אתם ודאי שואלים את עצמם מדוע המחיר נמוך כל כך המחיר נמוך כי אני רוצה לעזור למשתמשים חדשים שאין להם חתימה וכי אני רוצה להתאמן קצת הנה כמה דוגמאות ללוגואים שלי
תמיד פה בשבילך
תכין משו יפה עם הניק שלי.. תקבל אפילו 5 נק' אבל אני לא מבטיחה לשים כרגע
נכתב במקור על ידי -GAYA- תכין משו יפה עם הניק שלי.. תקבל אפילו 5 נק' אבל אני לא מבטיחה לשים כרגע מצדי אל תשלמי לי חחחח אני עובד על הלוגו שלך עכשיו
אהבת? עריכה : מצטער על הדאבל באמת סורי בבקשה אזהרה בע''פ לא באן בבקשה
נערך לאחרונה על ידי michaelX; 20-08-2010 בשעה 14:32.
תעשה ~Black~ צבעים: שחור אדום כזה... תודה.
נכתב במקור על ידי michaelX אהבת? עריכה : מצטער על הדאבל באמת סורי בבקשה אזהרה בע''פ לא באן בבקשה קיבלת אזהרה בע"עפ, שים לב, פעם הבאה זה קנס. ולנושא: הלוגאוים שיש לך בדוגמא נראים יותר מקצועיים. הפרפרים, לא מסתדרים לי טוב אבל קיבלת 5 נק'
גאיה אני אעשה לך חדש ~Black~ אני עובד על זה כבר עריכה: אם לא מצא חן בעיניך תבקש ואני אעשה חדש גאיה אני מתחיל את שלך כבר עכשיו עריכה 2 : גאיה חדש :
נערך לאחרונה על ידי michaelX; 20-08-2010 בשעה 14:48.
זה נראה יותר טוב אבל ביינתים ישלי חתימה טובה אולי אני ישים בעתיד
שמח שאהבת
זה מAAA logo נכון? פעם הבאה תשמור לפחות ואז תצלם כדי שלא ייראו את הקווי מתאר...
נכתב במקור על ידי avatar123 זה מAAA logo נכון? פעם הבאה תשמור לפחות ואז תצלם כדי שלא ייראו את הקווי מתאר... אחי אמרתי שאני רק מתאמן ...
אחי תכין לי עם itaias, תקבל 5 נקודות, לא משנה איך יצא, תודה.
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינק לא ישמר. http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg
נכתב במקור על ידי itaias אחי תכין לי עם itaias, תקבל 5 נקודות, לא משנה איך יצא, תודה. עכשיו מכין ותביא לי 2 נקודות שישאר לך 400 בול! הנה איך?
נערך לאחרונה על ידי michaelX; 20-08-2010 בשעה 15:58.
אחי יש סיכוי שאתה מכין לי כמו בשל זוהר?
אחי בלי יותר מידי ציורים ~Black~ בשחור אדום ביקשתי
חוקי הפורום