קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מלא משחקי תפקידים (אתר+תמונות)
    על ידי Zulu בפורום משחקי תפקידים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-11-2007, 08:13
  2. קורס להכשרת מדריכי חוגי משחקי תפקידים
    על ידי publishing at isrp בפורום משחקי רשת ותפקידים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 11:58
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-03-2007, 20:37
  4. [פורום] חדש נפתח בשם "משחקי תפקידים"!
    על ידי Desire בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-12-2006, 12:24

צפיה בתוצאות הסקר: איך השרת?!

מדרגים
1. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • מעולה!

0 0%
  • טעון שיפור.

1 100.00%
עמוד 24 מתוך 134 << ראשון ... 1422232425263474124 ... אחרון >>
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 2000

[פרסום] משחקי תפקידים - עמוד 24

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אגם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני יפה וטוב לי עם זה

ברירת מחדל dekaron

למה אין פה את המשחק dekaron?

נ.ב.

אם מישהו יודע אני רוצה שייפתחו לי שרת ב-dekaron כי אני לא יודעת איך..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Kobi
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Pro Gamer

ברירת מחדל פרסום המשחק שכולם חיכינו לו Vindictus מבית היוצר של nexon יוצא עוד 8 ימים כולם להכנס

שלום תתכוננו המשחק החדש של חברת Nexon vindictus

עומד להפתח עוד 8ימים

שם האתר vindictus.nexon.net

הרשמה http://passport.nexon.net/Registrati...heme=Vindictus

מי שרוצה יותר הסבר צרו איתי קשר בסקייפ kobi121321

סרטון

אחד המשחקים עם הגרפיקה הכי קטלנית ever made

זה משחק mmorpg כלומר לעלות רמות pvp וכו

תקראו את זה נלקח מאתר של המשחק

The Vindictus team is happy to announce that the Vindictus Closed Beta has officially begun!
    We'd like to thank everyone who registered for the Beta and invite you to keep tabs on the progress of the Beta here at the official Vindictus website.
    The Closed Beta is scheduled to run from August 10 - 24, 2010.
    Please Note: The Vindictus servers will undergo maintenance tonight from 10:00PM Pacific until tomorrow afternoon 1:00PM Pacific.
    If you have not yet registered your Beta key:
    - Click here and follow the instructions to register your beta key. (http://vindictus.nexon.net/Key/AccessInfo.aspx)
    Once your Beta key has been registered, click here and follow the instructions to download and install the game.
    Useful Links:
    Game Download: http://vindictus.nexon.net/Support/Client.aspx

Report a bug or submit feedback: http://vindictus.nexon.net/Support/BugReport.aspx
    Vindictus Wiki: http://vindictuswiki.com
    Customer support: http://www.nexon.net/Support/CustomerSupport.aspx
    Thank you for your participation and see you in Colhen!
    -The Vindictus Team-
    Please note: Characters created during the Closed Beta will not carry over after the Closed Beta is complete

במשפט הזה The Closed Beta is scheduled to run from August 10 - 24, 2010

כתוב ש close beta הגרסא הסגורה של המשחק תחל מ 10.8-24.8

לאוגוסט

עכשיו אנחנו באוגוסט עוד 8 ימים ב 24.8
    נערך לאחרונה על ידי killer1213; 16-08-2010 בשעה 07:32.

משתמש מתחיל האוואטר של SvetagridsHit
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Man

ברירת מחדל perfect world

In my opinion you are mistaken. I suggest it to discuss. Write to me in PM.
    Разные возбуждающие препараты
    и другие товары

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אחי נדמה לי שלא הבנת משהוא -(אני מקווה שאני הבנתי) : הCLOSE BETA היא בין התאריכים שאמרת 10-24 לאוגוסט. זאת אומרת שנישארו עוד 8 ימים לשחק בCLOSE BETA . הOPEN BETA עדיין לא הוכרזה. אישית אני לא משחק בCLOSE BETA אז לא פירסמתי שזה מתחיל כי זה רק שבועיים ותמיד מלא באגים. ברגע שיהיה OPEN BETA אני אפרסם.

מורחקים
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פעם היה חזיר שנשם מהתחת אמרו לו לשבת והוא מת

ברירת מחדל למה לא עושים פה פורום דרגוניקה

רציתי לדעת למה לא עושים פה פורום דרגוניקה אני רציתי לדבר עם אחד המהלים אבל אני אל יודע מיזה המנהל הראשי
    כאשר המנהל יראה את האשכול אני רוצה שידבר איתי בפרטי

ועוד שאלה כל מי שמשחק פה דרגוניקה רציתי לשאול עם אתם רוצים שיהיה פה פורום עם כן תגידו

בברכה עומרי

משתמש מכור האוואטר של the game4
    שם פרטי
    אליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    55
    משפט מחץ
    Legal Eyes

שם המשחק : club penguin
    לינק : http://play.clubpenguin.com/
    להורדה/דפדפן זה בעיקרון דפדפן אבל צריך להיות רשומים לזה
    שפת המשחק : אנגלית/עברית: אנגלית בלבד
    Live,
    Love,
    Die

משתמש משקיע
    No Pain No Gain
    האוואטר של maxvol
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    82
    נקודות
    1,505
    משפט מחץ
    חצילים מעופפים וזקנות מתפצלות

מעותק. מי אמר שלא? הבאתי פה קרדיט
    לצור קשר בפרטי:דירוג:
    עוזר בכל מה שקשור לכסף באינטרנט.
    PayPal PayZa

משתמש משקיע
    No Pain No Gain
    האוואטר של maxvol
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    82
    נקודות
    1,505
    משפט מחץ
    חצילים מעופפים וזקנות מתפצלות

אלהןןןןןן!!! רמה 3! מי שרוצה להצתרף תמיד מוכנים לקבל
    לצור קשר בפרטי:דירוג:
    עוזר בכל מה שקשור לכסף באינטרנט.
    PayPal PayZa

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Post פרסום| משחק הגורל

"עוד שלוש פסגות!", מילא ראש העיר את ריאותיו באוויר ההרים הקפוא ושאג בעוז, תוך כדי הנפת זרוע מתריסה אל השמיים, כעדות ניצחת לגבורתם של לוחמי קריטום.
    הוא סובב את ראשו והביט בהערצה שפוכה על אנשיו, חייליה האמיצים של קריטום, שהרהיבו וטיפסו אחריו עד כאן, מרחק שבועיים מביתם החמים, בכדי להביא שקט למולדתם.
    קריטום, עיר שלווה ואומרת שלום במרכז היבשת, סבלה מזה שנים מהתקפות בלתי פוסקות מצד שבטי אורקים אכזריים. אותן מפלצות נוראיות ורצחניות ביקשו להשמיד את קריטום כליל, וביצעו מעת לעת פשיטות על אזרחיה חסרי האונים, רוצחים ילדים, בוזזים זקנים ואונסים נשים.
    בלית ברירה החליטו המלאכים, נציגי פטרוניה של קריטום – הרוחות הקדושות, לעשות מעשה ולשלוח כוחות צבאיים אל מעבר להרים המזרחיים, לצורך התקפת פתע על יישובי האורקים.
    וכעת כוח מצומצם של נבחרים, גיבורי החיל המעולים ביותר של העיר, טיפסו על מדרונותיהם התלולים של הרי המזרח באומץ ובנחישות, ללא מורא, מוכנים לעבור גם את ההרים הגבוהים בעולם, בשיא החורף, בכדי להבטיח את שלום הוריהם, אחיהם וילדיהם שבבית.
    "הו, ארצי מולדתי!", פצחו הלוחמים העשויים ללא חת בשירה בתגובה לקריאתו של מנהיגם, ממשיכים לנוע במרץ מחודש אל המזרח.
    היה זה סופו של עוד יום. גדודי קריטום העייפים והקפואים עשו את כברת הדרך האחרונה לערב זה, על מנת לדבוק ביעד השאפתני שקבע ראש העיר – עשרים קילומטרים ביום.
    "עצרו", נשמעה הפקודה בפעם החמישה עשר מאז צאתם למסע, והלוחמים, נאנחים מהקלה, התיישבו בכבדות על האדמה הקפואה והחלו להוציא אוהלים, שקי שינה ומיני ציוד מחנאי.
    "חכו עם ההתארגנות", ביקש ראש העיר, והמחנה הנבנה על תילו עמד מלכת.
    "כפי שאתם יודעים, מחר, אם ירצו הרוחות, נסיים את המסע".
    תרועות קלות נשמעו, אך המריעים נשתתקו מייד למבטיהם חסרי הסבלנות של חבריהם.
    "אמנם נצא את ההר המקולל הזה, אבל חלק הארי של המסע עוד לפנינו. האורקים המנוולים יקדמו את פנינו בדם רבותי, לא בדבר אחר.
    אך מתוך אמונה ברוחות הקדושות, ובכוח הפלדה שכפו עלינו אויבינו להשתמש, אני סמוך ובטוח שעוד זמן לא רב נוכל להתגאות במלאכת ידינו, ונותיר את האורקים הלומים ומפוחדים לעשרות השנים הבאות!".
    כעת המריעים הריעו ללא הפרעה, ואליהם הצטרפו מאות החיילים, אשר השתוקקו לסיים את המסע ולחסל את האיום.
    "וכעת, לכו לכם, ארגנו את מצעיכם ושנו היטב – מחר מצפה לנו עבודה".
    בעוד הלוחמים ממשיכים בהכנות לפני השינה, ניגש אל ראש העיר אחד המלאכים, והביט בו ארוכות. "לא נצליח לנצח עם מאה וחמישים אנשים שלא ישנו שלוש שעות ברצף בשבועיים האחרונים", לחש. "אם יירצו הרוחות, ננחל הצלחה", השיב בסתימות.
    "קראת את דוחות המודיעין, אדוני ראש העיר. לשבטי האורקים יש יחדיו למעלה מעשרת אלפים לוחמים רעננים המוכנים לקרב! זה יחס של יותר מחמישים לאחד!".
    "נכון", החזיר ראש העיר והרים מבטו. "אנחנו לא מסוגלים לעשות את זה לבד".

אנחנו זקוקים לך!

הרשם עכשיו לאתר w w w . b a t t l l e . c o . i l [להוריד רווחים] והצטרף ללוחמי קריטום בהגנה על אדמתם!

כי הגורל בידיים שלך!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Post פרסום| משחק הגורל

"עוד שלוש פסגות!", מילא ראש העיר את ריאותיו באוויר ההרים הקפוא ושאג בעוז, תוך כדי הנפת זרוע מתריסה אל השמיים, כעדות ניצחת לגבורתם של לוחמי קריטום.
    הוא סובב את ראשו והביט בהערצה שפוכה על אנשיו, חייליה האמיצים של קריטום, שהרהיבו וטיפסו אחריו עד כאן, מרחק שבועיים מביתם החמים, בכדי להביא שקט למולדתם.
    קריטום, עיר שלווה ואומרת שלום במרכז היבשת, סבלה מזה שנים מהתקפות בלתי פוסקות מצד שבטי אורקים אכזריים. אותן מפלצות נוראיות ורצחניות ביקשו להשמיד את קריטום כליל, וביצעו מעת לעת פשיטות על אזרחיה חסרי האונים, רוצחים ילדים, בוזזים זקנים ואונסים נשים.
    בלית ברירה החליטו המלאכים, נציגי פטרוניה של קריטום – הרוחות הקדושות, לעשות מעשה ולשלוח כוחות צבאיים אל מעבר להרים המזרחיים, לצורך התקפת פתע על יישובי האורקים.
    וכעת כוח מצומצם של נבחרים, גיבורי החיל המעולים ביותר של העיר, טיפסו על מדרונותיהם התלולים של הרי המזרח באומץ ובנחישות, ללא מורא, מוכנים לעבור גם את ההרים הגבוהים בעולם, בשיא החורף, בכדי להבטיח את שלום הוריהם, אחיהם וילדיהם שבבית.
    "הו, ארצי מולדתי!", פצחו הלוחמים העשויים ללא חת בשירה בתגובה לקריאתו של מנהיגם, ממשיכים לנוע במרץ מחודש אל המזרח.
    היה זה סופו של עוד יום. גדודי קריטום העייפים והקפואים עשו את כברת הדרך האחרונה לערב זה, על מנת לדבוק ביעד השאפתני שקבע ראש העיר – עשרים קילומטרים ביום.
    "עצרו", נשמעה הפקודה בפעם החמישה עשר מאז צאתם למסע, והלוחמים, נאנחים מהקלה, התיישבו בכבדות על האדמה הקפואה והחלו להוציא אוהלים, שקי שינה ומיני ציוד מחנאי.
    "חכו עם ההתארגנות", ביקש ראש העיר, והמחנה הנבנה על תילו עמד מלכת.
    "כפי שאתם יודעים, מחר, אם ירצו הרוחות, נסיים את המסע".
    תרועות קלות נשמעו, אך המריעים נשתתקו מייד למבטיהם חסרי הסבלנות של חבריהם.
    "אמנם נצא את ההר המקולל הזה, אבל חלק הארי של המסע עוד לפנינו. האורקים המנוולים יקדמו את פנינו בדם רבותי, לא בדבר אחר.
    אך מתוך אמונה ברוחות הקדושות, ובכוח הפלדה שכפו עלינו אויבינו להשתמש, אני סמוך ובטוח שעוד זמן לא רב נוכל להתגאות במלאכת ידינו, ונותיר את האורקים הלומים ומפוחדים לעשרות השנים הבאות!".
    כעת המריעים הריעו ללא הפרעה, ואליהם הצטרפו מאות החיילים, אשר השתוקקו לסיים את המסע ולחסל את האיום.
    "וכעת, לכו לכם, ארגנו את מצעיכם ושנו היטב – מחר מצפה לנו עבודה".
    בעוד הלוחמים ממשיכים בהכנות לפני השינה, ניגש אל ראש העיר אחד המלאכים, והביט בו ארוכות. "לא נצליח לנצח עם מאה וחמישים אנשים שלא ישנו שלוש שעות ברצף בשבועיים האחרונים", לחש. "אם יירצו הרוחות, ננחל הצלחה", השיב בסתימות.
    "קראת את דוחות המודיעין, אדוני ראש העיר. לשבטי האורקים יש יחדיו למעלה מעשרת אלפים לוחמים רעננים המוכנים לקרב! זה יחס של יותר מחמישים לאחד!".
    "נכון", החזיר ראש העיר והרים מבטו. "אנחנו לא מסוגלים לעשות את זה לבד".

אנחנו זקוקים לך!

הרשם עכשיו לאתר w w w . b a t t l e . c o . i l [להוריד רווחים] והצטרף ללוחמי קריטום בהגנה על אדמתם!

כי הגורל בידיים שלך!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פרסום| R.O.H.A.N GLOBAL חובה כניסה אני לא מצליח לזוז מהכיסא!

כל החדשים לפתוח בשרת SILVA
    להוסיף לסקייפ gabyahron
    ולהוסיף לחברים HIGHspeedy

R.O.H.A.N Episode IV 30/01/2010
    כן כן הרחבה חדשה!

תורידו וכנסו כולם לOHN לא משנה איזה כל הOHN אותו SERVER השחקנים שלכם היו בכל ה OHNS!
    חברים אז ככה ניכנסתי לMMOSITE כהרגלי לחפש משחק רשת הורדתי אני ניכנס וWOOOOW R.O.H.AM הוא אחד המישחקים היותר שווים ששיחקתי בהם גראפיקה מדהימה משחקיות מושלמת הכל מדהים כלכך ויפיה חובה עליכם אני ממליץ בחום רב@!

הגזעים:
    1. Elf
    2. Half Elf
    3. Human
    4. Dark Elf
    5.Dekan
    6.Dhan

הסבר על הגזעים:
    * Elf - אלפים הם הגזע היפה והחנני ביותר מבין כל הגזעים. בתחילת המשחק אתם תתחילו כHealer וברמה 50 תוכלו לבחור מבין שתי מקצועות נוספים: Priest,Templar

* Half Elf - חציי האלפים הם מיזוג בין אדם לבין אלפים. בתחילת המשחק אתם תתחילו כArcher וברמה 50 תוכלו לבחור מבין שתי מקצועות נוספים:Ranger, Scout

* Human - בני האדם הם הדמות המאוזנת מבין כולם. בתחילת המשחק אתם תתחילו כKnight וברמה 50 תוכלו לבחור מבין שתי מקצועות נוספים: Defender,Guardian

* Dark Elf - האלפים האפלים הם האוייבים המושבעים של האלפים אתם תתחילו כMage. אין עליהם הרבה מידע אבל אני יודע שבמקום להטיל ברכות וכאלה הם מטילים קללות.

* Dekan - הדקאן או במילים אחרות לוחמי הדרקון, הם הלוחמים בעלי הנזק הכי גבוהה במשחק. אתם תתחילו כDragonFighter ברמה 50 תוכלו לבחור מבין שתי מקצועות נוספים: Dragon Sage, Dragon Knight.

* Dhan - הדהנים הם כמו בני האדם, רק מהירים יותר אתם תתחילו כAssassin וברמה 50 תוכלו לבחור מבין שתי מקצועות נוספים: Avenger,Predator

המקצועות:

* Defender - בעלי ההגנה הגבוהה ביותר במשחק, משמשים כמגן אנושי בParty ועוזרים לכל הקבוצה.משתמשים בחרב ומגן,חרב וסכין,חרב ופגיון
    * Gaurdian - בעלי נזק גבוהה ומיומנויות (Skills) חזקות מאוד. אך, עם כל הכוח הזה באה החולשה..ההגנה שלהם.משתמשים בחרב ומגן,חרב גדולה.
    * Priest - הכוהנים הם סוג של Asist יש להם כשופי חיזוק וריפואיי. הם נמצאים בכל Party חזק. משתמשים במטות ושרביטים.
    *Templar - בעלי כוח קסם חזק ביותר, יותר מכל שאר הדמויות אך, גם להם יש את חולשת ההגנה. משתמשים בנבוטים ומגנים.
    * Ranger - הקשתים של המשחק, בעלי מיומנויות שתוקפות כמה מפלצות (aoe) ומהירים מאוד. משתמשים ברובה קשת.
    * Scout - מהירים מאוד וטובים מאוד עם קשת. בעלי מיומנויות שתוקפות כמה מפלצות (aoe). משתמשים בקשת ארוכה,קשת קצרה,קשת מורכבת.
    * Dragon Sage - חזקים מאוד והסקיל המיוחד ביותר שלהם הוא שינוי צורתם ויכולתם לדרקון המהלך על שתי רגליים וחסר כנפיים.משתמשים בשתי חרבות.
    * Dragon Knight - בעלי נזק גבוהה מאוד מאוד מאוד מאוד והסקיל הידוע ביותר שלהם הוא לקיחת הכוח של האוייב ולהשתמש בו נגדו.משתמשים בשתי חרבות.
    * Avenger - מהירים מאוד ואהבי התקפות פתאומיות. הסקיל הידוע ביותר שלהם הוא הסקיל שהם בלתי נראים ויכולים לתקוף בלי להיפגע.משתמשים באגרופנים.
    * Predator - מתנקשי מהירות. מהירים ביותר ובעלי עוצמה רבה טובים בParty ובמקומות כמו הצינוק. משתמשים בסכינים שמתחברים לידיים

מערכת מיוחדת :

למשחק יש אפשרויות מיוחדות שאין בשום משחק אחר.

1) מלחמת בניינים
    2) שחקן נגד שחקן (PvP)
    3) הקמת גילדות (Guilde)
    4) מערכת איחוד
    5) מערכת Pk חכמה
    6) בניית עיר
    7)Skills Effects Full Multi 3D
    8)ועוד מלא!

* מלחמת בניינים: השחקנים יוכלו להגיע לאזור מיוחד שם הם יוכלו לנהל קרבות בניינים והשתלטות עליהם.
    * שחקן נגד שחקן : השחקנים יוכלו לנהל קרבות בניהם ולהשוויץ הכוחום.
    * הקמת גילדות : השחקנים יוכלו לפתוח גילד ולקיים קרבות בניינים וקרבות גילדים אחד מול השני וכך לקבוע מי הגילד החזק ביותר.
    * מערכת איחוד : המערכת דואגת שהדמויות תמיד ישארו ביחד עם חברי הקבוצה.
    * מערכת Pk : המערכת דואגת לדרג את 50 הלוחמים החזקים ביותר.
    * בניית עיר : במשחק השחקנים יוכלו להקים עיר עם הגילד שלהם ולתקוף ערים של שחקנים אחרים ולהשתלט עליהן.

קישורים :
    האתר הרשמי למשחק באנגלית: http://www.playrohan.com/
    הורדה : http://www.playrohan.com/DownLoad/Client.html
    הרשמה:https://security.playrohan.com/Member/Registration.html

יאללה תהנו לכל בקשה עזרה או שאלה אני כאן בישבילכם!
    קרדיט ל JamesStar

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

טריילר
    או תמונות?!?............

ותודה על הסיקור

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

תודה
    אבל אני לא אוהב דפדפן

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ינון
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ינון הבוס

ברירת מחדל rct 3

יש לי בעיה אני הורדתי את המשחק roller coaster tycoon 3 platinum וכשאני נכנס למשחק זה רושם לapplication
    directx9 not found
    ואני לא יודע מה לעשות מי שיכול לעזור לי אני יודע לא מאוד
    ויש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimte חשבתי שזה אולי קשור לזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל EVERQUEST2 - ללא תשלום

טוב שמעתי שזה קורה אבל אני לא יודע יותר מידי. לפני כמה זמן שחקתי במשחק הזה בתשלום ולומר את האמת יש לו הגראפיקה הכי טובה שראיתי בכל המשחקים ששיחקתי. המשחק שקל 12 גיגה אז תבינו לבד במה מדובר.
    מה שקורה בטרנד העולמי עכשיו זה שכל המשחקים שהיו בתשלום חודשי הופכים להיות "בחינם". מה זה אומר : המשחק עצמו לא בתשלום אבל כדי להיות יותר חזק במשחק וכדי לקבל כלי נשק יותר חזקים וכו' צריכים לקנות דברים למשחק בכסף אמיתי. האמת לא חייבים אבל אז אתם יותר חלשים מכולם. האמת אני לא אוהב את זה אבל מה לעשות כל המשחקים עוברים לזה וכנראה גם WOW מתקרב לזה.
    ספציפית לEVERQUEST2 אני לא בדיוק יודע מה המצב כי יש להם גם אפשרות של תשלום חודשי. יכול להיות שעד שמגיעים לרמה 80 הכל פתוח ואז צריכים לשלם אני באמת לא יודע ועד שאני לא יוריד את המשחק אני לא אדע .
    http://www.everquest2.com/ זה נקרא EVERQUEST2 BETAתורידו גם אתם ותגיבו מה המצב במשחק.
    מי שמשחק במשחקים ללא תשלום חודשי - אבל בתשלום של כסף על דברים במשחק כמו DANGEON AND DRAGONS ONLINE או RUNES OF MAGIC וכו' תפתחו נושא איך זה לשלם במשחקים על כל הדברים שאתה צריך :נשק חזק יותר ,שריון וכו' .אין לי נסיון במשחקים כאלה אז תכתבו איך זה מרגיש.

תוספת : טוב אז קצת בדקתי וכנראה זה לא המשחק השלם ויכול להיות שגם חלק מהדמויות לא פתוח אבל מי שרוצה קצת להתנסות במשחק אז כנראה כדאי ויותר טוב מהFREE TRAIL שהיה עד עכשיו עד רמה 20 שלקח רק כמה ימים לגמור את זה.
    נערך לאחרונה על ידי oriyellow; 20-08-2010 בשעה 21:50.

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,544 | הודעות: 8,174,131 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect