היי חבר'ה,
בהתראה די מוקדמת - מחר אני נוסע עם חברים לאזור ת"א , נסתובב קצת בקניון אחר כך אולי בטיילת ואולי בעוד כמה מקומות.
אני מקווה שיהיה מי שיענה לי עד מחר , אבל בכל מקרה - זה יעזור לי גם לפעמים הבאות -
אני עוד די חדש בתחום , ולא יצא לי ממש לפתוח סטים ביחד עם חברים שלי. הבעיה היא שהם לא מבינים בפיקאפ ולא יודעים איך להתחיל עם בחורות.
עכשיו , אני הולך להיות שם כמה שעות טובות ולא רוצה להגיע למצב שלא פתחתי סט אחד אפילו , או אפילו לא ניסיתי.. אבל בדרך כלל כשאני עם חברים AFCים אני לא יודע איך לפתוח את הסט.
זתמורת באיזה פתיחים אפשר להשתמש כשאתה עם חבר וטיפים איך לעשות את זה?
אני יודע שאני נשמע די לחוץ והכל אבל אני חדש בתחום , ואני יודע שעם הניסיון בא הבטחון - אבל לא כל יום אני נמצא בתל אביב.
עכשיו שמעו , זה לא שאני איזה חדש שלא קרא כלום ונופל עליכם עם שאלה בשביל שתפתרו לי את כל הבעיות..
ברור לי שאני חייב לנסות בשביל ללמוד , אבל כבר קרה לי לפני כמה שבועות כשהייתי עם אותם חברים בים , היו כמה סטים שיכולתי לפתוח (לא הרבה האמת) ולא ידעתי איך לפתוח סטים כשהחברים שלי איתי..
בסוף ראינו מישהי HB8 משהו כזה , הם הסתכלו עליה לא ידעו איך לגשת , אמרתי לחברים שלי 'חכו לי שנייה' - הלכתי אליה , דיברתי איתה קצת וזהו..
פתחתי סט אחד מתוך 5 לפחות אפשריים..
טיפים?
תודה רבה !![]()

,
ציטוט ההודעה