני לא נתקע על מקום אחד וניהיה קפוא, אני ממשיך לזוז כל הזמן.

כשאתם מתחילים לדבר אם בחורה כבר מההתחלה תתחילו לדבר עם הידיים (לא בצורה מוגזמת שלא תיראו חסרי ביטחון), כל הזמן תזוזו קצת, עם הרגליים, עם הידיים, כשאתם מדברים תזיזו קצת את הידיים, אפשר גם להדגים דברים שאומרים(אם זה על משהו מצחיק אז בכלל טוב),
    פשוט לא להיות קפואים ואז כשאתה מפעיל את הקינו אתה לא נראה מוזר, וזה נראה טבעי לחלוטין.

קינו בנשיקה:
    אל תצחקו אבל ראיתי דברים שהייתי בשוק שראיתי אנשים מנשקים ככה, ראיתי משהו שמנשק מישהי עם הידיים שלו על המותניים שלה לאורך כל הנשיקה, בלי להזיז את הידיים ובלי להזיז את הראש.
    אני בטוח שאחרי הנשיקה הזאת המשיכה ירדה בטירוף.

הנה מה שתרצו לעשות:

קודם כל,נשיקה זה לא אמור להיות "רגע האמת,הכול או כלום" ,אלא זה אמור להיות הצעד ההגיוני הבא בקינו...כבר נגעת לה בידיים בשיער בפנים באגן,אתם כבר קרובים אחד לשני בשיחה ובכללי אפשר לראות שיש אווירה מינית חזקה,ובגלל זה הצד הבא בקינו אסקיליישן אמור להיות נשיקה.

כשאתה מנשק מישהי אתה לא רוצה להיתקע, אתה לא רוצה להפוך את זה למביך, אתה רוצה שזה יהיה כיף, מעניין ובשביל זה אתה לא משאיר את הידיים שלך תקועות במקום אחד!

כשאני מנשק מישהי בעמידה אני מתחיל מזה שאני תופס את הראש ומעביר ידיים על השיער, על הלחיים, על הסנטר, תוך כדי אני מזיז יד אחת או את שתיהם (רק לא ביחד באותו קצב כמו רובוט),
    מעביר לה על הגב יד אחת, יד שניה עוברת על היד ואני תופס לה קצת את כף היד, מוריד את היד הראשונה למטה, עולה קצת למעלה,
    מביא את היד השניה לכיוון הרגל ומלטף את הרגל מאחורה ומעביר לה את היד על הישבן(אפשר לילחוץ קצת אבל לא רציני), אתה ממשיך בלהעביר לה את היד על המותניים מעלה קצת לכיוון החזה אבל לא נתקע על החזה!

יש אנשים שכשהם "מקבלים רשות" להגיע לחזה הם נתקעים על זה ומתחילים למשש כמו תינוקות, אתה לא ממשש לה רק את החזה ולא כל הזמן על החזה (בטח שלא אם זה מקום ציבורי, אותו דבר לגבי הישבן אם זה לא מובן מאליו),
    אתה זורם מהחזה לכיוון הלחיים עוד פעם, מקווה שהבנתם את הפואנטה פה, אתה פשוט לא נתקע עם הידיים, אתה זז, אתה מלטף אותה, ותוך כדי כל הנשיקה תגוונו קצת בנשיקה, תמשכו קצת בשפה התחתונה, תשחקו עם הלשון שלה, תתנשקו רק עם שפתיים, תתנו לה נשיקה בפה ואז תסתכלו עליה ואז תחזרו לנשק אותה, תגוונו.

לגבי נשיקה בישיבה זה בערך אותו דבר, בלי ישבן, קצת פחות חזה (נגיעה בחזה בישיבה זה הרבה פחות טבעי בשביל הבחורה), הרבה יותר על מותניים, הרבה יותר ראש, צוואר, שיער ויותר על הגב.

קינו במסיבה/מועדונים:
    כשאתה מתחיל עם בחורה במסיבה אתה כבר מתחיל עם קינו, זה מסיבה כולם רוקדים, אתה יכול ישר לגעת בה, ידיים, מותניים וכלום לא ירגיש מוזר (אל אם כן לא תעשו את זה בעדינות).

לאנשים יש נטייה שכשהם רוקדים עם בחורה הם נתקעים באותה פוזת ריקוד הרבה זמן, אני בטוח שהם מרגישים משועממים מזה ואני בטוח עוד יותר שהבחורה מרגישה משועממת מזה.

כשאתה רוקד עם בחורה תלטף לה את המותניים, תעבור לידיים, תתרחק קצת כשאתה מחזיק לה את הידיים ותסובב אותה ואז תרקוד איתה כשהיא עם הגב אליך, תעביר לה יד על הבטן, כשאתה רוצה להעלות את המתח המיני לקראת הנשיקה, תגע לה באיזור הראש, הצוואר.

אל תתקעו עם אותה תנועה כל הריקוד בלי להיסתכל עליה בכלל, תזוזו תגוונו בתנועות לפי השירים, תהפכו את הריקוד לכיף ולא למביך ומלחיץ.
    אתם רוצים לסגור שם נשיקה? תרימו יד אחת לכיוון הצוואר תוך כדי הריקוד, להעביר על הלחי, להעביר על הסנטר, להתקרב קצת ואז פשוט לא לחכות לסימן משמיים, פשוט ישר לנשק, זה הכל.

זהו מקווה שהבנתם את כל העיניין של קינו.
    לא צריך רוטינות בשביל להשתמש בקינו, ובטח שזה לא קשה לעשות את זה טבעי.

אם יש עוד שאלות אל תיתביישו לשאול.

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 18-08-2010 בשעה 19:27.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

תודה רבה

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

פרט נוסף, ככל שהמגע הראשוני יגיע מאוחר יותר הוא ירגיש פחות טבעי והסבירות שתתקלו בהתנגדות כשתסלימו אותו עולה.

ולעומת זאת, ככל שהמגע הראשוני יגיע מהר יותר אתה מעלה את המשיכה. והסיכוי שתתקל בהתנגדות כשתסלים קטן יותר.

תודה
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 18-08-2010 בשעה 14:41.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

תודה רבה אחי
    תעבירו למאמרים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

תודה רבה, מאמר לעניין!

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

תודה רבה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

העברתי למאמרים וערכתי לך קצת =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

מלך.. פשוט מלךחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect