קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]איזה סוג מוזיקה אתם יותר אוהבים
    על ידי Dj-KopeR בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-06-2009, 01:07
  2. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 23-07-2008, 14:58
  3. מי איזה סוג אנשים אתם יותר נגעלים.
    על ידי aSwp בפורום סקרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-05-2007, 21:00
  4. איזה סוג סרטים אתם הכי אוהבים?
    על ידי מתיתיהו בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 22:29
  5. [סקר] איזה סוג משחק אתם הכי אוהבים ?
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 06:48
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

איזה סוג האבקות אתם יותר אוהבים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ברירת מחדל איזה סוג האבקות אתם יותר אוהבים

שלום, אני שמתי לב שהפורום הזה קיים לא רק ל-WWE אלא גם להאבקות בכללי.
    לכן אני פותח את הדיון הזה.
    איזה מבין שתי סוגי ההאבקות הבאים אתם יותר אוהבים וחושבים שיותר אמיתי?!
    MMA או WWE
    למי שלא יודע מזה MMA הנה דוגמה קטנה

פשוט יש לי חבר שאומר ש-WWE הוא אמיתי לגמרי מכול בחינה והייתי רוצה לראות מהי דעתכם אנשים.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Taker
    לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

אני מעדיף את ה-WWE על MMA,ובקשר לחבר שלך שאומר שה-WWE אמיתי לגמרי הוא כמעט צודק,רוב המכות שם באמת כואבות למרות שיש חלק שלא באמת פוגעות ביריב,הנה משהו שמתאבק העבר מארטי ג'נאטי כתב בטוויטר שלו שבטח יענה על השאלה:

"זה פשוט מדהים שאף אחד מכם לא עובד בבית חולים, ששם תוכלו לקבל כסף, על העצות שלכם. אין לכם שמץ של מושג מה זה לצאת בפני 20 אלף אוהדים קולניים. הכמות האדרנלין זה 99% ממה שאי פעם תחוו בחיים שלכם. ולכול הקשוחים למיניהם, שהשתתפו בקרבות רחוב, אתם מודעים לזה שאתם מרגישים את הכאב רק אחרי הקרב, נכון? לעומת זאת, הבחורים שם בזירה נותנים את מה שנותר מהאנרגיה שלהם כדי שאתם תהיו שמחים ושלא תחשבו שבזבזתם את הכסף לחינם. ועוד משהו, לכול אלה שחושבים שהיאבקות היא מזוייפת, יודעים מה? זה כואב!!! למרות שיש עדיין את המפגרים שיגידו שהיאבקות זה מזוייף, אני מציע לאנשים האלה, להיכנס לזירה, ושפשוט אחד המתאבקים יזרוק אתכם לחבלים. שום דבר אחר, רק תעשו את זה פעם אחת, אלא אם כן אתם אמיט סמית', ואתם יכולים לרוץ במהירות כפולה לכיוון החבלים, החבלים יעיפו אתכם בשיא הכוח לריצפה. ואז תשברו את האף בפעם הראשונה בחייכם...

ואם עדיין יהיה לכם את הביצים להגיד משהו נגד ההיאבקות, בבקשה תחטפו לפחות סופלקס או סלאם "מזוייף". מה אתם חושבים שכוח המשיכה מפסיק לפעול כשאתה נופל, ואתה תעצור כמה אינצ'ים מהריצפה? לא. אפילו אם נפלתם נכון, הגוף שלכם ימעך לפחות ל1/4 אינץ'. וזה משהו שאי אפשר להתאמן ולהיות מוכן לו. פשוט מתרגלים לזה אחרי חזרה על הדבר הזה שוב ושוב... וזה הדבר הפשוט... בואו תעופו לחבלים שוב, והתחת שלכם עלול להתחיל לבכות, בגלל, כמו שהתלמידים שלי בבית ספר למדו, החבלים יקרעו לך את הצד של הגוף באופן אינטנסיבי... רבים מהתלמידים שלי סבלו בצד הגוף מרק לקבל מכה מהחבלים, ולא יכלו להתאמן יום למחרת... וכול מה שאמרתי לכם כרגע זה הדברים הכי פשוטים...

אתם תצאו לזירה מול 20 אלף אוהדים לילה אחרי לילה אחרי לילה ואתם תעבדו מאוד קשה כדי לענג את הקהל, ואתה ממולא באדרנלין שאינך מרגיש כאב, אז אתה גורם לגוף לעבור יותר כאב, ורק אז אתה מרגיש אותו... אבל כבר בנסיעה לתוכנית הבאה (ולפעמים לשני תוכניות, אחד בשתיים בצהריים והשני בשמונה בערב...) אתה נח, ואז אתה מרגיש את כל הכאב מלהיזרק על הריצפה, הזירה, שולחנות וכדומה, כאילו אתה איזה כדור אנושי. אתה מקבל מכול זה שברים, פציעות, מתיחות, פתיחות ראש וכדומה...

ויש לך בחירה... אתה יכול ללכת לשבת לנוח לתקן את הפציעות, ואחרי זה להיקרא על ידי האוהדים "חמור", בגלל שלא הופעת מתי שהיה כתוב שתופיע. או, תיקח את מה שאתה צריך לקחת כדי להגיע לתוכנית הבאה, בגלל שאתה אוהב אתה מה שאתה עושה, ואתה אוהב את האוהדים, ולא משנה כמה כואב וכמה לא נעים, אתה עדיין תיתן 100% מעצמך... זה מה שאנחנו עושים!!! ואף אחד לא מכריח אותנו לעשות זאת! זה החיים שלנו, הבחירה שלנו. היכולת שלנו לקבל מכות הוא כבר 10 פעמים יותר מהאדם הממוצע. אבל... אם המקרה ממש חמור, אנחנו לוקחים משכחי כאבים. ואתם יכולים להיות בטוחים משכח כאבים אחד או שניים לא ידגדגו אפילו את הקצה של הכאבים.

כיום הספורטאים נהיים חזקים יותר, מהירים יותר ואתלטיים יותר. וזה לא רק בהיאבקות, זה בכול סוגי הספורט. אפילו בNFL החליטו להוציא חוק חדש נגד זעזועי מוח. למה? הספורטאים מפוצצים אחד את השני בכמות לא בטיחותית של מכות ראש. וכי אנחנו לא רוצים שספורטאים יקחו סטרואידים, זה לא טוב, זה נקרה לרמות. אבל אתה עדיין צריך לקרוע את התחת במכון כושר אפילו אם סטרואידים. אבל, בואו נשכח את זה. מה נשאר לספורטאים המצטיינים האלה לעשות, אם לא ללכת ולתת את הלב ואת הנשמה בשביל מה שהם אוהבים, בשביל האוהדים שלהם? כן, שומעים בחדשות שאיש לקח כמות של משכחי כאבים יותר ממה שאמרו לו הרופאים, אבל למה אתם חושבים שזה ככה? הם עושים את זה בשבילכם, האוהדים שלהם. אלה שהם נותנים את הנשמה שלהם בשבילם, ולא משנה מה יקרה הם יעשו הכול כדי לשמח אתכם. ומה יוצא מזה בסוף? האוהדים, שחשים את עצמם רופאים, ידברו הרבה חרא עליהם כשהדברים באמת נראים קשים, במקום להוריד את הראש ולהראות כבוד לאנשים שנתנו את החיים שלהם בשבילכם? אתם יודעים, פעם הייתי כל כך הרבה זמן בדרכים (בגלל שאהבתי את זה, לא בגלל שהכריחו אותי..) שהמשפחה והחברים נהיו אנשים זרים בשבילי, ואנשים זרים שהכרתי בדרכים, נהיו משפחה בשבילי. ותאמינו לי, עד כדי כך כבוד יש לאנשים בעסק הזה!

אז אנא מכם, "רופאים", אם הכבוד ואהבה של אותו בן אדם לקריירה שלו, גרמה למותו.. תנו לו את הכבוד הזה... שהוא נתן את כל כולו!!! האם זה יותר מדי לבקש?"

קרדיט ענק למישהו מפורום אחר שפירסם ותירגם!
    נערך לאחרונה על ידי Taker; 18-08-2010 בשעה 22:00.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

חחח הוא סתם מקשקש כנראה מהחברה אמרו לו לפרסם את זה. WWE מזויף לגמרי ב-90% מהמקרים. פשוט רואים איך היריב של השני פשוט זורם איתו ולא מתנגדם בזמן שהשני עושה עליו איזה מהלך או משהו. הכול מזויף זה סתם חירטוט. כל בן אדם אינטיליגנטי יודע את זה.

עריכה - אתה בן 13 XD זה בסדר שאתה מאמין שזה אמיתי אתה עוד ילד. אבל הוא חבר שלי בן 16 וקצת אז כאילו זה כבר לא בוגר מצידו.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 18-08-2010 בשעה 22:42.

One Shot - One Kill

לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

אז זהו שאתה טועה,כל אדם ממבט ראשון אומר שזה מזוייף,ובאמת כל הסטוריליניים,הפיודים וחלק מהמהלכים בקרבות מבוימים אבל כשעושים לך סלאם על רצפת קנבס תהיה בטוח שזה יכאב לך!לא סתם אנשים פורשים מהיאבקות,זה מסוכן,נפצעים בתדירות של פעם לשבוע-שבועיים אך משום שהם מתרגלים את המהלכים האלה שוב ושוב הגוף שלהם מתרגל לזה ומסתגל לכאב.
    האדם הזה לא מקשקש ואף אחד לא אמר לו לומר את זה,הוא פרש מהיאבקות לפני שנים ופשוט נמאס לו מאנשים שצוחקים על מתאבקים ש-''נפצעים כל הזמן'' והוא אמר את דעתו בעניין!

אז לפני שאתה אומר לי שאני טועה תעמיק בנושא ותראה שלא...
    נערך לאחרונה על ידי Taker; 19-08-2010 בשעה 00:00.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

טו~~ב אחי. WWE אמיתי, כן. אוקיי אתה עוד ילד בגלל זה אתה מאמין בזה.יש לי חברים שהיו מכורים לזה שהיו בגילך אבל עכשיו יודעים שזה מזויף.
    תבין, אתה רואה אותם חוטפים אגרופים, בעיטות מכות הכול!! והם לא מדממים. והם כולם בהמות, אתה יכול להסביר למה זה קורה? ובכלל אתה רואה בחור 120 קילו קופץ ונוחת על בחור אחר, והוא לא מת. איך? אתה יכול להסביר לי? אין אחי זה מזוייף כמובן שהזריקות על הריצפה זה כואב, אבל כשהוא נותן אגרוף או מפעיל מהלך זה מזויף.

One Shot - One Kill

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

אני לא מבין ת'שאלה,איזה סוג היאבקות אנחנו אוהבים?,אבל MMA זה לא היאבקות ><
    WWE זה ההיאבקות, לפי השם World Wrestling Entertainment , "עולם ההיאבקות והבידור"
    הכוונה שזה היאבקות לא אמיתית,אבל עדיין אפשר להיפגע,וזה יותר בקטע של דרמות,של פיודים,ומילחות שקובעים להם מראשש,
    וההיאבקות זה היאבקות שונה,זה אחיזות שונות,מכות שונות,תרגילים שונים,וסוגי קרבות שונים,
    אבל MMA זה משהו אחר לגמרי,
    MMA זה Mix Marshel Arts , אומניות לחימה משולבות,זה ביכלל לא היאבקות,זה קרב רחוב,זה מילחמה אמיתי אל התואר עצמו,
    אנשים יוצאים מקרבות בתראומות,ובנזקים שאי אפשר לדמיין אפילו,זה ביכלל אפילו לא קרוב לWWE,
    MMA זה אומניות לחימה שונות שמשלבים אותם בקרב,לדוגמא אחד שעוסק איגרוף תאילנדי יהיה בקב נגד מתאגרף,
    כול אחד מיתאמן במשהו שהוא יודע ואז הוא א לזירה ונילחם,ומנסה ליזכות בתואר,וMMA זה עניין של מישקל,
    זה לפי המישקל שלך מFlyweight זה עד 57 ק"ג והכי גבוה זה Super Heavyweight שזה ממשקל של 121 ק"ג,
    אז אין ביכלל משהו קרוב לWWE וMMA,זה 2 סוגים שונים לגמרי.

אז אין מה להבדיל בינהם.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    טו~~ב אחי. WWE אמיתי, כן. אוקיי אתה עוד ילד בגלל זה אתה מאמין בזה.יש לי חברים שהיו מכורים לזה שהיו בגילך אבל עכשיו יודעים שזה מזויף.
    תבין, אתה רואה אותם חוטפים אגרופים, בעיטות מכות הכול!! והם לא מדממים. והם כולם בהמות, אתה יכול להסביר למה זה קורה? ובכלל אתה רואה בחור 120 קילו קופץ ונוחת על בחור אחר, והוא לא מת. איך? אתה יכול להסביר לי? אין אחי זה מזוייף כמובן שהזריקות על הריצפה זה כואב, אבל כשהוא נותן אגרוף או מפעיל מהלך זה מזויף.
    ברור שהאגרופים לא כואביםT_T
    זה מה שאני אומר לך...הם לומדים איך לתת אגרופים ובעיטות שלא יכאיבו ליריב,בקשר לדם,אם רוצים להוריד מעט דם אז המתאבקים חותכים את עצמם עם סכין קטנה בלי שאף אחד יראה ואם מדובר בהרבה דם אז יש שקיות דם שמתפוצצות...
    לא אמרת לך שה-WWE זה אמיתי,אמרתי לך שהרבה מהמכות שהם נותנים בזירה הן באמת כואבות!רק לפני כמה חודשים אסרו על מתאבקים לתת אחד לשני מכות בראש עם כיסא כי זה גורם לזעזועי מוח...אז תקרא עד הסוף לפני שאתה אומר משהו,ה-WWE מזוייף אבל הרבה מהמכות במהלך הקרב כואבות והם לומדים איך להתמודד איתן...
    נערך לאחרונה על ידי Taker; 19-08-2010 בשעה 11:40.

משתמש כבוד האוואטר של -Amit-
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    3
    נקודות
    2,448
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אם המחק נגמר לפני העיפרון,סימן שאתה טועה

מקס לנעול!
    MMA זה לא האבקות!
    WWE זה האבקות מיקצועית כולם יודעים שזה מבויים ותאמין לי שלמרות
    שזה מבויים הרבה אנשים אוהבים לראות את זה!
    וכן לפעמים באמת חוטים שם מכות אמיתיות! קח את זה לדוגמא כסדרה טובה...אתה יודע שזה תסריט ושזה מבויים ואתה רואה
    את זה!
    אז רסלינג זה אותו דבר וזה מעניין! אתה לא רוצה אל תיכנס לפורום הזה אף אחד לא מחריח אותך!
    זה יפה למרות שהפורום פה מפוצץ במארקים!!! אבל אני סמארק ויש כאן בסך הכל עוד שני סמארקים!

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

אני לא נועל , מתפתח פה דיון מצויין .

WWE - העלילה מבויימת וגם בקרבות קובעים להם מראש מה לעשות , אבל בכל מקרה כל מהלך שם כואב .
    אתה לא יכול להגיד כלום עד שאתה תלך ותחווה את זה בעצמך.

MMA - זה היאבקות מקצוענית אם מכות אמיתיות , אי אפשר להשוות בין שתי סוגי היאבקות .

לגבי השאלה הזאת : איזה מבין שתי סוגי ההאבקות הבאים אתם יותר אוהבים וחושבים שיותר אמיתי?!
    ברור שאנחנו יודעים שMMA זה יותר אמיתי אבל ב-WWE כמו שכבר אמרתי לך , יש מהלכים שכמה שלא תחשוב שהם פשוטים ואולי אתה חושב שהם "יודעים איך ליפול" , כל זה לא יעזור , אולי זה ממעיט את הכאב אבל זה בכל זאת כואב .

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אז שניה אנשים, אם אתם יודעים שזה מזויף, למה לראות WWE במקום MMA?

אבל שניה! לפני שתענו לי, מה יש לכם להגיד לחבר שלי שמאמין שהכול אמיתי לגמרי? פשוט אני מנסה לשככנע אותו שזה לא אמיתי.
    למשל- היה שם קרב בין שניים ענקיים כאלה, ופתאום הם איכשהו העבירו את הקרב למקום שיש בו מכונית, ואחד מהם לקח את השני והרים אותו בזמן שהוא עמב על המכונית וזרק אותו בגובה 3 מטר באוויר על הריצפה, והריצפה נשברה והמתאבק השני פשוט נפל למטה ונעלם. והוא חושב שזה אמיתי.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אז שניה אנשים, אם אתם יודעים שזה מזויף, למה לראות WWE במקום MMA?

אבל שניה! לפני שתענו לי, מה יש לכם להגיד לחבר שלי שמאמין שהכול אמיתי לגמרי? פשוט אני מנסה לשככנע אותו שזה לא אמיתי.
    למשל- היה שם קרב בין שניים ענקיים כאלה, ופתאום הם איכשהו העבירו את הקרב למקום שיש בו מכונית, ואחד מהם לקח את השני והרים אותו בזמן שהוא עמב על המכונית וזרק אותו בגובה 3 מטר באוויר על הריצפה, והריצפה נשברה והמתאבק השני פשוט נפל למטה ונעלם. והוא חושב שזה אמיתי.
    1. אנחנו יותר אוהבים את זה בגלל העלילה , הפיודים , ההי פליינג .
    לא רק בגלל המכות .

2. מה אפשר להסביר לו ?
    הוא חושב , שיחשוב .

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

תגידו אף אחד לא קורא תתגובה שלי?
    מה אתם עושים צחוקקק?,תיקראו תתגובה שלי,
    MMA זה לא היאבקות!
    CR7 + REAL MADRID = GAY

לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

צודק^^^
    UFC זה יותר היאבקות למרות שזה גם אומנויות לחימה נחשב...
    ובקשר לחבר שלך...תסביר לו שביימו את זה?חח אם הוא לא מבין את זה אז שיהיה לו בכיף(:

עריכה: ד''א אמיר למה הפסקת להשקיע פה<?היית פותח פה פעם אחלה דיונים(:
    נערך לאחרונה על ידי Taker; 19-08-2010 בשעה 15:00.

שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

פרשתי מהפורום ועכשוי חזרתי,
    ואחי UFC זה MMA,MMA זה פשוט במה שעוסקים זה האומנות לחימה,MMA זה כמו קארטה או איגרוף,זה אומנות לחימה,
    ו UFC זה התוכנית שנילחמים בה וזוכים בתואר!!

ותבינו MMA זה לא היאבקות!
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

צודק MMA זה אמנויות לחימה , טעיתי .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,181 | הודעות: 8,150,763 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect