נכתב במקור על ידי eladi16 פאק ניסיתי להירדם באותה שעה בטוח הייתי עונה על זה... עריכה: לשאלה האחרונה, לא ראיתי תרמז... רמז: הדמות משתמשת ב"אש של העולם התחתון". אם זה ימשיך להיות קשה אני יביא עוד רמז.
נכתב במקור על ידי israel l רמז: הדמות משתמשת ב"אש של העולם התחתון". אם זה ימשיך להיות קשה אני יביא עוד רמז. אין מושג O:
עוד רמז לדמות יש חרב
מכיוון שאני רואה שאף אחד לא יודע אני מוריד את הניקוד של השאלה לנקודה ונותן רמז מוחץ. הדמות הזו נמצאת בבית 10 במונדיאל דמויות האנימה.
אוכל נשמות-כוכב שחור/soul eater-black star או זה או הפירי טייל אבל לא תיתן לי לשים עכשיו 2 נכון?
נכתב במקור על ידי eladi16 אוכל נשמות-כוכב שחור/soul eater-black star או זה או הפירי טייל אבל לא תיתן לי לשים עכשיו 2 נכון? נכון אז אל תעשה את זה להבא.
זה נכון?
נכתב במקור על ידי eladi16 זה נכון? אתה לא יכול להגיד או זה או זה, גם ככה צימצמתי את האפשרויות בצורה משמעותית. תגיד שם של דמות אחת.
אמרתי כוכב שחור, אבל יש עוד משהו שיכול להיות שלא אמרתי
נכתב במקור על ידי israel l אתה לא יכול להגיד או זה או זה, גם ככה צימצמתי את האפשרויות בצורה משמעותית. תגיד שם של דמות אחת. אני זוכר שיש משהו בהיאה שיש לו אנרגיה שחורה O:
נכתב במקור על ידי eladi16 אמרתי כוכב שחור, אבל יש עוד משהו שיכול להיות שלא אמרתי לא נכון...
היאה
נכתב במקור על ידי eladi16 היאה אני כבר אמרתי את זה :\
נכתב במקור על ידי FlyingSoul אני זוכר שיש משהו בהיאה שיש לו אנרגיה שחורה O: סוף סוף, אני לא יודע איך לא עליתם על זה על ההתחלה. לכמה דמויות יש כבר 3 עיניים ואש של העולם התחתון? שאלה הבאה קשורה לנארוטו איזה שבט ניחן בעיני השארינגן? ואיזה שבט ניחן בעיני הביאקוגן?
נכתב במקור על ידי israel l סוף סוף, אני לא יודע איך לא עליתם על זה על ההתחלה. לכמה דמויות יש כבר 3 עיניים ואש של העולם התחתון? שאלה הבאה קשורה לנארוטו איזה שבט ניחן בעיני השארינגן? ואיזה שבט ניחן בעיני הביאקוגן? שבט האוצ'יהא- שארינגן ביאקוגן - שבט שבט ההיוגה
חוקי הפורום