קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה\ייעוץ | כנסו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 18:10
  2. [עזרה] מחשב כף יד , בבקשה חבר'ה =[
    על ידי iNviSible בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 23:07
  3. [עזרה]בקשר למשחק ברשת עם חבר!!
    על ידי ShutDowN בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-10-2007, 18:11
  4. [עזרה] בחירת מתנה ליומולדת של חבר =/
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-08-2006, 21:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[עזרה,ייעוץ] לצאת לשטח עם חבר AFC

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה,ייעוץ] לצאת לשטח עם חבר AFC

היי חבר'ה ,
    בהתראה די מוקדמת - מחר אני נוסע עם חברים לאזור ת"א , נסתובב קצת בקניון אחר כך אולי בטיילת ואולי בעוד כמה מקומות.
    אני מקווה שיהיה מי שיענה לי עד מחר , אבל בכל מקרה - זה יעזור לי גם לפעמים הבאות -
    אני עוד די חדש בתחום , ולא יצא לי ממש לפתוח סטים ביחד עם חברים שלי. הבעיה היא שהם לא מבינים בפיקאפ ולא יודעים איך להתחיל עם בחורות.
    עכשיו , אני הולך להיות שם כמה שעות טובות ולא רוצה להגיע למצב שלא פתחתי סט אחד אפילו , או אפילו לא ניסיתי.. אבל בדרך כלל כשאני עם חברים AFCים אני לא יודע איך לפתוח את הסט.
    זתמורת באיזה פתיחים אפשר להשתמש כשאתה עם חבר וטיפים איך לעשות את זה?
    אני יודע שאני נשמע די לחוץ והכל אבל אני חדש בתחום , ואני יודע שעם הניסיון בא הבטחון - אבל לא כל יום אני נמצא בתל אביב.

עכשיו שמעו , זה לא שאני איזה חדש שלא קרא כלום ונופל עליכם עם שאלה בשביל שתפתרו לי את כל הבעיות..
    ברור לי שאני חייב לנסות בשביל ללמוד , אבל כבר קרה לי לפני כמה שבועות כשהייתי עם אותם חברים בים , היו כמה סטים שיכולתי לפתוח (לא הרבה האמת) ולא ידעתי איך לפתוח סטים כשהחברים שלי איתי..
    בסוף ראינו מישהי HB8 משהו כזה , הם הסתכלו עליה לא ידעו איך לגשת , אמרתי לחברים שלי 'חכו לי שנייה' - הלכתי אליה , דיברתי איתה קצת וזהו..
    פתחתי סט אחד מתוך 5 לפחות אפשריים..

טיפים?
    תודה רבה !
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 19-08-2010 בשעה 05:48.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה כ"ככככככ לחווווץ בנאדםם.
    אתה פותח סט עם חבר AFC בדיוק כמו שאתה פותח סט עם חבר לא AFC, למה? כי אתה זה שפותח אותו. תפתח סט הכי פשוט שיש.. תיגש עם חבר, תגיד שיזרום עם מה שאתה יוזם ותפתח בפתיח דעה ומשם תעיר איזה הערת אגב שתעזור לך להעביר נושא למצב של שיחה רגילה, אם אתה נופל על יום של איזה מפגש בסנטר או בעזריאלי אז לרוב אנשים שם באים עם אנרגיות גבוהות וכולם שם ממש בסבבה.. אז לקחת איתך חבר או לגשת לבד ופשוט להגיד "היי אנשים, אתם חברותיים?" עם שפת גוף מתאימה גם יעשה לך את העבודה.
    הפתיחה של הסט צריכה להיות ספונטנית, אל תסתכל על הבחורה עם חברים שלך כמו חיות טרף ואל תיגשו (לדעתי לפחות) בקבוצות גדולות של אנשים. קח חבר, גג שניים לסט כי אחרת זה מתחיל סתם להיות בלאגן.
    חוצמזה תזכור שככה או ככה אתה הולך להכשל, לא יהיו לך רק הצלחות, אתה הולך לטעות ואני מבטיח לך שאם אתה חדש אז אפילו חצי מהסטים שלך כנראה לא ילכו, אבל מטעויות לומדים ומשתפרים. נקודה נוספת היא שאם לא הלך לך סט אחד, אל תיתן לזה להשפיע על האנרגיות שלך ועל השפת גוף שלך בסט הבא, כי אז דבר יגרור דבר.

בהצלחה

תפתח לבד. תגיד להם שאתה עוד שניה חוזר ופשוט תתחיל.
    זה day game אז פתיחים ישירים עובדים טוב, אם תראה סטים של 3 ומעלה זה מעולה לדעתי (סט של 2 קצת בעייתי... טיפה קשה לבודד גם בעזרת החברים)
    וגם אם אתה פותח עם חבר AFC, זה חבר שלך חשוב שתזכור, הוא עדיף מכל בחורה בעולם, והוא ממש לא בטוח יהרוס לך, להפך אתה יכול אפילו לבקש ממנו לעזור לך לבודד (תגיד לו אפילו באוזן "אחי, תעסיק פה את שתי החמודות, אני רוצה לדבר עם זאת קצת לבד") ואז מה אכפת לך מה הוא יעשה, המטרה שלך לא תראה את זה אז זה לא ישפיע עליה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אתה יכול לעזוב את החברים לשניה, לפתות, ולהכיר לה את החברים שלך או משהו.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

עזוב תחברים עדיף לצאת לבד מאשר לצאת עם חברים שיורידו לך את הוויב ואת הרצון להתחיל עם בחורות ויכול להיות שאפילו יהרסו לך כמה סטים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

יצאת פעם לשטח?פתחת סטים?
    מה ההבדל בדיוק?! אז אתה עם AFC'S אין מה לעשות הם חברים שלך..תפתח בכל זאת מקסימום לא ילך לא יזרום אחי מה קרה
    תפתח תתאמן

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    עזוב תחברים עדיף לצאת לבד מאשר לצאת עם חברים שיורידו לך את הוויב ואת הרצון להתחיל עם בחורות ויכול להיות שאפילו יהרסו לך כמה סטים.
    ולדפוק תחברים?
    פעמיים שלוש זה בסדר, אבל זה מוריד את הערך עם מי שאתה מתחיל איתה רואה שאתה עוזב את החברים שלך לטובתה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,392 | הודעות: 8,150,974 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect