If it seems too good to be true, it is probably so
מה זה DN?
death note
זו רשימה של האנימות הכי גדולות בכל הזמנים? קצת מוזר לי שיו יו האקושו רק במקום 16 ואינויאשה במקום השביעי(אחרי שכונתה "סדרת הכתר של טלמנגה") ודרגון בול זי מקום 12?
זו רשימה של האנימות הכי גדולות בכל הזמנים? קצת מוזר לי שיו יו האקושו רק במקום 16 ואינויאשה במקום השביעי(אחרי שכונתה "סדרת הכתר של טלמנגה") ודרגון בול זי מקום 12?
עזוב אחי ניראלי זאת רשימה מפוברקת
אוואטר רשום ב27
וידוע לכולם שזה לא אנימה...
עזוב אחי ניראלי זאת רשימה מפוברקת
אוואטר רשום ב27
וידוע לכולם שזה לא אנימה...
אווטר זו חצי אנימה, הכותבים שלו הם יפנים אבל אלה שעשו מזה סרט הם אמריקאים.
נכתב במקור על ידי israel l
death note
תראה, מי רואה כיום יויו האקושו, אינויאשה וDBZ? אלה סדרות של פעם.
בגלל זה זה לא נראה מוזר בכלל.
If it seems too good to be true, it is probably so
אווטר זו חצי אנימה, הכותבים שלו הם יפנים אבל אלה שעשו מזה סרט הם אמריקאים.
תראה, מי רואה כיום יויו האקושו, אינויאשה וDBZ? אלה סדרות של פעם.
בגלל זה זה לא נראה מוזר בכלל.
זה שנארוטו במקום השני ונארוטו שיפודן במקום 20 זה לא מוזר? וחוץ מזה מוזר לי שסדרה בת 37 פרקים במקום הראשון. בגלל זה אני לא חושב שהרשימה זאת מדבת על סדרות מכל הזמנים, כי אז סדרות כמו יו יו האקושו, אינויאשה ודרגון בול זי היו מאוד מוערכות.
זה שנארוטו במקום השני ונארוטו שיפודן במקום 20 זה לא מוזר? וחוץ מזה מוזר לי שסדרה בת 37 פרקים במקום הראשון. בגלל זה אני לא חושב שהרשימה זאת מדבת על סדרות מכל הזמנים, כי אז סדרות כמו יו יו האקושו, אינויאשה ודרגון בול זי היו מאוד מוערכות.
צודק.
ה5 אנימות הכי נצפות כיום הם:
נארוטו שיפודן, בליץ', וואן פיס, Kateyku hitman Reborn וFairy tail.
אני לא יודע בדיוק מה הסדר שלהם, מה שאני יודע זה שנארוטו במקום הראשון ובליץ' אחריו.